Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mucha graciadaffy írta:google első találata az asf avi converterreLionel85 írta:FormatFactory 2.45-m van.
.asf kiterjesztésű fájlt szeretnék .avi-ba konvertálni, de 0%-on áll és nem csinál semmit. Mi lehet ennek az oka? Milyen más programmal tudok még konvertálni?
google első találata az asf avi converterreLionel85 írta:FormatFactory 2.45-m van.
.asf kiterjesztésű fájlt szeretnék .avi-ba konvertálni, de 0%-on áll és nem csinál semmit. Mi lehet ennek az oka? Milyen más programmal tudok még konvertálni?
messideco írta:Segítség kellene. Csak egy kérdés: egy A4-es lap hány pixel kb?
sztem ha szenvedő szerkezet akkor sem present perfect-tel kéne képezniBob_Marley írta: Disolved meg szerintem ott szenvedős szerkezet!Amíg feloldva nem lesz!Szenvedőbe jobb, de nem tudom nem szoktam reggeliről írni![]()
boiling az folyamat nem?Szoktuk simpleben használni?Az folyamatos jelen szerintemés az I lemaradt valóban a végén
![]()
Itt sztem az első present simple, a második past simple (after I took a bath)Bob_Marley írta:I’m usually preparing a hot cocoa after taking a bath in the morning!
Ez meg simán it's disolved (mivel melléknévként használod)Bob_Marley írta: until it has been disolved!
Ez is present simpleBob_Marley írta:and boiling it at microwave oven
a school és a make között kimaradt egy I, amit mindig nagy betűvel írunk (ez nem neked, hanem inkább FtcSikiHun-nak szólt, hogy automatikusan ne menjen a crtl+c, ctrl+v)Bob_Marley írta:Sometimes if i have enough time before i go to school make sandwiches with bacon and delicious cheese and i eat my breakfast!
Kicsit fel kellett turbózni mert ez a 2mondat kevés volt szerintem!Így legalább kerekBarcaádám írta:szerintem teljesen jó bár amit leírtál annak a felét nem kérdezte, de jó hogy leírtad neki
Hálás köszönetBob_Marley írta:I’m usually preparing a hot cocoa after taking a bath in the morning!First of all i pour some milk into the mug after that i put 4 spoonfuls of cocoa dust into it and I start mixing it until it has been disolved!Then i pour necessary milk into the mug and boiling it at microwave oven!I like to brake some biscuits into it to be a little bit sweety!
Sometimes if i have enough time before i go to school make sandwiches with bacon and delicious cheese and i eat my breakfast!
I’m usually preparing a hot cocoa after taking a bath in the morning!First of all i pour some milk into the mug after that i put 4 spoonfuls of cocoa dust into it and I start mixing it until it has been disolved!Then i pour necessary milk into the mug and boiling it at microwave oven!I like to brake some biscuits into it to be a little bit sweety!FtcSikiHun írta:Sziasztok.
Angolra le kell írnom, hogy mit eszek reggelire, de fogalmam sincsen hogyanUtána meg felelek belőle.
Szóval valaki lefordítana nekem egy pár mondatot?![]()
Ez lenne az:
A tejet beleöntöm a bögrébe. Aztán rakok bele 4 kanál kakaóport, és elkezdem kevergetni. Utána pedig kekszeket török bele.
Semmi jobb nem jutott eszembe, csak a kakaó keksszel![]()
Előre is köszönöm a segítséget
Köszönöm szépen, de ez volt a problémakudu írta:crtl+görgővel nem nagyítottad fel véletlen?zola8787 írta:Olyan problémám lenne, mintha az Exploerem 800 * 600asan futna, de amúgy magasabbra van állítva, mindenhol jó, csak az Explorer mutatja ilyen kicsiben. Hogy lehetne átállítani?
Először prbáld meg eztVictor_Valdes írta:Football Manager 11 közben a játék kifagy, és újraindul a gép, esemény naplóba ilyen hibákat ír:
"A teljesítményszámláló neve a rendszerleíró adatbázisban helytelenül van formázva. A helytelen karakterlánc: 1848, a helytelen indexérték a Data rész első DWORD-je, miközben az utolsó érvényes indexértékek a Data szakasz második és harmadik DWORD-je."
A teljesítmény rendszerleíró adatbázisának LastCounter és LastHelp értékei sérültek, és frissítésre szorulnak. A Data rész első és második DWORD-je eredeti érték, míg a harmadik és negyedik DWORD értékek frissített, új érték.
tippek? nekem ez már magas.
KöszVictor_Valdes írta:172 asszem, de valami minimálisat fizetni kell érte. Már nem emlékszem, régóta nincs már pannonos a családba.
L.Messi 10 írta:Forradalmat indított ellened a gép.Victor_Valdes írta:Football Manager 11 közben a játék kifagy, és újraindul a gép, esemény naplóba ilyen hibákat ír:
"A teljesítményszámláló neve a rendszerleíró adatbázisban helytelenül van formázva. A helytelen karakterlánc: 1848, a helytelen indexérték a Data rész első DWORD-je, miközben az utolsó érvényes indexértékek a Data szakasz második és harmadik DWORD-je."
Forradalmat indított ellened a gép.Victor_Valdes írta:Football Manager 11 közben a játék kifagy, és újraindul a gép, esemény naplóba ilyen hibákat ír: