2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
sztem lesz egy piros isS.Agüero írta:Sztem villa dupláz és a végén Jeffren rúg még egyet.
csak megérzés.
lehet...de most veszem észre hogy mou az Osasuna edzője...úgy látszik számolni kell velük a bajnokságba?L.Messi 10 írta:és már 2-0! és szerintem 5-0 lesz a vége!Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajj Xavi... Pedig már 3-0-ra vezethetnénk, ha ezt most berúgta volna...Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?de legalább vezetünk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
és már 2-0! és szerintem 5-0 lesz a vége!Initom írta:várjatok...az osasunánat mióta van ekkora stadionja?![]()
és és és mióta játszanak fehérbe... és és hogy lehet hogy már 2. félidő ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Most legalább látjátok, hogy kellene játszanotok a Valencia ellenferninho írta:takarodjanak el a jó édes tudjuk kijükbe![]()
![]()
![]()
ilyen nincs bazzeg
JajaInitom írta:most meg leadják az El-Classicó 2. félidejét...szegény madridisták![]()
![]()
csúnya este kacsingat
Nyerünk, csúszik az ő meccsük, mi győzelmünket végignézik a madridisták, csak saját nevelésű játékosok lőnek gólt és utána Mata góljával nyer a Valencia felvételrőlAndris írta:Hát ezt is a fiúk érték el, 10szer jobban játszunk mint a nagy real madrid, ezért inkább őket csúsztatják mint h a miénkből vágjanak le. régen ez nem így volt..
Még szép, h a hétfőre utaltam vissza...minden alkalmat megragadok, h erre a meccsre visszaemlékezzen minden BARCA és real szurkoló is...hisz igazi klasszikus voltVargaAron írta:
remélem az 5öst és a Realt direkt írtad egybe![]()
am lenne értelmetlen amit írtál...
Mondhatjuk, hogy nagyon bölcs vagy.kiskev írta:Mondhatjuk azt hogy a Barca a világ legjobb csapata!Mondhatjuk azt hogy 6 kupát is nyertünk mááár!Mondhatjuk hogy Guardiola a legjobb edzö!mondhatjuk hogy a Barca 5-ször nyert egymás után a madrid ellen!Mondhatjuk hogy Messi a világ legjobbja!mondhatjuk hogy Xavi a világ legjobb középályása!Mondhatjuk azt is hogy Messi kenterbe veri Ronadlot,Drogbát,Rooneyt,És bárkit! Akkor emberek itt mi a kérdés ???1Spanyolország ki a legjobb?
-Barcelona nem kérdés!
miért kételkednek abban az emberek hogy a Barca a világ legjobbja?
-Mert a premier league-ban nem játszik/Játszhat egy spanyol csapat!
Ezéért kételkednek sokan benne hogy a Barca a legjobb mert a Realt kenterbe verik!De kételkednek benne hogy a Barca a legjobb azéért mert preamier league-ben is vannak jo csapatok!Ezért hülyék az emberek!
Bye:Ki$kev!!!!!Mes que un club FORZA BARCA!