Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sőt amikor még mez se vót, meg labda se vót, meg foci se vót és möntünk ki minden nap a fődre kapálnibarca 1986 írta:addig vót jó, amíg se meyba, se kappa, se nike, se unicef, se katar nem vót, a játékos neve se vót fent, sőt amikor még nem vót színes tévé se, mert akkor még színek se vótak
Így van. És Rosell is elismerte, ha leszavazzák, akkor ugrik az egész bolt. Bár azért nem a semmiért kanyarították már most oda a nevüket a szerződésre.Initom írta:Ha jók az információim,akkor jövő januárba a culék,leszavazhatják a mez szponzort nem?Anélkül ha jól tudom,nem kehet döntést hozni...De ha rosszul tudom kérlek javítsatok ki!
Bocs, nem tudtam, h már használod, de keresek akkor egy másikat.Alberto10 írta:Udvariasan megkérlek változtasd meg az avatarodat, mert én már használom ezt a képet! KösziMessiHood írta:A zsidókat nem a Barca érdekli, csak az arabokat utálják.
van aki meg a zsidókat.. ők a barcelonát. a barcelona a real madridot. a real madrid a barcelonát. akkor a real madrid zsidó?MessiHood írta:A zsidókat nem a Barca érdekli, csak az arabokat utálják.
Udvariasan megkérlek változtasd meg az avatarodat, mert én már használom ezt a képet! KösziMessiHood írta:A zsidókat nem a Barca érdekli, csak az arabokat utálják.
a sport propuesta definitivája tök máshogyan nézett ki, a marcáé meg az as-é szintén, senki nem tud még semmit, felesleges találgatni.bilyjoe20 írta:Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
Tán végig sárgával mutatósabb lenne!
Én meg nem veszek többé Barca mezt...barcafan0911 írta:Én meg 5 évig fogok sírni.
Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
Ez kész, egyre rosszab, tiszta libafo...Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
Én meg 5 évig fogok sírni.daffy írta:5 évig fogok röhögni,ha ilyen színösszeállítás leszLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
Ez ha lehet akkor még rondább mint a fehér mintás...Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
5 évig fogok röhögni,ha ilyen színösszeállítás leszLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo verziója
A klub honlapján van egy nyílt levél Roselltől, amiben azt írja h. megpróbálják összerakni a Unicef és a katari cég logóját, tehát "work in progress.." ami hónapokig eltarthattorrentkiller írta:Andris írta:Na, látom azért a többség képes józan módon gondolkolegnyomósabb érv...
Vannak más nagy csapatok is, akiknek a mezére nem igazán mondható hogy kidolgozott. Pl a Bayerné meg a Juvé-é. Igaz az övékről nem üt el ennyire a szponzor.Andris írta:Na, látom azért a többség képes józan módon gondolkozni. Itt most a szavazásra gondolok.
Egyébként kétlem h ez a variáció volna a valós. Ez egyszerűen nem kidolgozott.