Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül mind a két lányunkat megették. Katinka a 4., Zsuzsi az 5. helyen zárt. Na, de sebaj, lesz itt arany.kanty írta:Basszus, látszik, h mostanába szinte semmi szabadidőm sincs, ha nem nézek be a topicba akkor nem is tudnám, h zajlik a VB.
Hajrá magyarok, remélem sok szép eredményt elérnek a mieink. Hajrá Jakabos Zsuzsa.![]()
Eurosportot nézek. M1-en M2-n, már nincs ott Füli.S.Agüero írta:Ma megkezdődött az úszó VB!
Dubaj-ból közvetítenek az M2-n 16:30tól.
Hajrá Magyarok!!!
3 aranyat elvárok minimum.
Szegény Ronnie az első körben betlizett, senki se gondolta volna.ozsimiki írta: bizony, nem volt semmi,bár a kedvencem, Ronnie "The Rocket" Sullivan nélkül rendezték,de azért megnéztem.
apropó Higgins...hogy hogy játszhat? mi lett a bunda sztorijával? azt hittem évekig elmeszelték.
Én is szeretem a Snookert. Sullivant tartom a legjobbnak, utána jön Higginsdetabarca írta:Ha van rajtam kívül olyan, aki szereti a snookert, annak erősen ajánlom a tegnap esti UK Champs döntőjét. Higgins és Williams extraklasszis csatájában egy mesébe illő győzelem született és előbbi újból bizonyította, miért tartják őt a szakmabeliek a világ legjobbjának. Megérte végignéznem élőben a 4,5 órás heroikus küzdelmet, főleg az utolsó 5 frame miatt!
bizony, nem volt semmi,bár a kedvencem, Ronnie "The Rocket" Sullivan nélkül rendezték,de azért megnéztem.detabarca írta:Ha van rajtam kívül olyan, aki szereti a snookert, annak erősen ajánlom a tegnap esti UK Champs döntőjét. Higgins és Williams extraklasszis csatájában egy mesébe illő győzelem született és előbbi újból bizonyította, miért tartják őt a szakmabeliek a világ legjobbjának. Megérte végignéznem élőben a 4,5 órás heroikus küzdelmet, főleg az utolsó 5 frame miatt!
Én sem láttam még a döntőt, de a kérdésre tudom a választ.LG írta: Különben nem lattam sajna a döntőt, de aki látta, olyantól kérdezem, h Hari tartalákmeccsen sem lépett ringbe? Mert volt olyan terv, h Gerges ellen(akivel korábban volt egy botrányos meccse) ringbe lépne.
Amúgy sztem Overeem jobban tenné, ha maradna, sztem a K-1 sokkal jobban fekszik neki. Ha maradna, sztem biztos tudna még 1-2 VB címet szerezni, kiváló adottságai vannak.Boixos írta:kösz, h nem mondtad meg!
sajnálom aertset, talán ha az elején jobban meg tudta volna rúgdosni a fekát, akkor kereshetett volna vmit, dehát a 40 év az mégiscsak 40 év... schiltet nagy meló lehetett leverni... sajnálom, h így jött ki a bugi, mindenesetre hoost óta magasan ő a legszimpatikusabb versenyző számomra.
innentől overeem meg mehet vissza az mma-ba, úgyis azt mondta, h csak addig akar itt maradni a k1ben, amíg el nem visz egy vb-címet.
most megkapta, ráadásul nem is érdemtelenül.
Direkt nem irtam be, h ki nyert.Boixos írta:
akkor leszedem én is, ha már vége, de meg ne mondd, h ki nyert!!!!
hari meg egy gyökér, volt vmi balhéja hollandiában, azóta marokkóban "bújkál" a rendőrök elől. ügyes az a gyerek, de nem korrekt.
amúgy tényleg hiányzott...
akkor leszedem én is, ha már vége, de meg ne mondd, h ki nyert!!!!kanty írta:Lesz? A döntőnek már vége.Boixos írta:peter aerts-alistair overeem meccs lesz most délután a k1 nagydöntőben.
Sajnos nem láttam a gálát, de lekapom és meglesem. Azért Hari nélkül szerintem nem volt az igazi.
Lesz? A döntőnek már vége.Boixos írta:peter aerts-alistair overeem meccs lesz most délután a k1 nagydöntőben.
Hát kb ennyi a közös bennük: alsóneműreklám és, h szépfiúk ja és Real drukkerek. Más közös nem nagyon van bennük és ezzel nem dicsértem és nem is hurrogtam le egyiket sem.messideco írta:Alsóneműreklám
Mindkettő szépfiú, elég is most ennyi. Szépen nem tudok róluk beszélni.
Ezt nem értem. Miért egy kutya?messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ol ... oz-2056187
Hát igen. Egy kutya mindkettő...
Kicsit Kék Osztrigás, de ajándék lónak...
Az az a csapat amelyiknek Banderas a tulajdonosa?Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/motogp/moto2 ... l-2054919/
Úgylátszik nem csak Magyarországon van ilyen, de nem is lepődök meg azon hogy egy magyar versenyzővel történik meg....