Boixos írta:kösz, h nem mondtad meg!
sajnálom aertset, talán ha az elején jobban meg tudta volna rúgdosni a fekát, akkor kereshetett volna vmit, dehát a 40 év az mégiscsak 40 év... schiltet nagy meló lehetett leverni... sajnálom, h így jött ki a bugi, mindenesetre hoost óta magasan ő a legszimpatikusabb versenyző számomra.
innentől overeem meg mehet vissza az mma-ba, úgyis azt mondta, h csak addig akar itt maradni a k1ben, amíg el nem visz egy vb-címet.
most megkapta, ráadásul nem is érdemtelenül.
Amúgy sztem Overeem jobban tenné, ha maradna, sztem a K-1 sokkal jobban fekszik neki. Ha maradna, sztem biztos tudna még 1-2 VB címet szerezni, kiváló adottságai vannak.
Különben nem lattam sajna a döntőt, de aki látta, olyantól kérdezem, h Hari tartalákmeccsen sem lépett ringbe? Mert volt olyan terv, h Gerges ellen(akivel korábban volt egy botrányos meccse) ringbe lépne.
Peter Aert-nek pedig hatalmas respeckt! Schiltet az elmúlt években nem sokat tudták legyőzni: még Ignasov 2004-ben, aztán a koreai óriásnak volt ellene egy elcsalt pontozásos győzelme, Hari kiütötte tavaly Yokohamában illetve Aerts tudta legyőzni két éve, és most nagy csatában. Tehát komoly tétmeccsen csak Aerts tudott győzni ellene. Bevallom őszintén, én tavaly már eltemettem az öreget, akkor belefutott váratlan vereségekbe, de idén is tudott nagyot alkotni. Alistar-t nagyon nehéz legyőzni, brutálisan erős, + gondolom ott voltak a Schilt ellen beszedett sérülések is. Így sajnos megint nem jött össze a VB cím, sajnos úgy gondolom, h már nem is lesz meg a 4., ettől függetlenül nálam így is ő a legjobb!
Szerk: Na utánanéztem, Hari nem lépett ringbe, Gerges Fujimotoval harcolt, és győzött.
Ami még meglepett: ahhoz képest, h Schilt tavaly rekordidő alatt nyert VB-t, most a 16 között is csak megosztott pontozással nyert Gerges ellen, és Kyotaro is kibírta a 3 menetet ellene, pedig ő az ilyen szintű embereket gyorsan le szokta rendezni. Lehet, h már nem vette olyan komolyan? Vagy már rajta is a kor látszik? Vagy csak simán nem sikerült a felkészülése?