Először is: nem csak neked szólt, ez szerintem egyértelmű, s úgy gondolom írtam már elég érvet - legutóbb is, most is.
Persze, kell kritizálni, épp ezért van egy blog, de azt továbbra sem tartom jónak, hogy így tetted:
katasztrofálisan rossz poszt. nem is értem ezt hogy sikerült összehozni. Teljesen irracionális összeesküvés elméletek, feltételezések, és különben sem arról van benne szó, amiről kéne, hogy ez most hol jó és hol rossz a klubnak és a szurkolóknak, hanem hogy milyen csúnya bácsi ez a Sándor.
Összefoglalva egy mondatban: azért, hogy ezt leírd, kár volt pazarolni az időd.
Ez pedig szerintem igenis értelmetlen kritika.
Az más kérdés, hogy utána - hozzáteszem, a továbbiakban is ugyanúgy, nem is feltételezésekkel, hanem kijelentésekkel, miszerint ez pedig így van - kissé bővebben kifejted, de igazából az egészen ott lóg az, hogy az első betűtől kezdve az utolsóig baromság. És épp emiatt jegyeztem meg.
Ennek pedig semmi értelme, mert nem így gondoltam, nem ezt mondtam és nem is erre utaltam:
Engedtessék meg nekem hogy egy bejegyzésről írjak ilyen véleményt, egyetérteni nem kell vele. szerintem tehetem ezt anélkül hogy a szerkesztőket különösebben bántanám vele, és úgy is teszem.
Nem kell magadra venni ám', az, amit írtam negatív, elvonatkoztatva a személyedtől, viszont az, hogy reagáltam, egy pozitív jelzés. Pediglen egyre inkább az jön le, hogy van, amit te gondolsz, van, amit mások, és hasonlóan, azok nem érdekelnek, és van, amit abszolút hülyeségnek tartasz, amire annyit válaszolsz, hogy ez nincs így, mert nincs.

Ezt ez is alátámasztja:
egyéb iránt semmi értelmét nem látom ennek a vitának a továbbiakban, úgysem fogjuk meggyőzni egymást. Utáljátok tovább Rosellt, sirassátok az érintetlen mezünket, én meg dörzsölgetem a tenyerem tovább, hogy a szeretett klubom nem csak hogy jól teljesít a pályán, de pénzügyileg is fantasztikusan jól jár mindenféle kötöttség nélkül.
Az első mondat lényegében igaz, ha ennyire sarkítva tekintünk rá. De miért kellene ennyire, miközben én például nem akartalak meggyőzni, s ha már nem a téma, hanem egymás hozzászólásai: épp azt hangoztatom legtöbbször, hogy ugyan miért kell és hogy lehet olyan egyszerűen elfogadni, mint a legtöbb hozzád hasonló vélemény: pénz, ez jó, fundáció, ez is jó.
Az utolsó mondat mondat pedig teljesen értelmetlen, s egészen rosszul esett.Továbbá ezzel épp azt támasztod alá, hogy neked mindegy, amit Rosell mond, az biztosan úgy van, és jó...
Te meg például csak azt folytatod, amit rhynn elkezdett, illetve megjegyzed hogy nekem nem kéne kritizálni, olyan dolgok ellen érvelsz amiket le sem írtam.
Nem, én épp azt mondtam, hogy nagy részével egyetértek, valamint fentebb és korábban azt, hogy mi is az én problémám a mezszponzorral, majd Rosellel. Ez pedig egészen sokrétű, különbözik Rhynn véleményétől, s ezen kívül még mindig ott hagytam a kiskaput, hogy "meglátjuk, de egyelőre..."[/code]
Végül, amit korábban leírtam, ugyanúgy áll. Rosell számomra jelenleg szavahihetetlen, a mezszponzort meg elvből ellenzem, ezek az összes velejáróival külön dolgok. Az pedig egy másik, hogy nem látom értelmét a kategorikus kijelentéseknek ez ügyben, meg máskor sem igazán. Ennyi szólt igazából neked, de nem voltam rest válaszolni, ha már úgy érződött, magadra vetted, s olyanokra is reagáltál, ami nem neked lett postázva.