Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Természetesen nem.messideco írta:És legalább visszaírtak?barcafan0911 írta: Más: pont 3 perce írtam levelet a sport1 szerkesztőségének, hogy közvetítik e a 22:00-ás meccset. Bakker, kicsit leégettem magamat.
Szerintem az lesz, hogy 3-0 az Osasuna-nak, plusz a Barca-t 3 osztállyal visszább sorolják.Andris írta:20:30 a valószínű
Ne aggódj ez már semmiség Perez bácsinak elintézniAndris írta:Sőt, a catalunya rádió infoi szerint ha nincsenek ott fél9re, akkor elvesztették a meccset. imádkozzunk hogy ne legyen dugó.
az elözö fordulóban meg a madridisták nem láthatták, hogy focizik a Real, szóval ti csak ne panaszkodjatok....Drigo írta:Fantasztikus, akkor ma sem lesz foci a tvben, csak valami madridi szappanoperaFecooo írta:a legújabb infó szerint 100%, h nem tudják 8kor elkezdeni a meccset...
Messi?messideco írta:A mai/holnapi meccs kezdője szerintem:
VV-Alves,Puyol,Piqué,Maxwell-Busquets,Xavi,Keita,-Iniesta,Villa,Pedro
jah ...vagynem..barcafan0911 írta:Nem, akkor elhalasztják a meccset 22:00-re.ne késsünk,mert akkor 3-0 oda.
Remélem úgy tolják, hogy Sport1, Sport2-n a 2 meccs.Drigo írta:Fantasztikus, akkor ma sem lesz foci a tvben, csak valami madridi szappanoperaFecooo írta:a legújabb infó szerint 100%, h nem tudják 8kor elkezdeni a meccset...
Fantasztikus, akkor ma sem lesz foci a tvben, csak valami madridi szappanoperaFecooo írta:a legújabb infó szerint 100%, h nem tudják 8kor elkezdeni a meccset...
igen! utobbit emlitette Fecooo is!!FtcSikiHun írta:Pintot eltiltották egy füttyért, míg Ramos "álomfutása" büntetlen maradt.foootwork írta:
még valaki... valamit tud:D
Pintot eltiltották egy füttyért, míg Ramos "álomfutása" büntetlen maradt.foootwork írta:
még valaki... valamit tud:D
Nem, akkor elhalasztják a meccset 22:00-re.ne késsünk,mert akkor 3-0 oda.