A múlt, a jelen és a jövő mezei

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Hogy tetszenek az új mezek?

A kapusmez tetszik
6
11%
A kapusmez nem tetszik
4
7%
A hazai tetszik
8
14%
A hazai nem tetszik
10
18%
Az idegenbeli tetszik
7
12%
Az idegenbeli nem tetszik
8
14%
A harmadik számú tetszik
6
11%
A harmadik számú nem tetszik
8
14%

Szavazatok száma: 57
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.17. 22:32:32

barca 1986 írta:addig vót jó, amíg se meyba, se kappa, se nike, se unicef, se katar nem vót, a játékos neve se vót fent, sőt amikor még nem vót színes tévé se, mert akkor még színek se vótak
sőt amikor még mez se vót, meg labda se vót, meg foci se vót és möntünk ki minden nap a fődre kapálni :P
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.12.17. 22:22:23

addig vót jó, amíg se meyba, se kappa, se nike, se unicef, se katar nem vót, a játékos neve se vót fent, sőt amikor még nem vót színes tévé se, mert akkor még színek se vótak

na 26 év után megyek oszt szurkolok annak, akinek semmi sincs a a mezin

jóccakát, én ellenállok, ígessünk el minden pízt
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.17. 20:37:00

Initom írta:Ha jók az információim,akkor jövő januárba a culék,leszavazhatják a mez szponzort nem?Anélkül ha jól tudom,nem kehet döntést hozni...De ha rosszul tudom kérlek javítsatok ki!
:wink:
Így van. És Rosell is elismerte, ha leszavazzák, akkor ugrik az egész bolt. Bár azért nem a semmiért kanyarították már most oda a nevüket a szerződésre.
Kép
Kép
Kép
katka
Barça B

2010.12.17. 20:20:06

de ti ezt most tök komolyan elhiszitek, vagy csak hobbiból háborodtok fel ezen az égetgetésen??
nem hiszem el, hogy ennyire megvezethetőek vagytok, a google spanyol keresőszavakkal konkrétan 0 vonatkozó találatot ad, angolul egyet, ami pedig ennek az újságnak a honlapja ( http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=23836 ), ahol arra kéri az egyetértőket, h lájkolják ezt a facebookon, ezt 22-en meg is teszik, amúgy az egész újságot lájkolják összesen 361-en, szóval ez egy ennyire komoly médium (összehasonlításképpen a hot! magazinnak van 369 lájkja, szóval nagyságrendileg kb. ott tart ez a news israel)

annyi témát ad ez a mezszponzoráció, ami értelmes és jól ki lehet elemezni, minek egy ekkora baromságon fennakadni???
MessiHood
Barça C

2010.12.17. 20:06:11

Alberto10 írta:
MessiHood írta:A zsidókat nem a Barca érdekli, csak az arabokat utálják.
Udvariasan megkérlek változtasd meg az avatarodat, mert én már használom ezt a képet! Köszi
Bocs, nem tudtam, h már használod, de keresek akkor egy másikat.
Més que un club
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.12.17. 20:00:55

van aki meg a zsidókat.. ők a barcelonát. a barcelona a real madridot. a real madrid a barcelonát. akkor a real madrid zsidó? :)

Egyébként meg nem tökmindegy? Nekem se tetszik, de se engem, se a pápát, se Orbán Viktort nem kérdezték meg. Egyébként meg az "ingyen pénz" miatt pont a zsidók zsörtölődnek? :)

A szurkolók pedig jövő szeptemberben vagy októberben szavazhatják le a szerződést, és remélem meg is fogják tenni. Már csak Izráel népének békességének érdekében is :)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Alberto10
Capitá del Barça

2010.12.17. 19:55:45

Udvariasan megkérlek változtasd meg az avatarodat, mert én már használom ezt a képet! Köszi
MessiHood
Barça C

2010.12.17. 19:49:51

A zsidókat nem a Barca érdekli, csak az arabokat utálják.
Més que un club
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.12.17. 19:33:23

Azért ez az izraeli cikk nagyon kemény. Bár sztem vagy hazugság, ha meg nem akkor ez azért sztem gázos dolog. Egy, minek kéne megkérdezni-e a Barcának zsidó vezetőket, hogy megengedik-e, hogy a qatari szponzora (ha jól tudom a klub a culék kezében van; pontosítok a Barca a Barca kezében van, de a culék irányítják, vagy nem tudom mi biztos van olyan, aki jobban ért ehhez) legyen? Kettő, minek érdekli őket egyáltalán a Barca? Ha meg érdekli az azt jelenti (józan paraszti ésszel), hogy valószínűleg szeretik. Ha meg szeretik, akkor nem gyújtatják föl a zászlókat a szurkolókkal. Meg azt se értem, ha fölégetik a zászlókat attól miért lesz nekik jobb? Ez nekem magas. Csak nekem tűnik nagyon hápogósnak?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
P_e-d_r-o
Barça B

2010.12.17. 19:26:25

Na neeeeeeeeee!!!Ezek nagyon durvák!Egyszerüen hányadékok ezek a verziók,az összes!Én azt tudnám elképzelni,hogy egy kissebméretű sárga fa,annak pedig valamelyik ágáról lelógna az unicel logó!Ez egy türhető verzió a többihez képestDe igazán annak örülnék,ha tényleg a nike tervezői összetudnák vegyíteni a 2 logót!De ha ez nem sikerül,akkor az unicef felirat alá kicsit kissebb betűkkel odairhatnák hogy qatar...!!!De 3 dolgot nagyon nem szeretnék,hogy a fa ott díszelegjen teljes pompályában a mez közepén,+ azt hogy vmelyik felirat a mezszám alatt legynen,és hogy a gatyán legyen vmi felirat!Ha ezek nemlesznek,akkor talán nem hányok a meztől!
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.17. 19:18:46

Ha jók az információim,akkor jövő januárba a culék,leszavazhatják a mez szponzort nem?Anélkül ha jól tudom,nem kehet döntést hozni...De ha rosszul tudom kérlek javítsatok ki!
:wink:
Abi & Tito
katka
Barça B

2010.12.17. 19:05:54

bilyjoe20 írta:
Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója

Kép

Tán végig sárgával mutatósabb lenne!
a sport propuesta definitivája tök máshogyan nézett ki, a marcáé meg az as-é szintén, senki nem tud még semmit, felesleges találgatni.
hady
Director del Fútbol

2010.12.17. 18:59:28

Érdekes fejlemény. ..Remélem nem lesz baj belőle..... (nekem sem), de ide tartozik.

Izraelben máglyára vetik az FC Barcelona klubzászlóit

A Barca címere
Izraelben megharagudtak az FC Barcelona labdarúgó klubra, mert a katalánok nemrégiben elfogadták az egyik arab ország alapítványának támogatását. Izraelben fölszólították a Barca helyi szurkolóit, ha kedvenc csapatuk nem mond le az arab pénzügyi támogatásról, nyilvánosan vessék máglyára a klub lobogóit, pólóit, sáljait, címereit és egyéb ismertetőjeleit.

Az FC Barcelona spanyolországi labdarúgó klub vezetősége nemrégiben anyagi támogatásra vonatkozó szerződést írt alá egy katari állami alapítvánnyal.

Mauzá sejknő, a katari emír neje
A Perzsa-öbölbe nyúló Katari-félszigeten elterülő, igen gazdag kis arab ország, Katar Állam (Daulát Kátár – دولة قطر) nevezett alapítványát a kormány finanszírozza, a pénzalap igazgatója pedig nem más, mint a rendkívül bájos Mauzá sejknő, a katari emír, Hámád bin Halífá Ál Thání hitvese.

A Barca pénzügyi támogatójává most előlépett katari alapítvány bűne a cionisták szemében az, hogy a különböző arab és muszlim országokban fejlesztési és oktatási projekteket támogat. A Mauzá sejknő vezette alapítvány a többi között anyagi segítséget nyújt a dr. Júszef el-Kardávi sejk irányította, s Katar fővárosában, Ád-Dohában működő muszlim teológiai főiskolának.

Dr. Júszef el-Kardávi sejk egyébként nem akárki, hanem korunk talán legbefolyásosabb szunnita muszlim vallási döntvényhozója (muftija). Az 1926-ban, Egyiptomban született El-Kardávi sejk hosszú évtizedek óta Katar fővárosában, Ád-Dohában él, ahonnan az Ál-Dzsázírá összarab hírtelevízió sugároz. El-Kardávi sejk egyik alapítója az 1997 óta működő IslamOnline portálnak, s ezenkívül Es-Sarí'á vál-Haját (A muszlim vallástörvény és az élet – الشريعة والحياة) címen igen népszerű állandó műsora van az Ál-Dzsázírá televízióban.

El-Kardávi sejk anticionista rabbikkal

Az izraeli és a nagyvilág cionistáinál az verte ki a biztosítékot, hogy a Barca vezetősége a zsidók megkérdezése és engedélye nélkül is hajlandó elfogadni egy olyan arab országbeli alapítvány támogatását, amely a jelenkori iszlám egyik meghatározó szellemi vezetőjének (szerintük terroristavezérének – H. J.) a teológiai főiskoláját is finanszírozza. A zsidók persze nem ajánlottak föl alternatív pénzügyi támogatást az FC Barcelonának, de az ismert fenyegetőzések és megfélemlítések máris elkezdődtek. (Muszlim terror, holokauszt etc.)

Az Inján Merkázi (Központi Téma – ענין מרכזי) című izraeli újság például fölszólította az Izraelben élő, a szerkesztők szerint több százezer Barca rajongót, hogy ha a katalán klub rövid időn belül nem mond le a katari alapítvány támogatásáról, gyűljenek egybe egy nagyobb térségen és nyilvánosan vessék máglyára az FC Barcelona zászlóit, címereit, pólóit, sáljait és egyéb ismertetőjeleit.

info
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.12.17. 13:59:24

bilyjoe,cseréld le az avatarodat ha lehetséges.

Egyébként nem értem ezeket a spekulációkat.Hinni meg végképp nem tudok benne.

Ez amit most linkelt L85 ez az eddigi leg rosszabb verzió és nehezen tudom elképzelni,h a Barcánál belemenjenek egy ilyen megoldásba.Eleve mi értelme van annak,h a fele zöld a logónak.

A másik ami miatt értetlenül állok az ilyen dolgok előtt azok ezek a szavak:
„Az egyszerűség okán a marketing csapatok, a Nike-val és a klubbal karöltve azon dolgoznak, hogy az Unicef és a Qatar Foundation logóját kombinálni tujduk, amit három-négy hét múlva mutatunk be.”

Ezen és az eddigiek közül egyiken se volt ez meg.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varatrix
Director del Fútbol

2010.12.17. 13:57:09

barcafan0911 írta:Én meg 5 évig fogok sírni.
Én meg nem veszek többé Barca mezt...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.17. 13:56:18

Gondoljatok bele egy picit. Miért csinálna ilyen ronda változatokat a Nike? Nekik az a cél, hogy minél szebb legyen a mez, minél többen vegyék, és minél gazdaságosabb legyen legyártani. Szerintem ha picit foglalkoznak vele, akkor igen szépen össze lehet majd kombinálni az Unicef logóját és a Katariakét.
Kép
bilyjoe20
Barça C

2010.12.17. 13:48:28

Kép

Tán végig sárgával mutatósabb lenne!
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.17. 13:43:51

Kép
Ez kész, egyre rosszab, tiszta libafo... :roll:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:27:23

daffy írta:

Kép
5 évig fogok röhögni,ha ilyen színösszeállítás lesz
Én meg 5 évig fogok sírni.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:24:55

Kép
Ez ha lehet akkor még rondább mint a fehér mintás... :x
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2010.12.17. 12:24:45

Kép
5 évig fogok röhögni,ha ilyen színösszeállítás lesz
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:23:10

Az El Mundo Deportivo verziója

Kép
Kép
Kép
Kép
youkos
Barça B

2010.12.16. 23:17:23

torrentkiller írta:
Andris írta:Na, látom azért a többség képes józan módon gondolkolegnyomósabb érv...
A klub honlapján van egy nyílt levél Roselltől, amiben azt írja h. megpróbálják összerakni a Unicef és a katari cég logóját, tehát "work in progress.." ami hónapokig eltarthat
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.16. 23:11:56

Andris írta:Na, látom azért a többség képes józan módon gondolkozni. Itt most a szavazásra gondolok.

Egyébként kétlem h ez a variáció volna a valós. Ez egyszerűen nem kidolgozott.
Vannak más nagy csapatok is, akiknek a mezére nem igazán mondható hogy kidolgozott. Pl a Bayerné meg a Juvé-é. Igaz az övékről nem üt el ennyire a szponzor.
Szóval ez nem a legnyomósabb érv...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Andris
Adminisztrátor

2010.12.16. 22:58:51

Na, látom azért a többség képes józan módon gondolkozni. Itt most a szavazásra gondolok.

Egyébként kétlem h ez a variáció volna a valós. Ez egyszerűen nem kidolgozott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése