"
He lives with his family in his hometown Terrasa, near Barcelona. He doesn't have a villa to try to lure chicks in like ronaldo and every other idiot that is carried away by success. This man can make 5 assists and then return to the dressing room like nothing happened. He is a true professional. Didn't I say enough about his personality?"
Ez egy komment, az egyik videójából, Xavinak. Ha valakit érdekel,és esetleg nem tudna angolul, lefordítom:
A családjával él, szülővárosában, Terrasa-ban Barcelona mellett. Nincs villája, arra hogy becserkéssze a csajokat, mint Ronaldonak, vagy más idiótának aki elszállt a sikertől. Ez az ember, ad 5 gólpasszt ,aztán bekullog az öltözőbe, mintha mi sem történt volna. Igazi profi. Nem mondtam el mindent a személyiségéről ??
Azért írtam ide be, mert találtam egy 2005-ös videót a neten, méghozzá
EZT! És, gondoltam magamba, hogy jó-jó, látszik 2:10 nél a videóban az ágya, a szobája.. de mondom 5 év alatt, csak kinőtte "magát" a családi fészekből, és biztos vett valami villát. Hát nem! Keresgéltem a kommentek között, és a fent írt hozzászólásra bukkantam, ami 3 hónapja keletkezett. Szóval még mindig ugyan ott él, és ugyanazon ágyban alszik (jó azt azóta pl. lehet kicserélte

) de a szobája megmaradt, márpedig ezen a házon, és ezen a szobán ( meg persze az egész emberen) látszik, hogy nem szállt el magától, annyira szerény, hogy arra már nincsen szó ! Ennyi lettem volna csak !