Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most látom csak ezt a hsz-t, és maximálisan egyetértek vele! Az olasz bajnokság már egy vicc, ez a Milan az első...szégyen. Az angollal én szintén nem vagyok kibékülve, és ha a Villarreal Európában egy picit tudna nagyobbat villantani, jogos lenne a La Liga első helyeLG írta:Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.noname írta:Bestbarca írta:
De az előtte levő két szezon biztos, h a spanyol bajnokság legsötétebb két éve volt! Gondoljunk bele, az a RM lett mind2 a bajnok, amely Európában nem képviselt semmilyen játékerőt. Mi is csak úgy jutottunk el BL elődöntőbe, h komolyabb ellenféllel nem találkoztunk. Azóta sztem folyamatos a javulás. Jelenleg én az első helyre tenném a spanyolt, az angolok és az olaszok gyengeségét elnézve.
Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.noname írta:Bestbarca írta:
Khm...Khm...khm.Bestbarca írta:Európa 2 legerősebb csapata Spanyolországban van
Azért az a döntetlen nem egy nagy szám, ha megnézzük, h az MU a 3. számú kapusával állt ki. Amikor még tétje volt Spanyolországban nyertek...Bestbarca írta: 1. Ott van a mostanság gyengélkedő Valencia,akit nem tudott megverni a MU az OldTraffordon!
az Inter ellen kicsaltak minket.A tavalyi szezonban 3 tét meccset buktunk,abból Sevilla ellen jogtalan kiállítás,Inter bunda,Kazany viccbuda,és tét nélkül!És nem feledjük a Real eredményben azért végig ott volt mögöttünk!
Az lehet, de Baptista is egyre mélyebbre süllyed, pedig a Sevillában még nagyon nagy király volt, nem hiába vitte a Madrid, sőt anno még mi is érdeklődtünk iránta. Onnan viszont folyamatos lejtő, a Madridban az ellenünk lőtt gólját leszámítva semmire maradandóra nem emlékszem, az Arsenalban egy mesternégyest leszámítva semmi, és hát Romába is 0, amit művelt. De talán egy Malaga szintű csapatba még jó lehet.Lionel85 írta:Sajtóhírek szerint a Málaga fél évre kölcsönveheti Júlio Baptistát az AS Romából. Nem lenne rossz vétel a napospartiaknak, Eliseu mellé kell mégegy sztár.
Igaz,de a madridiak is elhiszik, hogy Mourinho miatt jobbak, és jobban játszanaktorrentkiller írta:Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnakdetabarca írta:Inkább ide írom. NSO szavazás:
José Mourinhóval a Real Madrid képes lesz-e elhódítani a spanyol bajnoki címet a Barcelonától?
Több mint 50ezer válasz után 50-50% az igenek és nemek aránya.
És mindez "csak" Mou miatt.![]()
A madridi 50% meg bizonyára nem látta a fent említett futball mérkőzést
Sztem pedig van Mou-faktor! Lehet, h most ellenünk nem látszott, de rengeteg más meccsen pedig igen! Vagy te úgy gondolod, h a tavalyi Inter más edzővel nyerhetett volna BL-t? Vagy a Porto? Vagy mi van a hazai veretlenségi szériával?torrentkiller írta:Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnakdetabarca írta:Inkább ide írom. NSO szavazás:
José Mourinhóval a Real Madrid képes lesz-e elhódítani a spanyol bajnoki címet a Barcelonától?
Én is úgy gondoltam, hogy Mou jelenléte pozitív irányba tolta a mérleget. Neki köszönheti a Madrid az 50%-ot, mert egyébként nem sok sanszuk lenne idén. Sztem!!!!daffy írta:...
nekem pedig szent meggyőződésem,hogy a fő baj nem az edző személye madridban. ott minden belülről rohad,a sajtó,a hangulat,a játékosok,a személyzet...minden. bármelyik edzőnek beletörne a bicskája(kivéve talán SAF)torrentkiller írta:Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnakdetabarca írta:Inkább ide írom. NSO szavazás:
Ebből is látszik, hogy nem akkora 'hűdenagyedző' Murinnyó (persze elismerem a tudását), de a hírnevéhez legalább annyit a média is hozzátesz: pl ezt a Mou-faktor. Szerintem a világ legnagyobb baromsága. A klasszikuson pl hol volt ez a bizonyos faktor? Vagy ha nincs Mou akkor 8at kapnakdetabarca írta:Inkább ide írom. NSO szavazás:
És mindez "csak" Mou miatt.
a legutóbbi olimpián szólt az USA a doppingellenőröknek hogy "he, azért ezt a Bolt gyereket meg kéne nézni mert tul gyors".Onnantól kezdve nem is figyelem ezeket a híreket mikor nem is tudom hirtelen melyik Olimpián volt egy két dopping eset (szokás szerint) és az USA felszólította a szervező országot (talán pont Kínában volt) és az ezzel foglalkozó ellenőröket, hogy ha az ő sportolóikat elkezdik vizsgálgatni akkor "kivonulnak" az Olimpiáról.