Már hetek óta vártam hogy újra idebökje valaki a csúnya rossz admint.Halfkey írta:
Csak hogy felvegyem stílusban a "kesztyűt" (amit azért érdekes hogy egy moderátor dob elém), te meg odáig juthattál volna el, hogy talán nem véletlenül és a saját idiótaságom miatt írtam, amit írtam. Arról a meccsről láttam utólag ilyen híreket (visszakerestem őket hogy felfrissítsem a memóriámat, ugyanis nem szoktam levegőbe dobálózni). Az előzőn is bicegett Ronaldo, de még 0-0-s állásnál, szóval akkor nagyon ügyes csávókám lehet, bebiztosítja előre hogy legyen mentsége ha kikapunk.
Most is azért van külön edzésen, mert nem mer a többiek szemébe nézni, nem azért mert esetleg van valami baja.
Ronaldo gyenge volt, és igen, nagycsapatok ellen még sosem villogott igazán. De hogy miért kell még egy jó párat belerúgni, azt mondjuk nem értem.

Miután leírtam, hogy az általam említett meccs előtt nem volt szó arról, h baja van, én eléggé indokolatlannak érzem azt a kérdést, hogy 'ugye nem arra gondolsz, ami előtt 1 hónapig sérült volt?' ........
Ronaldo akkor szokott bicegni legtöbbször, ha épp nem jött össze egy csele és szerelték. Ilyenkor vagy a sírás küszöbén hisztizik, vagy sántít. Jó hogy nem a cipőfűzőjét kezdi el újrakötni.
Nem tudom miért van különedzésen, de ismerve őt, Mout, meg egyáltalán a jelenkor Real Madridját, 50-50%ra teszem h sérülés miatt, illetve h a sajtó kedvéért, alátámasztandó az kitalált sérülést.
És bizony leírtam már, hogy a rossz játéka után miért kell leírni róla még ilyeneket. De rövidítve a kedvedért mégegyszer: azért mert valahogy mindannyian hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy hetedrangú csapatok ellen szórja a gólokat 4essével, de amúgy egy jó mozdulata nincs komolyabb ellenféllel szemben. Ráadásul gyengébbek ellen is harmatos játékot nyújt legtöbbször mezőnyben.
Mégis úgy emlegetik mint a világ legjobb játékosát Messi után, vagy mint a világ egyik legjobb játékosát. Pedig már régesrég nincsen ott a legjobb 5-7 játékos közt. Másutt is vannak huszonplusz gólos játékosok, mezőnyben nála jobb játékosok pedig mindenütt 10essével rohangálnak.