Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.24. 20:08:59

BarcasKrisz írta:Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
Szerintem nyernek is, legalább is remélem mert rájuk fogadtam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2010.11.24. 20:07:26

Vezet a Kazany, helyes, helyes, legalább csak a saját kezünkben lesz a sorsunk...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.24. 18:01:34

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Kit miért állítottak ki????? :twisted: :twisted: :twisted: Valaki válaszoljon :oops:
Mindkettőt ugyanazért: Alonso elvégzett saját térfelén egy szabadrúgást és addig totyogott és húzta az időt, míg meg nem kapta a második sárgáját, mert volt már neki egy, ahogy Ramosnak is. Aki Casillastól elkérte a kirúgást nem sokkal utána :oops: és előbb a sportszárával barmolt, majd mikor ezért nem állította ki, akkor ő is totyogott az elvégzés közben. Ezt megelégelte a bíró és ő is megkapta azt a bizonyos második sárgát. Ramos még kezet is fogott a bíróval, nem is tűnt idegesnek, a látszatra sem adott. Ezzel szemben Mou kétszínűen eljátszotta, hogy mérges és eldobta a vizes flaskáját. A helyszínen lévő kommentátorok látták, ahogy az esetek előtt Xabi majd Ramos kinézett Mou-ra, aki rábólintott mindkétszer.... Gusztustalan.
Így töröltették el a lapjukat, hogy még véletlen sem legyenek veszélyben és az egyenes kiesésre nulla lappal menjenek.
Ha ez valóban így volt,akkor ez nagyon gusztustalan.Nem láttam a meccset,tehát nem tudtam hogy mivolt,de ha így volt akkor undorító ez az egész.

Más:
Ma a Tottenham-Bremen meccsre kiváncsi leszek,remélem a Tottenham nyer.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
daffy
Madridista

2010.11.24. 17:47:59

LG írta: Ez igaz, de mégis, az elmúlt évek kudarcai után nagy a nyomás. Ettől függetlenül most én is úgy gondolom, h ez a sorozat megszakad, és a Madrid lazán tovább lép, mert ez egy nagyon erős csapat.
Hozzátenném, h én most először gondolom így hosszú évek óta. Sokan már tavaly is biztosak voltak benne, h kiütik a Lyont, de vissza lehet akár olvasni, én jó esélyt láttam rá, h megégjenek.
tavaly én fogadtam a lyonra :)
persze,erős a csapat,csak olykor figyelmetlen. nagy pozitívum számomra,hogy benzema éledezik és nem kell a bl gólokat cr-re és higura(hát a gólokat mondjuk rá nem) korlátozni. kezdenek belejönni a fiúk és úgy gondolom,hogy a clasico is jókor jön,mert ha itt ki is kapnak,februárra,mire jön a bl,újra formába lendülhetnek és nem lesz törés.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.24. 17:44:57

daffy írta:
LG írta: Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.
Amúgy nem tudom, de sztem nem annyira gusztustalan, emlékszem nálunk is olyanra, h Puyol direkt beszedett egy sárgát még régebben, h biztosan játszhasson az El Classicon. És az időhúzás meg csak jobb ilyenkor, mint egy veszélyes becsúszás.
Arra meg gondoljunk csak rá, h a Madrid már mennyire túl akar jutni a 8-ad döntőn, nem csoda, h ilyen módszereket is bevetnek.
a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.
Ez igaz, de mégis, az elmúlt évek kudarcai után nagy a nyomás. Ettől függetlenül most én is úgy gondolom, h ez a sorozat megszakad, és a Madrid lazán tovább lép, mert ez egy nagyon erős csapat.
Hozzátenném, h én most először gondolom így hosszú évek óta. Sokan már tavaly is biztosak voltak benne, h kiütik a Lyont, de vissza lehet akár olvasni, én jó esélyt láttam rá, h megégjenek.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.24. 17:44:47

daffy írta:a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.
az Arsenal ellen? pont az a jó nektek, hogy az Arsenal kitámad, míg ti csak hátradőltök és kontráztok. ők lennének az egyik legkönnyebb ellenfél számotokra.
daffy
Madridista

2010.11.24. 17:40:11

LG írta: Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.
Amúgy nem tudom, de sztem nem annyira gusztustalan, emlékszem nálunk is olyanra, h Puyol direkt beszedett egy sárgát még régebben, h biztosan játszhasson az El Classicon. És az időhúzás meg csak jobb ilyenkor, mint egy veszélyes becsúszás.
Arra meg gondoljunk csak rá, h a Madrid már mennyire túl akar jutni a 8-ad döntőn, nem csoda, h ilyen módszereket is bevetnek.
a real a 16 között egyedül az arsenal ellen izzadhatna meg. nincs igazán ellenfél.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.24. 17:35:16

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Kit miért állítottak ki????? :twisted: :twisted: :twisted: Valaki válaszoljon :oops:
Mindkettőt ugyanazért: Alonso elvégzett saját térfelén egy szabadrúgást és addig totyogott és húzta az időt, míg meg nem kapta a második sárgáját, mert volt már neki egy, ahogy Ramosnak is. Aki Casillastól elkérte a kirúgást nem sokkal utána :oops: és előbb a sportszárával barmolt, majd mikor ezért nem állította ki, akkor ő is totyogott az elvégzés közben. Ezt megelégelte a bíró és ő is megkapta azt a bizonyos második sárgát. Ramos még kezet is fogott a bíróval, nem is tűnt idegesnek, a látszatra sem adott. Ezzel szemben Mou kétszínűen eljátszotta, hogy mérges és eldobta a vizes flaskáját. A helyszínen lévő kommentátorok látták, ahogy az esetek előtt Xabi majd Ramos kinézett Mou-ra, aki rábólintott mindkétszer.... Gusztustalan.
Így töröltették el a lapjukat, hogy még véletlen sem legyenek veszélyben és az egyenes kiesésre nulla lappal menjenek.
Akkor már értem. A meccs közben csak néztem, h mit csinál ez a 2 marha, de így, h leírtad miért volt, már összeállt a kép.
daffy
Madridista

2010.11.24. 12:50:17

Leomessi14 írta:Nem tudom,hogy volt-e mar: http://www.youtube.com/watch?v=QOqLfM9er_4

Fantasztikus,ahogy 60000 ember megtapsolja ot az Emiratesben.
nagyon szép dolog és ez biztos sok erőt ad eduardonak. ettől szép ez a sport
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.11.24. 12:23:31

Nem tudom,hogy volt-e mar: http://www.youtube.com/watch?v=QOqLfM9er_4

Fantasztikus,ahogy 60000 ember megtapsolja ot az Emiratesben.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.24. 11:17:42

Esküszöm Ramosos utolsó kép olyan mintha Casillas megfogná a nyakánál fogva és tökön rúgná! :lol: Picit előrébb is hajol!Dudek meg a postás :lol: Vicces egy montázs
daffy
Madridista

2010.11.24. 11:10:36

LM10 írta:Ez azért :lol: :lol:
ramoson látszik,hogy nem ez volt élete álma
LM10
Director del Fútbol

2010.11.24. 10:58:59

Ez azért :lol: :lol:

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.24. 09:56:48

Bob_Marley írta:Kimentem dohányozni, mi történt?????Már megint min megy a "hőzöngés"? :lol:
Szerintem pár fórumozó már kicsit depis az örökös Real-Barça oda-vissza anyázások miatt. :D Én csak mosolygok mindig, amíg osztják egymást. :D

Na kitaláltam ezekre egy jó kis elnevezést: SZELLEMI VETÉLKEDŐ! :lol:

on:

Nem tudom, miért kell ezt a két ügyet ennyire felnagyítani. Mi is csináltunk ilyet, nem szép dolog, de akkor se kéne azt a két játékost máglyára tenni.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.23. 23:30:27

Szerintem azért nem. Gondolj csak bele: Az eltiltás szabályt azért hozták annak előtte, hogy szankcionálják azokat a játékosokat, akik sok lapot kapnak, mert durvák és a többi. Na most a szabály megkerülése, ha egy tét nélküli meccsre tiltatom el magam szándékosan. Amikor már kimehet játszani a nyugdíjasklub is, hiszen biztos csoportelsők ! Tehát igen, megkerülték a szabályt. Ez olyan, mint amikor a törvényekben találják meg egyesek a kiskaput és szép pénzeket keresnek rajta. Konkrétan lehet ők sem sértettek meg szabályokat, de szépen kikerülték. Így nem szankcionál az eltiltás, amire kitalálták, mert Ramos és Xabi valszeg így se, úgy se játszana. Sportszerűtlenséget sajnos sokat látunk a pályákon, abban igazad van, hogy nem egyedi, de ettől még nem kell elfogadni és én pl igyekszem mindegyiket szóvá tenni ( ha észreveszem). Ráadásul ez még átlátszó is volt, kis médiahacket generálva ezzel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.23. 23:25:34

Kalap1988 írta: Mint Barcelona szurkoló hidegen hagy, de mint ember, aki a sportszerűségért nézi a sportot nem. Bármilyen sportszerűtlenség történik szóvá teszem, ha mi követjük el akkor is.
Én nem érzem, olyan kirívó nagy sportszerűtlenségnek a dolgot!Meghúzták, de kb olyan az én szememben, mint amikor egy továbbjutó csapat nem a legerősebb kezdőjével áll fel a számára "tét" nélküli meccseken!Lehet rossz példa, de a gondolatmenet hasonló!Effektíve nem az aktuális ellenfélnek okoznak kárt, hanem alakítanak a rendszeren!Ugyanez történ!Szerintem!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.23. 23:16:10

Bob_Marley írta:Igazából lehet én vagyok a totál értetlen, de nem igazán értem, hogy 1; minket ez miért zavar, mégha szándékos is volt??
Így is úgyis továbbmentek, velünk nem kerülhetnek össze a 8ad döntőben...
2;Fodult már elő a történelemben ilyen, hogy "direkt" kiállította magát valaki....még ha az edző is kérte fel értem, hogy nem túl sportszerű és erre most rá lehet szállni, de sokan akik sportszerűségről tiszteletről prédikálnak nem biztos, hogy teljesen "szentek".....
Mint Barcelona szurkoló hidegen hagy, de mint ember, aki a sportszerűségért nézi a sportot nem. Bármilyen sportszerűtlenség történik szóvá teszem, ha mi követjük el akkor is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.23. 23:12:55

Igazából lehet én vagyok a totál értetlen, de nem igazán értem, hogy 1; minket ez miért zavar, mégha szándékos is volt??
Így is úgyis továbbmentek, velünk nem kerülhetnek össze a 8ad döntőben...
2;Fodult már elő a történelemben ilyen, hogy "direkt" kiállította magát valaki....még ha az edző is kérte fel értem, hogy nem túl sportszerű és erre most rá lehet szállni, de sokan akik sportszerűségről tiszteletről prédikálnak nem biztos, hogy teljesen "szentek".....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.23. 23:03:03

füst írta:
én már szánalmasnak vagyok titulálva
Tettél érte. Amit írtál, az alapján a szánalmas nem elég kifejező szó.

Szerintem ezrek(milliók) véleményét fogalmaztam meg. Nektek,akik mióta a realban játszik a legnagyobb c fanatikusok lettetek persze szánalmasnak hat az írásom. Nincs ezzel semmi baj.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
füst
Barça B

2010.11.23. 22:59:12

én már szánalmasnak vagyok titulálva
Tettél érte. Amit írtál, az alapján a szánalmas nem elég kifejező szó.

Az utolsó percekig tetszett minden amit láttam a meccsből. Laza mérkőzés volt, könnyed győzelem, szebb nem is lehetett volna.
A kiállítások meg... szerintem nincs vele gond, ha az Ajax vezetett volna, akkor Murinho nem lépte volna meg. Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy tett annyit a pályán a Madrid, meg úgy összességében a csoportkörben, hogy az is beleférjen hátradőlve előre taktikázzon Mou.
Viszont sajnálom, mert az én szememben nem volt szimpatikus lépés. Így jártam.

Remélem nem lesz túl nagy visszhangja, dehát csalfa remény...
odanézz SMS
levproff
Director del Fútbol

2010.11.23. 22:58:16

Bob_Marley írta:Oké, s ezzel végül is mi a probléma?Nem játszhatnak a köv meccsen, ennyi!Mi ebben a probléma?
Micimackó: Gondolj, gondolj, gondolj :!: :wink:

Egyébként Mourinho nálam ezzel méglejjebb ment azon a bizonyos létrán. Viccbanda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.11.23. 23:00:54-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.23. 22:56:38

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.23. 22:56:07

Mihu írta:
Xabi Alonso-t és Sergio Ramos-t. Mind a kettőnek volt már egy sárgája, nem végeztek el egy szabadrúgást, és emiatt megkapták a 2.-at is.
Oké, s ezzel végül is mi a probléma?Nem játszhatnak a köv meccsen, ennyi!Mi ebben a probléma?
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.23. 22:53:27

Xabi Alonso-t és Sergio Ramos-t. Mind a kettőnek volt már egy sárgája, nem végeztek el egy szabadrúgást, és emiatt megkapták a 2.-at is.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.23. 22:51:48

Kit miért állítottak ki????? :twisted: :twisted: :twisted: Valaki válaszoljon :oops:
Lezárt