Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
Ha ez valóban így volt,akkor ez nagyon gusztustalan.Nem láttam a meccset,tehát nem tudtam hogy mivolt,de ha így volt akkor undorító ez az egész.Kalap1988 írta:Mindkettőt ugyanazért: Alonso elvégzett saját térfelén egy szabadrúgást és addig totyogott és húzta az időt, míg meg nem kapta a második sárgáját, mert volt már neki egy, ahogy Ramosnak is. Aki Casillastól elkérte a kirúgást nem sokkal utánaBob_Marley írta:Kit miért állítottak ki?????![]()
![]()
Valaki válaszoljon
és előbb a sportszárával barmolt, majd mikor ezért nem állította ki, akkor ő is totyogott az elvégzés közben. Ezt megelégelte a bíró és ő is megkapta azt a bizonyos második sárgát. Ramos még kezet is fogott a bíróval, nem is tűnt idegesnek, a látszatra sem adott. Ezzel szemben Mou kétszínűen eljátszotta, hogy mérges és eldobta a vizes flaskáját. A helyszínen lévő kommentátorok látták, ahogy az esetek előtt Xabi majd Ramos kinézett Mou-ra, aki rábólintott mindkétszer.... Gusztustalan.
Így töröltették el a lapjukat, hogy még véletlen sem legyenek veszélyben és az egyenes kiesésre nulla lappal menjenek.
tavaly én fogadtam a lyonraLG írta: Ez igaz, de mégis, az elmúlt évek kudarcai után nagy a nyomás. Ettől függetlenül most én is úgy gondolom, h ez a sorozat megszakad, és a Madrid lazán tovább lép, mert ez egy nagyon erős csapat.
Hozzátenném, h én most először gondolom így hosszú évek óta. Sokan már tavaly is biztosak voltak benne, h kiütik a Lyont, de vissza lehet akár olvasni, én jó esélyt láttam rá, h megégjenek.
Ez igaz, de mégis, az elmúlt évek kudarcai után nagy a nyomás. Ettől függetlenül most én is úgy gondolom, h ez a sorozat megszakad, és a Madrid lazán tovább lép, mert ez egy nagyon erős csapat.daffy írta:a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.LG írta: Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.
Amúgy nem tudom, de sztem nem annyira gusztustalan, emlékszem nálunk is olyanra, h Puyol direkt beszedett egy sárgát még régebben, h biztosan játszhasson az El Classicon. És az időhúzás meg csak jobb ilyenkor, mint egy veszélyes becsúszás.
Arra meg gondoljunk csak rá, h a Madrid már mennyire túl akar jutni a 8-ad döntőn, nem csoda, h ilyen módszereket is bevetnek.
az Arsenal ellen? pont az a jó nektek, hogy az Arsenal kitámad, míg ti csak hátradőltök és kontráztok. ők lennének az egyik legkönnyebb ellenfél számotokra.daffy írta:a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.
a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.LG írta: Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.
Amúgy nem tudom, de sztem nem annyira gusztustalan, emlékszem nálunk is olyanra, h Puyol direkt beszedett egy sárgát még régebben, h biztosan játszhasson az El Classicon. És az időhúzás meg csak jobb ilyenkor, mint egy veszélyes becsúszás.
Arra meg gondoljunk csak rá, h a Madrid már mennyire túl akar jutni a 8-ad döntőn, nem csoda, h ilyen módszereket is bevetnek.
Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.Kalap1988 írta:Mindkettőt ugyanazért: Alonso elvégzett saját térfelén egy szabadrúgást és addig totyogott és húzta az időt, míg meg nem kapta a második sárgáját, mert volt már neki egy, ahogy Ramosnak is. Aki Casillastól elkérte a kirúgást nem sokkal utánaBob_Marley írta:Kit miért állítottak ki?????![]()
![]()
Valaki válaszoljon
és előbb a sportszárával barmolt, majd mikor ezért nem állította ki, akkor ő is totyogott az elvégzés közben. Ezt megelégelte a bíró és ő is megkapta azt a bizonyos második sárgát. Ramos még kezet is fogott a bíróval, nem is tűnt idegesnek, a látszatra sem adott. Ezzel szemben Mou kétszínűen eljátszotta, hogy mérges és eldobta a vizes flaskáját. A helyszínen lévő kommentátorok látták, ahogy az esetek előtt Xabi majd Ramos kinézett Mou-ra, aki rábólintott mindkétszer.... Gusztustalan.
Így töröltették el a lapjukat, hogy még véletlen sem legyenek veszélyben és az egyenes kiesésre nulla lappal menjenek.
nagyon szép dolog és ez biztos sok erőt ad eduardonak. ettől szép ez a sportLeomessi14 írta:Nem tudom,hogy volt-e mar: http://www.youtube.com/watch?v=QOqLfM9er_4
Fantasztikus,ahogy 60000 ember megtapsolja ot az Emiratesben.
ramoson látszik,hogy nem ez volt élete álmaLM10 írta:Ez azért![]()
![]()
Szerintem pár fórumozó már kicsit depis az örökös Real-Barça oda-vissza anyázások miatt.Bob_Marley írta:Kimentem dohányozni, mi történt?????Már megint min megy a "hőzöngés"?
Én nem érzem, olyan kirívó nagy sportszerűtlenségnek a dolgot!Meghúzták, de kb olyan az én szememben, mint amikor egy továbbjutó csapat nem a legerősebb kezdőjével áll fel a számára "tét" nélküli meccseken!Lehet rossz példa, de a gondolatmenet hasonló!Effektíve nem az aktuális ellenfélnek okoznak kárt, hanem alakítanak a rendszeren!Ugyanez történ!Szerintem!Kalap1988 írta: Mint Barcelona szurkoló hidegen hagy, de mint ember, aki a sportszerűségért nézi a sportot nem. Bármilyen sportszerűtlenség történik szóvá teszem, ha mi követjük el akkor is.
Mint Barcelona szurkoló hidegen hagy, de mint ember, aki a sportszerűségért nézi a sportot nem. Bármilyen sportszerűtlenség történik szóvá teszem, ha mi követjük el akkor is.Bob_Marley írta:Igazából lehet én vagyok a totál értetlen, de nem igazán értem, hogy 1; minket ez miért zavar, mégha szándékos is volt??
Így is úgyis továbbmentek, velünk nem kerülhetnek össze a 8ad döntőben...
2;Fodult már elő a történelemben ilyen, hogy "direkt" kiállította magát valaki....még ha az edző is kérte fel értem, hogy nem túl sportszerű és erre most rá lehet szállni, de sokan akik sportszerűségről tiszteletről prédikálnak nem biztos, hogy teljesen "szentek".....
füst írta:Tettél érte. Amit írtál, az alapján a szánalmas nem elég kifejező szó.én már szánalmasnak vagyok titulálva
Tettél érte. Amit írtál, az alapján a szánalmas nem elég kifejező szó.én már szánalmasnak vagyok titulálva
Micimackó: Gondolj, gondolj, gondoljBob_Marley írta:Oké, s ezzel végül is mi a probléma?Nem játszhatnak a köv meccsen, ennyi!Mi ebben a probléma?
Mindkettőt ugyanazért: Alonso elvégzett saját térfelén egy szabadrúgást és addig totyogott és húzta az időt, míg meg nem kapta a második sárgáját, mert volt már neki egy, ahogy Ramosnak is. Aki Casillastól elkérte a kirúgást nem sokkal utánaBob_Marley írta:Kit miért állítottak ki?????![]()
![]()
Valaki válaszoljon
Oké, s ezzel végül is mi a probléma?Nem játszhatnak a köv meccsen, ennyi!Mi ebben a probléma?Mihu írta:Xabi Alonso-t és Sergio Ramos-t. Mind a kettőnek volt már egy sárgája, nem végeztek el egy szabadrúgást, és emiatt megkapták a 2.-at is.Bob_Marley írta:Kit miért állítottak ki?????![]()
![]()
Valaki válaszoljon
Xabi Alonso-t és Sergio Ramos-t. Mind a kettőnek volt már egy sárgája, nem végeztek el egy szabadrúgást, és emiatt megkapták a 2.-at is.Bob_Marley írta:Kit miért állítottak ki?????![]()
![]()
Valaki válaszoljon