Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig minden évben az Eurosport adja. Amúgy 13-tól meg az Európa Liga-sorsolásai lesznek, szurkolhatunk a Sevillának és a Villarrealnak a spanyolok közül.Ilúvatar írta:Eurosporton még mindig a Biatlon megy....
Ilúvatar írta:Eurosporton még mindig a Biatlon megy....
Még nincs is 12 óra.Ilúvatar írta:Eurosporton még mindig a Biatlon megy....
Eurosport a tv-ben ha meg neten akarod, akkor myp2p.eu/livesports fül fent/footballLaci7 írta:Melyik TV csatorna fogja adni a sorsolást?
Előre is köszi a segítséget...!
mu hogyan?Asys írta:A Koppen hogyan?Ilúvatar írta:ManUtd - Real
BARCA - Koppenhága
Chelsea - Inter
a többi nem érdekel
jól tippeltél arra, h mi NEM fog összejönni, ugyanis a MU nem játszhat a Reallal, mi meg nem kerülhetünk össze a dánokkalIlúvatar írta:ManUtd - Real
BARCA - Koppenhága
Chelsea - Inter
a többi nem érdekel
A Koppen hogyan?Ilúvatar írta:ManUtd - Real
BARCA - Koppenhága
Chelsea - Inter
a többi nem érdekel
Na a Rómán már én is elgondolkodtam, nem lenne rossz választás. Biztos élvezetes párharc lenne, ráadásul nekünk a Stadio Olimpico jó ómen.Hunter91 írta:Nekem már egy hete van egy olyan érzésem,hogy a Real az Arsenal-t kapja.
A Barca pedig a Romát.
Mivel nem vagyok polip,ez csak tipp
sahtar valenciaFecooo írta:ilyesmi párosításokra gondoltam:
Sahtar-Valencia
Schalke-ROMA
Tottenham-Koppenhága
Manchester United-Milan
Real-Inter
BARCA-Marseille
Bayern-ARSENAL
Chelsea-Lyon
csak a vastagított csapatok jussanak tovább, a többi nem érdekel
(nah jó, a Valenciának drukkolok még a spanyol foci miatt)
Csurranjon az Inter...Bob_Marley írta:Igen-igen ma 12kor Nyon EurosportRemélhetőleg csurran cseppen egy Marseille
Alapvetően egyetértek abban, hogy ez egy rossz megoldás votl Platini részéről. A rendszer igazi vesztesei az olyan csapatok, mint pl. a Sevilla, a Sporting stb., azaz olyan csapatok, akik a Zilina vagy Loki-szintű csapatoknál jóval erősebbek, összességében sokkal előrébb jegyzettek a keleti bajnokcsapatoknál. A csoportkör színvonala valóban sokat esett mostanában, és ezt akkor is érdemes megjegyezni, ha a 16 között már valódi topcsapatok szerepelnek.Drigo írta:Véget ért a Platini-féle rendszer (selejtezőben bajnokok és nem bajnokok ága) második BL csoportköre is, és öcsém elég érdekes, bár gondolom senki számára sem meglepő dologra hívta fel a figyelmem.
A BL (92-93-as) kezdete óta egészen a tavalyit megelőző szezonig (2008-09), mindössze 7( 8 ) csapatnak (Košice - szlovák 97-98, Fenerbahce - török 2001-02, Szpartak Moszkva - orosz 2002-03, Leverkusen - német 2002-03 [de ez a dupla csoportkör idejének, második csoportkörében volt], Anderlecht - belga 2004-05, Rapid Wien - osztrák 2005-06, Levszki Szófia - bolgár 2006-07, Dinamo Kijev - ukrán 2007-08 ) sikerült az a bravúr, hogy a csoportkört 0 ponttal abszolválja.
Ez a szám a tavalyi és az idei szezont tekintve már 4 (Maccabi Haifa - izraeli, Debrecen - magyar, Msk Zilina - szlovák, Partizan - szerb), és talán mondani sem kell, mind a 4 a bajnokok ágáról jutott be.
Én mindig is ellene voltam ennek a rendszernek, így a fenti statisztikát ez alapján is lehet értelmezni. Ugyanakkor állítom; annak ellenére, hogy a sorozat neve BAJNOKOK Ligája, ennek a kupa sorozatnak a minőségi futballról kellene szólnia. Persze nem várok csodát ez a sorozat is a pénzről szól.
Ha a bajnok csapatok ligájáról beszélünk, akkor kellenek a bajnok csapatok, de a Bajnokok Ligájának másnak kéne lennie, minőségi és nem mennyiségi futballról.
Igen.messibingyo írta:Sziasztok Ma lesz ugye a sorsolás?
Igen-igen ma 12kor Nyon Eurosportmessibingyo írta:Sziasztok Ma lesz ugye a sorsolás?
így van. 12:00messibingyo írta:Sziasztok Ma lesz ugye a sorsolás?