Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akyanyme egy rohadt nagy PS mester. Már nem az első profi munkája.messideco írta:
![]()
![]()
A legnagyobb vektorművész készítette,akyanyme.
király lett,mentem is elKidb írta:daffy írta:vagy elé rakhatnád vmi harci pózban valamelyik barca játékost,esetleg egy boxolót(mondjuk akkor nem férne ki)
Kidb írta:DurantMessithebest írta: Szerk.: na már megtaláltam:D Annyit látok hogy KevinD
DurantMessithebest írta: Szerk.: na már megtaláltam:D Annyit látok hogy KevinD
Most akkor az én szemem rossz? én nem látom..MessiFan írta:Van rajta felirat csak a karján lévő nem olvasható ki. Egyedül a KevinMessithebest írta:Egy felirat jól jött vna rá,mivel nem tudom hogy ki ez(nem nézek NBA-t)
Van rajta felirat csak a karján lévő nem olvasható ki. Egyedül a KevinMessithebest írta:Egy felirat jól jött vna rá,mivel nem tudom hogy ki ez(nem nézek NBA-t)
Szép lett. Mindössze a felirat húzza le.davidvilla77 írta:Legújabb sig:
Jól tetted a sport váltást, nagyon jó SIG lett!davidvilla77 írta:Legújabb sig:
daffy írta:vagy elé rakhatnád vmi harci pózban valamelyik barca játékost,esetleg egy boxolót(mondjuk akkor nem férne ki)
vagy elé rakhatnád vmi harci pózban valamelyik barca játékost,esetleg egy boxolótmessideco írta:Örülök, hogy használod is![]()
Gondoltam, hogy reálos színekbe öltöztetem, de aztán mégsem
ez igazMessithebest írta: Az avatár kép belinkeléséhez ird be a linkjét a profilodban és jó lesz.
daffy írta:tetszik,csak túl nagy. 10kb a maxmessideco írta:Itt is van. Nem ugyanaz a kép, de remélem tetszik
Direkt link: http://img23.imageshack.us/img23/6153/daffyu.png
tetszik,csak túl nagy. 10kb a maxmessideco írta:Itt is van. Nem ugyanaz a kép, de remélem tetszik
Direkt link: http://img23.imageshack.us/img23/6153/daffyu.png
hásimánmessideco írta:daffy: megpróbálhatom az avatarodat átrakni, úgy, hogy a háttér átlátszó legyen?
Szerintem nem illik hozzá ez a kék szín. Jobb lenne valami narancsossal, mint amilyen a meze.fanbarca írta:![]()