MessiFan írta:
Elég nagy mert 4-1 tuti nem lesz. Meglepő egy Madridista "szájából hallani" ezt.
Nekem sok tippem lenne erre a meccsre. 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2 de semmiképp sem Real győzelem.
Remélem hogy Pepék jól felkészítik a védelmet CR-re és Di Máriára.
Vigyázni kell a távoli lővésekkel szóval nem szabad helyet hagyni Ronaldonak én ezért inkább Mascheranot játszatnám, mert ő agresszívabb és jobban védekezik mint Busi.
Ha a Barcának sikerül megtartania a labdát és sikerülnek a kiugratások akkor nem számít hogy milyen jól kontrázik a Real.
ha érdekel az indoklás:
a real védelme zavarba hozható. ezt egy-két nem barca szintű csapat is bemutatta. higuain elég gyengén szokott szerepelni nagy csapatok ellen,benzema meg bárki ellen. a kp pedig nem fog sok gólt lőni.
akkor látok esélyt a döntetlenre,ha a real lövi az első gólt,mert akkor 11 ember fog a kapuba beállni. erre viszont azért van kevés sansz,mert mou védekező stílusban fogja játszatni a fiúkat és így teret ad a 70%os labdabirtoklásotoknak. onnan meg nehéz gólt szerezni
én nagyon pesszimista vagyok az idei clasicot illetően,mert minden évben nagyok az elvárások és minden évben jön a csalódás. tavaly legalább higany formában volt és ti pedig nem játszottatok így