Mozi & Filmek
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mennyei királyság és a Gladiátor tényleg jó.
Arthur királyt is szeretem,jók benne a karakterek,és tetszik,hogy kiragadták Arthurt a páncélos lovag kultuszból.
Ami még tetszik nekem,az a Valkür. A mostani,Tom Cruise-s. Jó a sztorija,és jól is van megcsinálva. De ez már más kategória,annyira nem vagyok történészként se toppon e témában,de jónak tűnt.
Arthur királyt is szeretem,jók benne a karakterek,és tetszik,hogy kiragadták Arthurt a páncélos lovag kultuszból.
Ami még tetszik nekem,az a Valkür. A mostani,Tom Cruise-s. Jó a sztorija,és jól is van megcsinálva. De ez már más kategória,annyira nem vagyok történészként se toppon e témában,de jónak tűnt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Napola, A fhürer elit csapata. Aki szereti az ilyen jellegű filmeket, azoknak ajánlós. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Director del Fútbol
Még nem láttam a bukást, meg a másikat sem,már előítéleteim vannak, annyi filmben csalódtam mostanában. De akkor majd belenézek. Köszönöm!messideco írta:Kalap: láttad A bukás- Hitler utolsó napjai c. filmet? Az nem Usa-termék egyáltalán, vagy a Farkasok völgye, az iraki/afganisztáni háborúról, nagyon jó film
-
- Director del Fútbol
Szerintem a legjobb történelmi film a Gladiátor. Nem kívánom megmagyarázni, aki szereti az tudja, hogy mire gondolok. A Mennyei Királyságról: Történészként nekem tetszett, messideco szerintem valamit elnéztél. A szereplő személyek egy korban éltek, mi több megtörtént az említett ostrom. Apróbb hibák vannak, melyek a dramaturgia miatt kellettek ( szerelmi szál, Szibilla és Balián között, és a többi). Viszont hatalmas csúsztatás a történet szempontjából nincs. Hiszen a lényeg nem a szerelmi szál volt és a többi apróbb hiba, hanem a keresztény-muszlim együttélés és annak bemutatása, hogy a szent keresztény hódítók sem voltak olyan szentek, illetve a muszlimok sem barbár gyilkosok. Szerintem ezt elég jól megvalósította a film, főként tekintve azt, hogy az újabb történelmi filmek általában nagyon gyengék sajnos. A második világháborúról szóló filmek Amerika és a nyugat hátsóját nyalják érdemtelenül, a többit pedig a hollywoody szenzáció éhség szokta elrontani. Nem azt mondom, hogy nem lehetett volna jobbat csinálni ( példa a Gladiátor, hogy igen), de a felhozatalt nézve ennek is örülni kell sajnos. Mondjuk Orlandonál találtam volna jobb színészt 

- albicelesteX
- A Vadász
Az Oroszlánszív meg a Braveheart nem ugyan az a film és Mel Gibson is csak a Rettenthetetlenbe tűnik fel.

A Mennyei királyság egy abszolút lecsó, történelmileg teljesen abszurd film. Nagyon nem tetszett nekem. Utánaolvastam a filmben szereplő tört. személyeknek, léteztek, de nem kronológiai sorrendben uralkodtak a filmben. Aztán a kovács annak a híres lovagnak a fia, és elveszi a királynőt? Na ne már!
Más ilyen filmek: A vasálarcos (nagyon jó, di Caprio a címszerepben), A rettenthetetlen (Braveheart, Mel Gibson), Az utolsó szamuráj, Spartacus,
Most ezek ugrottak be...
Szerk: javítva
Más ilyen filmek: A vasálarcos (nagyon jó, di Caprio a címszerepben), A rettenthetetlen (Braveheart, Mel Gibson), Az utolsó szamuráj, Spartacus,
Most ezek ugrottak be...
Szerk: javítva

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.11.27. 17:23:54-kor.
Nagy Sándor, a hódító.Barcaádám írta:ma újra megnéztem a mennyei királyságot.. valami nagyon jó film!!
aki tud még történelmi (nem világháborús, nem Robin Hood nem Gladiátor) filmet ajánlani annak előre is köszönöm!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- sjay
- Entrenador del Barça
Arthur Király,Trója,9. LégióBarcaádám írta:ma újra megnéztem a mennyei királyságot.. valami nagyon jó film!!
aki tud még történelmi (nem világháborús, nem Robin Hood nem Gladiátor) filmet ajánlani annak előre is köszönöm!
- Barcaádám
- Capitá del Barça
ma újra megnéztem a mennyei királyságot.. valami nagyon jó film!!

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- geridoss
- Director del Fútbol
Hétmérföldes szerelemkanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Kéjjel nappal. Nálam ütött. Mondjuk ez inkább olyan akció-vígjáték-romantikus...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
- lui1698
- Llegenda del Barça
A SoA teljes nevének a rövidítéséből jön:Perrero írta:sons of anarchy.. hülye kérdés, de ki az a sam crow
(S)ons of (A)narchy (M)otorcycle (C)lub, (R)edwood (O)riginal Charter
SAMCRO vagy Sam Crow.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- detabarca
- Capitá del Barça
sokan benézik nyugiPerrero írta:sons of anarchy.. hülye kérdés, de ki az a sam crow

A banda teljes neve Sons of Anarchy Motorcycle Club, Redwood Original Charter, és erre a SAMCRO vagy Sam Crow rövidítést használják.
Ha már itt tartunk....jöv. héten évadzáró. Alig várom, hogy milyen 'mit is' ? kevernek a 4. évadra.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- miihii
- KHAL
Amikor kijött,megnéztem egyedül és sztem nem volt rossz.Persze,h nem életem egyik meghatározó filmje,de azért lekötött.Nagyon karmolom GB filmjeit.Nemrég az egyik khm... szabadidőpartnerem (ozsimiki írta:
am miihii! csajjal nézted? mert az megoldás lehet a feljavításában
én ezúttal egyedül,de ezt most már csajjal se nézem meg újra, az biztos.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Azt nem tudom, h miihii csajjal nézte-eozsimiki írta:
azért Te is nézd már meg (kanty), hátha teljesen különbözünk:D pl Miihii-nél sem gondoltam volna,h ezt ajánlja,szóval bármi lehet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- sjay
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Igazából egy videóra lennék kíváncsi, amit a youtube-on nem találtam.
Aki látta a Jackass 3d-t az biztos emlékszik a kezdésére. Nekem az a videó kellene, mert a zene baromi jó alatta.
Előre is köszönöm!
Igazából egy videóra lennék kíváncsi, amit a youtube-on nem találtam.
Aki látta a Jackass 3d-t az biztos emlékszik a kezdésére. Nekem az a videó kellene, mert a zene baromi jó alatta.
Előre is köszönöm!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Most nézem h készítettek titanic 2-őt. Szerintem ízléstelen dolog volt. Ezek nem tisztelik az akkoriban elhunytakat? 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
általában egyezik a véleményünk,de most csak a Csúf igazság mellett tenném le a voksom, a másik annyira egyszer (se) nézhetős kategória, hogy már a felénél tudod, nem vesztettél volna vele semmitmiihii írta:Még mindig a Csúf igazság meg az Exférj újratöltve jut szembe először,ami nagyjából ez a kategória és még jó is. Az újabbak közül semmi nem ugrik be ajánlósként azok közül,akiket láttam...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
De majd biztos dobnak a kollegák pár címet még

tipikusan az a film,ahol a gagyi akciójeleneteket viccesen akarják megoldani (ugye ezért lenne vígjáték),de annyira erőltetetten és számomra nem poénosan hogy kész. Azért volt kb 2 jelenet amin úgy őszintén tudtam mosolyogni,de ennyi.
azért Te is nézd már meg (kanty), hátha teljesen különbözünk:D pl Miihii-nél sem gondoltam volna,h ezt ajánlja,szóval bármi lehet.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Charlie
- Öreg Harcos
500 nap nyárt én nem ajánlanám, szerintem egy borzalom.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Jugador d'estrella
500 nap nyár (500 Days of Summer) 2009es film, most tudtam megnézni és nekem nagyon bejött. Jó az egész film na...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.