Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem az sosem sétagalopp! De odáig el kell jutni...először az Arsenal! Utána lehet beszélni a többiről! ( csak halkan jegyzem meg, hogy van egy olyan érzésem, hogy a Reallal idén összekerülünk a BL-ben...de előbb jussunk tovább!!!)Krojf írta:A legjobb az lenne, ha az Arsenal után se csirkecsapat jönne, hanem ha lehet, akkor még erősebb gárda!
A legerősebb csapatok ellen jutnánk tovább, kiejtenénk mindet, aztán az elődöntő, meg a döntő csak sétagalopp lenne!
K.
bence-barca írta:Tavaly az Inter védelme feltudta venni a harcot, és nem csak a visszavágóra gondolok, amikor 10 emberrel védekeztek, hanem az odavágóra is...Skeraj írta: sőt szerintem az egész világon nincs egy csapat se aki felvenné a versenyt a Messi - Villa - Pedro - Iniesta - Xavi - D.Alves támadó szekcióval!
![]()
De az tavaly volt, idén én sem tudok olyan csapatot, akinél kifejezetten azt mondanám, h megállíthatják a támadóinkat!
Ne feledd, hogy nem ugyanez a sorunk volt. Egy lényeges különbség most, hogy Ibra helyett Villa van.bence-barca írta:Tavaly az Inter védelme feltudta venni a harcot, és nem csak a visszavágóra gondolok, amikor 10 emberrel védekeztek, hanem az odavágóra is...Skeraj írta: sőt szerintem az egész világon nincs egy csapat se aki felvenné a versenyt a Messi - Villa - Pedro - Iniesta - Xavi - D.Alves támadó szekcióval!
Tavaly az Inter védelme feltudta venni a harcot, és nem csak a visszavágóra gondolok, amikor 10 emberrel védekeztek, hanem az odavágóra is...Skeraj írta: sőt szerintem az egész világon nincs egy csapat se aki felvenné a versenyt a Messi - Villa - Pedro - Iniesta - Xavi - D.Alves támadó szekcióval!
Mindkettőt akartam írni nem mindenkinélt. De lényeg a lényeg hogy egy olyan szétesett csapat mint mi voltunk akkortájt az Arsenal gyors játékának fekszik legjobban az egész mezőnyből.sjd írta: Nem hiszem, hogy pont az Arsenal büntetne, ők nem tudják azt a bunkerfocit játszani, ami a kiejtésünkhöz kell, így a "lőj több gólt, mint az ellenfél" aranyszabály érvényesül, ebben viszont mi vagyunk a jobbak (persze csak akkor, ha nem hagyjuk ki a ziccereket)
Nem hiszem, hogy pont az Arsenal büntetne, ők nem tudják azt a bunkerfocit játszani, ami a kiejtésünkhöz kell, így a "lőj több gólt, mint az ellenfél" aranyszabály érvényesül, ebben viszont mi vagyunk a jobbak (persze csak akkor, ha nem hagyjuk ki a ziccereket)gergo9 írta: Viszont az Arsenal mindenkinél jobban büntetheti az olyan mély visszaesést.
Ha rossz formában lesz a csapat akkor ésszel kell élni, és biztonsági játék kell Londonban.
kristop írta:igaz, hogy részegen néztem őket, de szinte biztos vagyok benne, hogy aláztuk az első meccsen is az arsenalt. nem akkor játszottuk az elmúlt három év egyik legjobb félidejét?Érdekes lesz a Barca-Arsenal. Tavaly az első meccsen megszenvedtünk ellenük,viszont a 2ik meccsen Messi kitömte őket.Mindenesetre várom már!
És mindig pont ugy esett hogy a 16között az első meccsen jelentős problémáink voltak (Lyon-ba szinte lefociztak minket 40percig) majd a visszavágón mind2x fényesre suvickoltuk az ellenel a Camp Nou-t.Fecooo írta:....
igaz, hogy részegen néztem őket, de szinte biztos vagyok benne, hogy aláztuk az első meccsen is az arsenalt. nem akkor játszottuk az elmúlt három év egyik legjobb félidejét?Érdekes lesz a Barca-Arsenal. Tavaly az első meccsen megszenvedtünk ellenük,viszont a 2ik meccsen Messi kitömte őket.Mindenesetre várom már!