Nekem naon szimpi!

kicsit javulhatna,de majd kijön a lépés...
En aszt a lepest ugy veszem nem lattot mas lehetoseget hat bekulte hatha az isten segit rajta es bejott, de ha mondasz meg1 elismerem jo edzoCharlie írta:Azért az hogy először,elég felelőtlen kijelentésboggabor írta:En azzert Hiddinget vagy Koemant akkarom vagy a vilag legjobb edzojet CAPELOT bar tegnap tenyleg jo cserelt 26 honap alat eloszor es meg nyertunk is.Maxi vs. Chelsea anno,csak 1 példa a jó sok közül.
C.
Azért az hogy először,elég felelőtlen kijelentésboggabor írta:En azzert Hiddinget vagy Koemant akkarom vagy a vilag legjobb edzojet CAPELOT bar tegnap tenyleg jo cserelt 26 honap alat eloszor es meg nyertunk is.
Ezek utáán??? Végre meg merte lépni, amit eddig nem!! Végre verseny lesz a csapatba kerülésért, legalábbis remélem!! Ezqu, VB, Maxi nagyon jók voltak, bizonyították h remek játékosok!!wg18 írta:Lehet, hogy kár volt vele szerződést hosszabbítani??
Lehet hogy idióta,,de ha nyerünk akkor köszönjük meg neki és a játékosainak....Badi írta:ááá most olvasom....ez idióta
Jó nagy Barcás lehetsz ha Ezquerrot nem tod leírnigejzy10 írta:iniesta elvileg xavi, vagy deco helyén játszana, tehát ő játszik deco helyén, v bommel márqez helyén,ezerique(nem tudom, hogy írják) meg roni helyénCharlie írta:Most nincs Marquez,ki kerüljön be Oleguer helyére amikor Edmilsonnak vkp-s kell így játszania,és Van Bommelel nem vkps poszton számol a mester hogy Edmilson visszahúzodhasson védőnek!
C.
iniesta elvileg xavi, vagy deco helyén játszana, tehát ő játszik deco helyén, v bommel márqez helyén,ezerique(nem tudom, hogy írják) meg roni helyénCharlie írta:Most nincs Marquez,ki kerüljön be Oleguer helyére amikor Edmilsonnak vkp-s kell így játszania,és Van Bommelel nem vkps poszton számol a mester hogy Edmilson visszahúzodhasson védőnek!
C.
Én erre nem fognám, mert mindenkinek szint telj.arányos fizetése van!visca el barca írta:meg azé aki kitalalta az ilyen 149,5 éve szolo, heti 90000 euros fizetest garantalo szerzodeseket.Enrique írta:
... DE, a játékosok mintha nem lennének ott 100%ig fejben, és ez viszont az ő sara.