Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.05. 18:36:06

messideco írta:Annyira szlovák, mint te vagy én román...
Én ezt tudom, de nézők nagy részének más a véleménye.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2010.12.05. 18:35:07

Annyira szlovák, mint te vagy én román...
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.05. 18:32:33

messideco írta:Már az elejétől neki szurkolok. Nicolas jól elénekelte a Hallelujah-t, utána semmi. Ugyanaz a monoton hang. De lehet csak én látom így...
Szerintem meg Nikolasz messze a legjobb. Van benne valami, ami nem mindennapi, sokra viheti. Egy gondja van: azt, h szlovák, lehet, h dúrván hangzik, de ez a véleményem.

messideco
Presidente del Barça

2010.12.05. 18:26:17

Már az elejétől neki szurkolok. Nicolas jól elénekelte a Hallelujah-t, utána semmi. Ugyanaz a monoton hang. De lehet csak én látom így...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.05. 17:53:39

Machete

Az elején azt gondoltam, h egy nagy rakás... lesz az egész, de kellemesen csalódtam, volt pár jelenet amelyen jól elszórakoztam:
amikor Machete a másik beleit kötélnek használta, vagy amikor felrobban a tag és a szájában ott van a hőmérő. :evil: :lol:

A végén a beszólás zseniális:
"Miért akarnék igazi ember lenni ha más most legenda vagyok?"

Michelle Rodriguez és Jessica Alba elképesztően szexi, nagyon ott vannak mindketten. 8)

Összegezve: egy jó kis film, persze sose lesz klasszikus, de érdemes megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.12.05. 18:22:54-kor.
messideco
Presidente del Barça

2010.12.05. 16:42:42

Nem vitattátok meg még az X-Faktort, ha jól tudom.
Sajnos a kedvencem, Vastag Tamás kiesett, így ezután Veca (:*) miatt fogom nézni. Nem tudom mit látnak olyan sokan Nikolasban. Semmi exta, kiáll, és ugyanazon a hangon végigénekeli a dalt. Nagyon szürke előadó...
Anno a Megasztárt is ezért hagytam abba. Az elején kiesett Danis Elza és a Two Duo is, így nincs értelme nézni.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.04. 21:53:27

Barcaman14 írta:
Game90 írta:.Más: ti nézitek a Való Világot? :shock:
Egy részt néztem végig, de annyi bőven elég is volt!
Hulladékkal én sem fogalkozom.
De várjunk csak!
Most pont foglalkoztam vele...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Cumbee
Entrenador del Barça

2010.12.04. 19:39:46

lui1698 írta:Más:
Most szólnék mindenkinek aki valaha is Punnany Massif hallgatásra adná a fejét, hogy súlyos függőséget okoz. :D
A Shen Kick-et kb. 8.-szor hallgattam ma végig, és még mindig zseniális.

http://www.youtube.com/watch?v=H8nUM3rZbZU
http://www.youtube.com/watch?v=q-ghqJT2TyY
Ha ennyire bejött, akkor tényleg hallgasd meg a régebbi felvételeket, mert azok lényegesen jobbak voltak szerintem, mint amik végül a korongra felkerültek. Igazából nem is értem, hogy miért kellett belenyúlniuk a számokba, mondjuk gondolom nem akarták ugyan abban a formában kiadni, mint ahogy fél éve játszották már minden bulin. Szal ha érdekel akkor tényleg ajánlom én is az mr1-es felvételeket, meg a promomixet (azt már csak a kígyó-majom fight-os rész miatt is:D)
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.12.04. 19:27:27

kurdt írta:Egyrészt, ez nekem annyira nem logikus. Rengeteg dolog miatt lehet szeretni egy filmet; a két említett film ráadásul teljesen különböző.

A Dogville-ben pedig szvsz a történet abszolút egyenrangú partnere a megvalósításnak, ha ez így érthető...
Nem tudom, láttad-e a Menderlay-t...
Láttam, nagyon tetszett is. És szerintem az a fantasztikus abban a filmben (Dogvilleben is, Menderlay-ben is), hogy annyira átélhető az egész. A hangulat annyira magával ragad, hogy nem kell magyaráznia semmit a történetnek. Nem véletlenül olyan hosszúak, és szerintem nem unalmasak, pedig lassan bontja ki.
lui1698 írta:Más:
Most szólnék mindenkinek aki valaha is Punnany Massif hallgatásra adná a fejét, hogy súlyos függőséget okoz. :D
A Shen Kick-et kb. 8.-szor hallgattam ma végig, és még mindig zseniális.
Én meg most szólnék, hogy ez még egy hónap múlva is így lesz :D Nézd meg az mr1-es videókat is youtube-on!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.04. 15:58:14

Game90 írta:.Más: ti nézitek a Való Világot? :shock:
Egy részt néztem végig, de annyi bőven elég is volt!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
PCsabi
aka Game90

2010.12.04. 15:55:13

Nem hittem volna, hogy Kállay fog kiesni, minimum a legjobb kettőben kellett volna lennie. Jó hang, szerény, igazi sztáralkat, neki nagy esélye van befutni külföldön is. Erre meg a Renit juttatja tovább a zsűri :roll:

Kökény ok, vele semmi bajom sincs, de a Szíj Melinda...nagyon utálom azt a nőt. Minek jelentkezett a műsorba, ha nem bírja elviselni ezt a terhet? Aztán megjátsza magát, ne szavazzanak rá, bocsánatot kér, amiért továbbjutott. Arra én is kiváncsi lennék, hogy kik szavaznak rá, mert hogy a szavazatok 30+%-át begyűjti, az tuti. Abba bele sem merek gondolni, ha megnyerné a Megasztárt, akkor mi lenne utána belőle.

A csúcs már csak az lenne, ha Szíj Melinda mellett Király L. Norbi is nyerne...

Más: ti nézitek a Való Világot? :shock:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.04. 15:49:07

S.Agüero írta:ezekben a szavazós műsorokban azt mondanak amit akarnak, h ki jut tovább.
ki nézne ugyan utána, h ezt a szavazások döntik e el?
Egész egy csalás.
Nem a szavazás dönt itt, hanem amit akarnak bemondanak.
Nem hiszem el, h ennyi embernek teccen ez a szíj melinda.
Nevetséges. :roll:
Osztom a véleményed! :wink: :roll: Sajnos az egész a nézettség növelésesről szól, vagyis a pénzről! Egyébként nálam vhogy nem az a tehetségkutató műsor, amikor a laikus nép dönt a versenyzők sorsáról! albiceleste hszével is egyet értek. Egy mocsok az a műsor, már bocsánat. Beküldenek 14 előre kiválasztott embert, de persze leadják ezeket a rendkívül szórakoztató beszavazó show-kat hogy kicsikarják a szavazatokat az emberekből! Ráadásul olyan fazonok vannak bent... Sajnos én is belenéztem. Röhögni lehet rajtuk, de csak szánalomból! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
ultrasur
Madridista

2010.12.04. 15:10:21

Valóban.
A bandák is Yvettte is jobb volt.
messideco
Presidente del Barça

2010.12.04. 14:45:10

Lakatos Yvette? Two Duo? Őket kifelejtetted...
Kép
ultrasur
Madridista

2010.12.04. 14:35:03

Szij Melinda a az idei Megasztár 6ik legjobb énekese volt.
Dzordzsó,Andreás,Kállai,Tolvaj,Kökény után.

Van rá ki szavazon.
A Ratkó korszak második generációja: 40-55 közötti, csalódott lakótelepen* lakó álmait nem elérő magányos főleg nők tömege.

De remélem megjön az esze a népnek és elkezdenek a másik kettőre szavazni.

A lakótelepet szimbolikusan értettem nem akarok senkit megbántani aki telepen lakik.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.04. 14:15:09

Alekosz az nagyon nagy fazon! :lol:
Kedvencem! :mrgreen:
Annyit lehet azon az emberen röhögni ha már csak ránézel is.
Szandikát meg most felülmúlni sem lehet. :lol: :lol: :lol:
albicelesteX
A Vadász

2010.12.04. 14:11:19

A múltkor unalmamba belenéztem a Valónak mondott világba.Szerintem ott is összeválogatott garnitúra van,vagyis a 14 ember már le van zsírozva,hogy ki kerül be.Na a múltkor mikor láttam az adást egy degenerált ember fűzött valami csajt és folyamatoson piált,Alekosz vagy ki a tök.Eléggé gáz módon próbál csajozni és akkor azt mondta,hogy 80 nővel volt eddig. :lol: :lol: :lol: Hát elég valószínűtlen...
Kép
MessiHood
Barça C

2010.12.04. 13:20:39

Ettől a Szíj Melindától már én is rosszul vagyok. Remélem, h legközelebb ő fog kiesni. Vásáry Andrét utáltam még így, ő is csak visítani tudott.
Més que un club
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.04. 13:09:56

ezekben a szavazós műsorokban azt mondanak amit akarnak, h ki jut tovább.
ki nézne ugyan utána, h ezt a szavazások döntik e el?
Egész egy csalás.
Nem a szavazás dönt itt, hanem amit akarnak bemondanak.
Nem hiszem el, h ennyi embernek teccen ez a szíj melinda.
Nevetséges. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.04. 13:02:49

van egy ilyen hülye koncepció,amit sok műsorban alkalmaznak.
Kell a végére az ilyen tehetségkutató műsorokba egy szerencsétlen(Szíj),egy roma,és egy határon túli. Néha nem teljesül ez,de ezekkel a "tulajdonságokkal" lehet MO-n érvényesülni. Ez van.
Félreértés ne essék,semmi bajom a határontúliakkal,a romákkal van,de amíg a tévében vannak,legalább nem "rosszalkodnak". Csak ezt már megfigyeltem.

Most az x-faktorban a roma-faktor nem érvényesült szerencsére,bár abban a Nikolaszban van egy két vonóval,plusz ugye ő is határontúli.

Egyébként nem baj ez,mert Rúzsa Magdit imádom,Caramellt szintén,Tolvai Renit is csípem,és örülök a sikereiknek.
De Szíj Melinda nagyon szúrja a szemem. Annyira rájátszik erre,hogy ez hihetetlen. És egyébként nem vagyok biztos benne,hogy a zsűri kiejtené...Eszenyi is ilyet szól: a magyar Piaf... :roll:
No mindegy. Ez van.

Remélem az x-faktorból a köv 2 hétben kiteszik a Vastag Tomit,meg az egeret,akkor legalább abban a műsorban nem kell csalódnom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messibingyo
Jugador del Barça

2010.12.04. 12:56:36

socio66 írta:na jól megmondtam itt a tutit hogy milyen kiszámítható a megasztár,erre kiesett a vitathatatlanul legjobb énekes..
nagyon sajnálom,ő volt a legkomplettebb,'legsztárképesebb' előadó,ráadásul szimpatikus is,nem igaz hogy nekünk megint egy lúzer kell,egy tabáni pityu kettő. ebből a nőből semmi nem lesz,később nem fogják pátyolgatni mint most,nem igaz hogy ezt nem látják az emberek,hát ennyi hülye van?
meg úgy eleve nem értem ki a szavazóbázisa ennek a nőnek,elvileg a fiatalok,főleg a tinilányok szavaznak a legtöbben,akiknek nem hiszem hogy melinda lenne a favoritjuk.
de szerintem a zsűri is kitenné már őt,ha alkalma lenne rá,csak egyszerűen annyi szavazatot kap minden héten hogy esély nincs erre.
nekem amúgy giorgio és saunders volt a két 'kedvencem',miattuk kezdtem el nézegetni a műsort,most hogy ők kiestek,már abszolút nem érdekel mi lesz,meg egyébként is nyilvánvaló sajnos.
Jo volt de a romanak Tobb tehetsege van
bingyo
albicelesteX
A Vadász

2010.12.04. 12:56:01

Én arra az elhatározásra jutottam,hogy nem ölöm meg magam ilyen megasztárokkal,x-faktorokkal,valóvilággal stb.Ugyanis nagyon fel tud mérgelni az emberi ostobaság,meg kocsogség ezért elhatároztam,hogy tv-n csak ismeretterjesztő és dokumentum filmeket és sport eseményeket nézek műsorban.Amit meg akarok nézni filmet azt megszerzem és megnézem,de ezek a kereskedelmi szennyek nem érdekelnek.Egyszer már mást elhatároztam egészen jól bírtam itt egy újabb kihívás. :D Mondjuk ez nem lesz olyan nehéz.
Kép
socio66

2010.12.04. 12:42:09

na jól megmondtam itt a tutit hogy milyen kiszámítható a megasztár,erre kiesett a vitathatatlanul legjobb énekes..
nagyon sajnálom,ő volt a legkomplettebb,'legsztárképesebb' előadó,ráadásul szimpatikus is,nem igaz hogy nekünk megint egy lúzer kell,egy tabáni pityu kettő. ebből a nőből semmi nem lesz,később nem fogják pátyolgatni mint most,nem igaz hogy ezt nem látják az emberek,hát ennyi hülye van?
meg úgy eleve nem értem ki a szavazóbázisa ennek a nőnek,elvileg a fiatalok,főleg a tinilányok szavaznak a legtöbben,akiknek nem hiszem hogy melinda lenne a favoritjuk.
de szerintem a zsűri is kitenné már őt,ha alkalma lenne rá,csak egyszerűen annyi szavazatot kap minden héten hogy esély nincs erre.
nekem amúgy giorgio és saunders volt a két 'kedvencem',miattuk kezdtem el nézegetni a műsort,most hogy ők kiestek,már abszolút nem érdekel mi lesz,meg egyébként is nyilvánvaló sajnos.
sjay
Entrenador del Barça

2010.12.04. 12:40:49

Hogy én mennyire utálom Szíj Melindát.
2 ok miatt:
1. Mi a francért nem veszi észre senki, hogyha megnyeri akkor ugyanúgy járna mint anno Árpika(vagy ki)?
2. Miért jelentkezett, ha ennyire utál szerepelni (vagy csak azt a látszatot fent tartani)?
Válasz küldése