Akkor nyilván nem arra gondolok, de idáig magadtól is eljuthattál volna, miután leírtam.
Csak hogy felvegyem stílusban a "kesztyűt" (amit azért érdekes hogy egy moderátor dob elém), te meg odáig juthattál volna el, hogy talán nem véletlenül és a saját idiótaságom miatt írtam, amit írtam. Arról a meccsről láttam utólag ilyen híreket (visszakerestem őket hogy felfrissítsem a memóriámat, ugyanis nem szoktam levegőbe dobálózni). Az előzőn is bicegett Ronaldo, de még 0-0-s állásnál, szóval akkor nagyon ügyes csávókám lehet, bebiztosítja előre hogy legyen mentsége ha kikapunk.
Most is azért van külön edzésen, mert nem mer a többiek szemébe nézni, nem azért mert esetleg van valami baja.
Ronaldo gyenge volt, és igen, nagycsapatok ellen még sosem villogott igazán. De hogy miért kell még egy jó párat belerúgni, azt mondjuk nem értem.
Szóval kedves madrisisták! tessék elviselni, h saját csapatunk magyar oldalán egy ilyen fényes és megalázó győzelem után halotti tort üljünk...mert MEGTEHETJÜK! Wink
Ha ezt nekem írtad, akkor nem értem hogy mi köze van a mondandómhoz. Nagy győzelmet arattatok, ezzel senki sem vitatkozik, azzal sem hogy C [auto_cenzúra] volt. Persze ha neked az ünneplésbe bele tartozik hogy alaptalanul [auto_cenzúra] egyes játékosokat akkor sajnálom hogy ezzel belerondítok az ünnepbe. Nyugodtan lehet beszólni neki hogy mekkora nulla volt, de bocs, hogy ha másról van szó reagálni merek. Ha nem lennék madridista-szemüveges C után nyáladzó nagyképű majd kifogásokat kereső személy, biztosan nem tenném, de hát sajnos ilyenek vagyunk mi madridisták

. Megtenni meg én is MEGTEHETEK bármit, bármikor, lévén szabad országban élünk (neten meg főleg). Ennek ellenére nyilván vannak dolgok amiket nem fogok, mert nem tartom helyénvalónak

.