Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarán Mascherano soha, semmilyen körülmények között nem lehet meccs embere itt az Eurobarçán? Még ha mesterhármast rúg, akkor sem? Vagy ha nem így van, kifejtenéd bővebben, mert felkeltetted ezzel a mondattal a kíváncsiságom!Andris írta:Egyébként szívem szerint tegnap meccs legjobbjának írtam volna az öf cikkben, de sajnos némi íratlan megkötés van ezt illetően szerintem.
Én is szívesen látnám. Mindenképpen stabilizálná a Vkp.-t az angolok ellen, és azért azt se felejtsük el, hogy ő úgy is meri az Arsenalt, kb mint a tenyerétS.Agüero írta:Szenzációs volt ma Masche!
Nagyon sok labdát szerzett és most már rájött hogyan is kell keményen, de szabályosan szerelni a spanyol bajnokságban.![]()
Szívesen látnám az Arsenal elleni kezdőben!
Csak így tovább!![]()
Azért ez közel sincs így.barca2010 írta:talán az egyetlen poszt, ahol a két játékos tudása legjobban közelít egymáshoz! Ezen a poszton bátran rotálhat Pep.
Szerintem igazságtalan vagy Mascherano-val.Andris írta:Na, hát ez az egyetlen amivel kapcsolatban nem győzött meg egyelőre. hogy egy igazán nehéz és nagy meccsen nem kéne félnem, hogy ő majd nem old meg néhány dolgot.
Sok nagy és szép szerelése van, látom h piszkosul hajt, de félnék a durva szabálytalanságaitól is, és egyelőre attól is hogy egy gyorsabb ember könnyedén megveri. Egyszerűen mert akármekkora harcos, nincsenek olyan jó képességei, és halkan megjegyezném, hogy szerintem túl sok agya sem. De ezt persze nem tudhatom igazán.
Ez tény, de nem ettől függetlenül egy elég hasznos játékos. A világ egyik legjobb vkp-jénél rosszabbnak lenni még nem azt jelenti, hogy rossz is.Andris írta:De most komolyan tetszenie kellett volna? volt talán kéthárom kellemes megmozdulása, de amúgy semmi extra. nem is várom amúgy , meg nincs ezzel semmi baj, csak Sergi jobb és kész.