Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig szünet van Charlie... nem is rövid szünet, ugyanis jan. 17-én lesz a következő rész...Charlie írta:Ma nem volt Chuck? Nem láttam sehol, hogy szünet volna megint.
C.
http://www.youtube.com/watch?v=t-H47c3xnZomatyi25 írta:Igazatok van, ti is ahogy látom erdélyiek vagytok, nos én felvidéki... Nekem mindig olyan volt az érzésem, hogy mi valahogy egyik oldalon se állunk. Szlovákok nem vagyunk ez egyértelmű, de megint csak magyarok sem, és pont azért amit írtok, hogy a magyarok nagyon nagy százaléka úgy gondolja hogy mi nem vagyunk oda valóak, ezért nem is érezhetnénk magunkat otthon MO-n. Szóval a köztes oldalon állunk, erélyiek,felvidékiek,kárpátaljaiak...
Kicsit OFF a dolog.. de amúgy sztem is ezért nem fogja megnyerni Nicolas
matyi25 írta:Igazatok van, ti is ahogy látom erdélyiek vagytok, nos én felvidéki... Nekem mindig olyan volt az érzésem, hogy mi valahogy egyik oldalon se állunk. Szlovákok nem vagyunk ez egyértelmű, de megint csak magyarok sem, és pont azért amit írtok, hogy a magyarok nagyon nagy százaléka úgy gondolja hogy mi nem vagyunk oda valóak, ezért nem is érezhetnénk magunkat otthon MO-n. Szóval a köztes oldalon állunk, erélyiek,felvidékiek,kárpátaljaiak...
Kicsit OFF a dolog.. de amúgy sztem is ezért nem fogja megnyerni Nicolas
Én is nézem.soadroli írta:The Walking Dead
Sajnos az 1. évad csak 6 részből áll, most néztem meg az utolsót. Imádom a zombis filmeket, engem nagyon lekötnek. Végre sorozatból is van ilyen.
Nekem nagyon bejön, nézi itt még valaki![]()
Hogyne. Én is most néztem meg a 6.-at. Nekem is bejön, kár, hogy most lesz egy elég hosszu szünet, viszont a 2. évad legalább 13 részes lesz.soadroli írta:The Walking Dead
Sajnos az 1. évad csak 6 részből áll, most néztem meg az utolsót. Imádom a zombis filmeket, engem nagyon lekötnek. Végre sorozatból is van ilyen.
Nekem nagyon bejön, nézi itt még valaki![]()
Mindig szeptemberben kezdődik az új évad, most is így lesz, szóval laza 9hónap szünet lesz majdCharlie írta:Így van albicelesteX, 1.évad a hűtkocsis gyilkos, másodikban Doakes rászáll és akkor megy a nyomozás a vízben talált sok sok holttest után. A harmadikban pedig a pálmametsző gyilkos.
Nincs időm megnézni a mai részt, már minden bajom van, ahogy beharangoztátok, hogy a végén az utolsó részt reklámozzák.
Szerk.: Atyaúristen, micsoda rész volt. Brutális. Következő rész ezzel a beharangozóval, eszméletlen lesz. Úgy néztem Quinn rájön a turpiságra, nagyon közel kerül Debra Dex lebuktatásához, de a végén az a "Dont Move!" szerintem csak összevágás volt, valójában, nem Dexet kapja el. 1 hét még !! Mi lesz velünk, a következő évadig?! Mennyi szünet lesz vajon? Félév?
C.
hát kb.Perrero írta:kisvastagnak szurkolsz, de a Nicolas meg semmi extra? ehh.. kisvastagot én már akkor kiszórtam volna amikor a Herot "énekelte"messideco írta:Nem vitattátok meg még az X-Faktort, ha jól tudom.
Sajnos a kedvencem, Vastag Tamás kiesett, így ezután Veca (:*) miatt fogom nézni. Nem tudom mit látnak olyan sokan Nikolasban. Semmi exta, kiáll, és ugyanazon a hangon végigénekeli a dalt. Nagyon szürke előadó...
Anno a Megasztárt is ezért hagytam abba. Az elején kiesett Danis Elza és a Two Duo is, így nincs értelme nézni.
DE annál a "sok magyar előadónál" lehet, h jobb.messideco írta:Értem, de mégis többen szavaznak(tak) rá, mint sok magyar előadóra.