van egy ilyen hülye koncepció,amit sok műsorban alkalmaznak.
Kell a végére az ilyen tehetségkutató műsorokba egy szerencsétlen(Szíj),egy roma,és egy határon túli. Néha nem teljesül ez,de ezekkel a "tulajdonságokkal" lehet MO-n érvényesülni. Ez van.
Félreértés ne essék,semmi bajom a határontúliakkal,a romákkal van,de amíg a tévében vannak,legalább nem "rosszalkodnak". Csak ezt már megfigyeltem.
Most az x-faktorban a roma-faktor nem érvényesült szerencsére,bár abban a Nikolaszban van egy két vonóval,plusz ugye ő is határontúli.
Egyébként nem baj ez,mert Rúzsa Magdit imádom,Caramellt szintén,Tolvai Renit is csípem,és örülök a sikereiknek.
De Szíj Melinda nagyon szúrja a szemem. Annyira rájátszik erre,hogy ez hihetetlen. És egyébként nem vagyok biztos benne,hogy a zsűri kiejtené...Eszenyi is ilyet szól: a magyar Piaf...
No mindegy. Ez van.
Remélem az x-faktorból a köv 2 hétben kiteszik a Vastag Tomit,meg az egeret,akkor legalább abban a műsorban nem kell csalódnom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."