Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messideco írta:Puff neki. S még mi voltunk a rosszak, hogy megkérdőjeleztük a sikert...
Hát engem valahogy nem zaklat fel már ez a doppingolás. Nyílt titok, hogy az élsport minden területén használják.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... m-2056501/
Hoppá...!![]()
Remélem nem az igazságot mondta a vádlott
A mai játékuk alapján, ezt nehéz elképzelni.[/quote]Gali írta:[quote=""Bojanfan""]Én nagyon bízom bennük, hogy a Madridot elverik még idén, mert úgy látom a többi csapat, sajnos nem sok eséllyel indul ellenük.
Nagy a szakadék a Barca Madrid kettős és a többiek között.
És úgy látom ez csak évről évre nő...szóval bízom a Sárga Tengeralattjáróban hogy ők elkapják őket
Gondolom a Santiago Bernabeu.messideco írta:OFF:Az SB az melyik stadion?
Gondolom Santiago Bernabeumessideco írta:OFF:Az SB az melyik stadion?
ON: A Betis szurkolók nagyon hűségesek, a kiesés és a csőd miatt sem pártoltak el a csapatuktól. Most jól megy szakmai szempontból a csapatnak, elsők a tabellán. Remélem meg lesz a feljutás, és ezzel rendeződik a klub anyagi helyzete is
Bár nekünk is ilyen másodosztályú meccsekre kéne járnunk. Hatalmas...elképzelhetetlen, milyen érzés lehet ezt hétről-hétre átélni és akkor még nem beszélünk a "krémről": Nou Camp, SB, Dortmund, Bayern aréna, San Siro, Ajax, Emirates)zola8787 írta:Disco + meccs 1 jegy áráért18Barca99 írta:Nem tudtam eldönteni, hogy hova tegyem és ide raktam. Szerintem már elég sokan látták (azoknak előre is bocsi) de nekem nagyon tetszik(Betis-szurkolók "hangulata")
http://www.youtube.com/watch?v=OyEK8c2F ... r_embeddedNagyon szimpatikus a Betis szurkoló tábora, jól érzik magukat, igazuk van
Szombat, 22:00.Ilúvatar írta:Mikor lesz a Real vs Valencia?
Az mi?Bob_Marley írta:Fecoo nagyon érdekes cikk volt!Ebből is látszik mennyit számít a taktika!És ismét csak rácsatolnék Mourinhora....ő a 21ik század nagy mágusa!