Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Akkor is hibas,mert a Ceuta ellen is kaptunk 11-est csak Bojan nem lotte be.csülök írta:Lionel85.
Megítéltek nekünk 2 böntetőt a BL-ben. Messi kihagyta a Pana ellen, Villa belőtte a Rubinnak. Továbbá a bajnokságban ítéltek ellenünk 11-est (kamu a Racingnak, Valdez védte, Piqué kezezéséért a Getafénak, belőtték), egyet a BL-ben (Rubin). Szóval a hatodik az lehet az idei Barca-meccseken összesen megítélt 11-esek száma.
Bármivel is mennek haza, arra egyszer kíváncsi lennék, hogy a Csapat egy átlagos év alatt mennyit utazik távolságban, benzinben, kerozinban, időben?Leomessi14 írta:Most már elindult a légiforgalom, nem?Hazamehetnek repülővel.Krojf írta:Ja, megint vissza a buszba, meg ilyenek.Ilúvatar írta:Nagyon, de nagyon örülök hogy megnyertünk a meccset, ha már ennyit szívtunk miatta... Hideg + Csúsztatások + fenyegetések, stbstb... mivan? Megérkeztünk, Lőttünk 3 gólt, Megyünk haza vissza a forró fürdőkádba
Most biztos a hátuk közepének sem kívánják a visszaút fáradságát...
K.
Most már elindult a légiforgalom, nem?Hazamehetnek repülővel.Krojf írta:Ja, megint vissza a buszba, meg ilyenek.Ilúvatar írta:Nagyon, de nagyon örülök hogy megnyertünk a meccset, ha már ennyit szívtunk miatta... Hideg + Csúsztatások + fenyegetések, stbstb... mivan? Megérkeztünk, Lőttünk 3 gólt, Megyünk haza vissza a forró fürdőkádba
Most biztos a hátuk közepének sem kívánják a visszaút fáradságát...
K.
Ja, megint vissza a buszba, meg ilyenek.Ilúvatar írta:Nagyon, de nagyon örülök hogy megnyertünk a meccset, ha már ennyit szívtunk miatta... Hideg + Csúsztatások + fenyegetések, stbstb... mivan? Megérkeztünk, Lőttünk 3 gólt, Megyünk haza vissza a forró fürdőkádba
Csak még egy utolsót...Andris írta:Srácok, vicces volt, mostmár szerintem elég!
rendben...kiéltem magamAndris írta:Srácok, vicces volt, mostmár szerintem elég!