Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha teniszben már nem is annyira jó, nőnek még mindig toplistás
Én is így érzem, persze azért a döntő sem lesz sétagalopp,de jobban félek az elődöntőtől, főleg kemény pályán. Igaz,már itt is kiemelkedően tud játszani Nadal,de itt veszélyesek rá a legtöbben, és Murraynek ez az egyetlen igazán jó borítása. De kiszurkoljuk!P.U.Y.O.L. írta:Én már csak a 2. szettet láttam, de az már elég sima volt. Nadal meccsről meccsre kezdi visszanyerni a formáját, ettől függetlenül Murray azért mumus. Vamos Rafa! (van egy olyan érzésem, hogy a legnehezebb meccs vár rá az elődöntőben...)
Egyre magabiztosabban játszik Rafa. Az első szettet nem láttam a Barca meccs miatt, de a másodikban minden rendben volt.ozsimiki írta:Nadal-Djoko
7:5, 6:2
OLÉÉÉÉ,OLÉÉÉÉ
Óriási győzelem!!!
VAMOS RAFA!
Csoportelsők lettünk, valószínű Murray jön az elődöntőben.
Sajnos nem láthattam a meccset, de nagyon örülök Rafa sikerének!ozsimiki írta:Innen elúszni látszik, 1.szett Roddické,és 2.ban is breakelte Rafát, nem túl biztató,de Rafát azért nem írom le.
Minden esetre HA ezt a meccset elveszti, akkor szerintem ennyi volt a VB,mert Djokohoz ennél sokkal több kell,h legyőzze,annyit nem hiszem,h javulni tud,és két vereséggel nem fog továbbmenni.
szerk: Roddick elrontotta, visszajött Rafa,de több kell!!!
szerk2: nagyon szoros szettben,megvan az egyenlítés 7-6al. Látszik,h mekkora versenyző Rafa, mert most nem megy neki, rengeteg ki nem kényszerített hiba fogadópontoknál,amikor lehetne breakelni,vagy breaklasztikat szerezni,de így is meglett nagy nehezen.
3.szettben remélem stabilabb lesz,és kicsit könnyedebben nyeri,de lényeg a győzelem!
szerk3: MEGVAAAAN A MECCS! Nagyon kemény mérkőzést nyert meg Nadal több mint 5 hét kihagyás után! Remélem megfelelően játékba lendítette ez a meccs! Berdychet verni kell és megvan az elődöntő, bár azt sem bánnám,ha Djoko is meglenne,az egy nagy erőfelmérő lesz.
VAMOS RAFA!