Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem láttam a bukást, meg a másikat sem,már előítéleteim vannak, annyi filmben csalódtam mostanában. De akkor majd belenézek. Köszönöm!messideco írta:Kalap: láttad A bukás- Hitler utolsó napjai c. filmet? Az nem Usa-termék egyáltalán, vagy a Farkasok völgye, az iraki/afganisztáni háborúról, nagyon jó film
Nagy Sándor, a hódító.Barcaádám írta:ma újra megnéztem a mennyei királyságot.. valami nagyon jó film!!
aki tud még történelmi (nem világháborús, nem Robin Hood nem Gladiátor) filmet ajánlani annak előre is köszönöm!
Arthur Király,Trója,9. LégióBarcaádám írta:ma újra megnéztem a mennyei királyságot.. valami nagyon jó film!!
aki tud még történelmi (nem világháborús, nem Robin Hood nem Gladiátor) filmet ajánlani annak előre is köszönöm!
Hétmérföldes szerelemkanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
Kéjjel nappal. Nálam ütött. Mondjuk ez inkább olyan akció-vígjáték-romantikus...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
A SoA teljes nevének a rövidítéséből jön:Perrero írta:sons of anarchy.. hülye kérdés, de ki az a sam crow
sokan benézik nyugiPerrero írta:sons of anarchy.. hülye kérdés, de ki az a sam crow
Amikor kijött,megnéztem egyedül és sztem nem volt rossz.Persze,h nem életem egyik meghatározó filmje,de azért lekötött.Nagyon karmolom GB filmjeit.Nemrég az egyik khm... szabadidőpartnerem (ozsimiki írta:
am miihii! csajjal nézted? mert az megoldás lehet a feljavításában
én ezúttal egyedül,de ezt most már csajjal se nézem meg újra, az biztos.
Azt nem tudom, h miihii csajjal nézte-eozsimiki írta:
azért Te is nézd már meg (kanty), hátha teljesen különbözünk:D pl Miihii-nél sem gondoltam volna,h ezt ajánlja,szóval bármi lehet.
am miihii! csajjal nézted? mert az megoldás lehet a feljavításában
én ezúttal egyedül,de ezt most már csajjal se nézem meg újra, az biztos.
általában egyezik a véleményünk,de most csak a Csúf igazság mellett tenném le a voksom, a másik annyira egyszer (se) nézhetős kategória, hogy már a felénél tudod, nem vesztettél volna vele semmitmiihii írta:Még mindig a Csúf igazság meg az Exférj újratöltve jut szembe először,ami nagyjából ez a kategória és még jó is. Az újabbak közül semmi nem ugrik be ajánlósként azok közül,akiket láttam...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.
De majd biztos dobnak a kollegák pár címet még
500 nap nyár (500 Days of Summer) 2009es film, most tudtam megnézni és nekem nagyon bejött. Jó az egész film na...kanty írta:Valami jó romantikus-vigjáték érdekelne. Várom a javaslatokat.
Előre is köszi.