A Magyar Barca!
-
- Entrenador del Barça
Megkérek mindenkit, hogy ha véleménye van a tornáról akkor csak is a megfelelő megfogalmazásban tegye mert van itt egy-két emberke akik csak arra használják fel az ilyeneket, hogy szítsák a hangulatot.
Köszönöm
Köszönöm
-
- Entrenador del Barça
Kedves más idejáró fórumozó... remélem tudja kiről beszélek, de ha nem akkor Marcsók.
Miután sikerült ide átkeveredned (FELESLEGESEN) és kiragadtál egy-két mondatot egy hozzászólásból és nem hangulatkeltés céljából tetted fel a milan fórumba akkor minek???
Pont ti voltatok azok akik senkivel nem voltak megelégedve(még magatokkal sem) és mindenkit fikáztatok pedig egy kis önkritikát kellett volna gyakorolni!(az elért helyezés fényében)
Ezért nagyon kérlek téged, hogy ide akkor se gyere ha esetleg hívunk.
Köszi
Kicsit sajnálom már, hogy elnézést kértem tőled mert nem vagy valami egyenes ember.
Így legalább tudod ki vagyok
Miután sikerült ide átkeveredned (FELESLEGESEN) és kiragadtál egy-két mondatot egy hozzászólásból és nem hangulatkeltés céljából tetted fel a milan fórumba akkor minek???
Pont ti voltatok azok akik senkivel nem voltak megelégedve(még magatokkal sem) és mindenkit fikáztatok pedig egy kis önkritikát kellett volna gyakorolni!(az elért helyezés fényében)
Ezért nagyon kérlek téged, hogy ide akkor se gyere ha esetleg hívunk.
Köszi
Kicsit sajnálom már, hogy elnézést kértem tőled mert nem vagy valami egyenes ember.
Így legalább tudod ki vagyok

-
- Director del Fútbol
Igaz, és azért a kihagyott helyzetért elnézést a csapattól, azt be kellett volna lőnöm, nincs mentségem!Marci írta:A tornáról annyit, hogy nem voltunk rosszak. A védekezéssel már nem volt annyira probléma. Amin még javíthatunk; ahogy a gólt kaptuk az elődöntőben, nos, szerdánként is volt már olyan. Lövésnél is, meg mindig, figyelni kell, ott kell maradni az emberen. Ha valamin javítani lehetne inkább, az a helyzetkihasználás. ... pl a milan elleni utolsó helyzet ... Én egyszer lőttem, és az be is ment:)))

Azonban az Inter elleni elpuskázott helyzeteink sokba kerültek, és ezen nem merengeni, vagy sopánkodni kell már, hanem változtatni!!! Tisztában vagyok vele, hogy főleg nekem, Zsoltika megint hozta a szokásos kiváló teljesítményt elöl!!! Zoli a kapuban káprázatos volt megint, és a védelem is nagyon-nagyon TÖKÉLETES VOLT!!!
Na jó, részemről a VII. Szurkolói Torna LEZÁRVA, elfelejtem, most már csak a szerdai bajnoki érdekel...

"Més Cuen un Club"
- Marci
- Capitá del Barça
A tornáról annyit, hogy nem voltunk rosszak. A védekezéssel már nem volt annyira probléma. Amin még javíthatunk; ahogy a gólt kaptuk az elődöntőben, nos, szerdánként is volt már olyan. Lövésnél is, meg mindig, figyelni kell, ott kell maradni az emberen. Ha valamin javítani lehetne inkább, az a helyzetkihasználás. ... pl a milan elleni utolsó helyzet ... Én egyszer lőttem, és az be is ment:)))
- Marci
- Capitá del Barça
gnorbert írta:Sziasztok!
Íme némi információ az elkövetkezendő bajnokikról:
3. forduló 2005-09-14
Géza SC - W D 17:05
Futottak Még - Balaton FC 17:50
Filodoro - Budai Ászok 18:35
Goli - Sünök SE 19:20
Ground FC - Spartacus Gl. 20:05
HA & RO - Csuka FC 20:50
Halasztunk SK - Red Fox Team 21:35
Hungarian FCB - Kispest SE 22:20
4. forduló 2005-09-21
Futottak Még - FCC Inter 17:05
Goli - Balaton FC 17:50
Géza SC - Budai Ászok 18:35
HA & RO - Sünök SE 19:20
Ground FC - W D 20:05
Halasztunk SK - Spartacus Gl. 20:50
Hungarian FCB - Csuka FC 21:35
Kispest SE - Red Fox Team 22:20
5. forduló 2005-09-28
Halasztunk SK - W D 17:05
Goli - FCC Inter 17:50
Ground FC - Budai Ászok 18:35
Hungarian FCB - Sünök SE 19:20
Géza SC - Filodoro 20:05
HA & RO - Balaton FC 20:50
Kispest SE - Spartacus Gl. 21:35
Red Fox Team - Csuka FC 22:20
6. forduló 2005-10-05
Goli - Futottak Még 17:05
Hungarian FCB - Balaton FC 17:50
Ground FC - Filodoro 18:35
Red Fox Team - Sünök SE 19:20
HA & RO - FCC Inter 20:05
Kispest SE - W D 20:50
Halasztunk SK - Budai Ászok 21:35
Csuka FC - Spartacus Gl. 22:20
7. forduló 2005-10-12
Ground FC - Géza SC 17:05
Csuka FC - W D 17:50
Halasztunk SK - Filodoro 18:35
Spartacus Gl. - Sünök SE 19:20
Kispest SE - Budai Ászok 20:05
Red Fox Team - Balaton FC 20:50
HA & RO - Futottak Még 21:35
Hungarian FCB - FCC Inter 22:20
8. forduló 2005-10-19
Halasztunk SK - Géza SC 17:05
Spartacus Gl. - Balaton FC 17:50
Hungarian FCB - Futottak Még 18:35
Sünök SE - W D 19:20
Red Fox Team - FCC Inter 20:05
Csuka FC - Budai Ászok 20:50
Kispest SE - Filodoro 21:35
HA & RO - Goli 22:20
9. forduló 2005-10-26
Halasztunk SK - Ground FC 17:05
Hungarian FCB - Goli 17:50
Kispest SE - Géza SC 18:35
Sünök SE - Budai Ászok 19:20
Csuka FC - Filodoro 20:05
Spartacus Gl. - FCC Inter 20:50
Red Fox Team - Futottak Még 21:35
W D - Balaton FC 22:20
Ha van még hiányzó az Ivánon kívül, kérem jelezze hogy tudjam kikkel számolhatok!
üdv
gnorbert
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Grat nektek!Sajnálom hogy nem nyertetek dehát ez van.Majd legközelebb nyertek!Hajra fiúk,Hajrá! 

in to exile
-
- Llegenda del Barça
Srácok,
ÉN IS GRATULÁLOK AZ EREDMÉNYHEZ!!!
semmi gáz a helyezéssel, heteseken bukni rohadtul bosszantó, de nem ugyanaz, mintha lefocizták volna az embert. egyébként is, megvédeni nehezebb a bajnoki címet, mint megszerezni. az "apacsapatnak" sem egyszerű a bugija mostanában.
a következő megint a Tiétek lesz!!
ÉN IS GRATULÁLOK AZ EREDMÉNYHEZ!!!
semmi gáz a helyezéssel, heteseken bukni rohadtul bosszantó, de nem ugyanaz, mintha lefocizták volna az embert. egyébként is, megvédeni nehezebb a bajnoki címet, mint megszerezni. az "apacsapatnak" sem egyszerű a bugija mostanában.
a következő megint a Tiétek lesz!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
1-2 jó játékos volt az Interben+ hatalmas malacok(már az is hogy a csoportból továbbmentek+büntető) ennyi elég a győzelemhez mertők nyertáék 3-1-re a juve elleni döntőt
az Inter elleni meccsig jók voltunk,aztán a büntető az igencsak szerencsejáték,múltkor szerencsénk volt a Milan ellen,most egymásután 2x nem
Nem baj nem lehet mindig nyerni.
Szerdán meccs!
az Inter elleni meccsig jók voltunk,aztán a büntető az igencsak szerencsejáték,múltkor szerencsénk volt a Milan ellen,most egymásután 2x nem

Szerdán meccs!
Kedves Fórumozók!!
Sajnos nincs jó hírem.
Csoportelsőség után (8:2 ide a MU ellen, 2:2 a Milannal, 3:0 nekünk a Juventus ellen), meglepetésre az elődöntőig menetelő Inter csapatával 1:1-es döntetlen után a "szétlövésben" alulmaradtunk (4:1-re - rettenet!).
Azon nyomban következett a hetesrúgás a harmadik helyért a Reallal, és szintén nem teljesítettünk jól...
Negyedik hely.
Azt gondolom nincs szükség komentárra... (egyébiránt a döntőben Inter vs. Juventus 3:1)
Hello HFCB!!
Tanuljunk a hibáinkból, és tekintsünk előre!
Jövő héten szerdán újabb csata (aki nem tud jönni, jelezze!)! Nyerni kell!!!!
Hamarosan pedig jön a VIII. Szurkolói Torna, ahol visszaszerezzük a KUPÁT!!!
üdv
gnorbert
ui: A meccsidőkkel kapcsolatos észrevételeinket/teket "Zé"vel megbeszélem (helyezésünk ettől független), a fórumon kerüljük e témát!
Sajnos nincs jó hírem.
Csoportelsőség után (8:2 ide a MU ellen, 2:2 a Milannal, 3:0 nekünk a Juventus ellen), meglepetésre az elődöntőig menetelő Inter csapatával 1:1-es döntetlen után a "szétlövésben" alulmaradtunk (4:1-re - rettenet!).
Azon nyomban következett a hetesrúgás a harmadik helyért a Reallal, és szintén nem teljesítettünk jól...
Negyedik hely.
Azt gondolom nincs szükség komentárra... (egyébiránt a döntőben Inter vs. Juventus 3:1)
Hello HFCB!!
Tanuljunk a hibáinkból, és tekintsünk előre!
Jövő héten szerdán újabb csata (aki nem tud jönni, jelezze!)! Nyerni kell!!!!
Hamarosan pedig jön a VIII. Szurkolói Torna, ahol visszaszerezzük a KUPÁT!!!
üdv
gnorbert
ui: A meccsidőkkel kapcsolatos észrevételeinket/teket "Zé"vel megbeszélem (helyezésünk ettől független), a fórumon kerüljük e témát!
-
- Director del Fútbol
Hát szisztok!
A mai tornáról, a mi drága szurkolóinknak:
Nagyszerű kezdet, óriási csalódás a vége...
Címvédőként csupán a negyedik helyet sikerült megszereznünk! Cirka 20 perc alatt minden elúszott!
Első meccs: Barca - Manchester United 8:2
Második: Barca - Milan "A" 2:2
Harmadik: Barca Juventus 3:0
Csoportelsőként a másik csoport második helyezettjét, a torna már akkor is meglepetéscsapatának számító Intert kaptuk, akik.... hát még most is alig hiszem el, 1:1-es döntetlen után büntetőkkel kütöttek minket a döntő kapujában!
Aztán már csak a Real volt a harmadik helyért, szintén büntetők, és sajnos szintén pech, nem sikerült: NEGYEDIK HELY!!!
Döntőben: Juventus-Inter! No comment... (az eredményt nem tudom, de különösen már nem is érdekel...)
Részemről annyi, hogy gratula a csapatnak, mindenki jól játszott, az Inter elleni meccset leszámítva nem lehet panasz a csapatra, egyszerűen nem volt szerencsénk! Ennyi... A büntetők már lutri, ezt mindenki tudja! Szóval gratula, majd legközelebb!!!
Tanulnunk kell ebből, részemről ez úton is elnézést az Inter csapatától, mert nem tagadom én nagyon lenéztem őket, álmomban sem gondoltam volna, hogy kikaphatunk tőlük, még ha csak büntetőkkel is!?... Nagy gratuláció nekik a kitartásukért, az elszántságukért!...
A mai tornáról, a mi drága szurkolóinknak:
Nagyszerű kezdet, óriási csalódás a vége...

Címvédőként csupán a negyedik helyet sikerült megszereznünk! Cirka 20 perc alatt minden elúszott!
Első meccs: Barca - Manchester United 8:2
Második: Barca - Milan "A" 2:2
Harmadik: Barca Juventus 3:0
Csoportelsőként a másik csoport második helyezettjét, a torna már akkor is meglepetéscsapatának számító Intert kaptuk, akik.... hát még most is alig hiszem el, 1:1-es döntetlen után büntetőkkel kütöttek minket a döntő kapujában!

Döntőben: Juventus-Inter! No comment... (az eredményt nem tudom, de különösen már nem is érdekel...)
Részemről annyi, hogy gratula a csapatnak, mindenki jól játszott, az Inter elleni meccset leszámítva nem lehet panasz a csapatra, egyszerűen nem volt szerencsénk! Ennyi... A büntetők már lutri, ezt mindenki tudja! Szóval gratula, majd legközelebb!!!
Tanulnunk kell ebből, részemről ez úton is elnézést az Inter csapatától, mert nem tagadom én nagyon lenéztem őket, álmomban sem gondoltam volna, hogy kikaphatunk tőlük, még ha csak büntetőkkel is!?... Nagy gratuláció nekik a kitartásukért, az elszántságukért!...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2005.09.24. 18:54:51-kor.
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
mucs1 írta:Már ha z9 azonos a juventusos Zével, persze.

-
- Jugador d'estrella
Igazad van, csak szemléltettem, hogy miért emlitem a milanos havert. egyébként tényleg ne foglalkozzunk magyar csapatokkal itt, ha kiirnád a szeretett lila csapatod nevét, én is majdnem lehánynám a monitort. 

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Gondolom a Schnellerre gondolsz?!mucs1 írta:Nekem van fanatikus milan drukker haverom, de inkább a FRADIZMUS köt össze minket.z9 írta:igen,ő volnék. és hála istennek nekem nincs milános rokonom(ha lenne sem élne már),szóval ilyen jellegű félreértés sem fordulhat elő velem:)mucs1 írta:Már ha z9 azonos a juventusos Zével, persze.

Ja és egyébként a magyar csapatokat illető szimpátianyílvánítást mellőzzük az eurobarcán - mert nem ide tartozik, és egyébként is majdnem lehánytam a monitorom...

-
- Jugador d'estrella
Nos, a dolog rendeződni látszik. Egy nagyobb félreértés volt, melynek egyik oldalán ronaldinho17 és jomagam, másik oldalán a manutd-s myx és unokatestvére, marcsók volt.Ezt azonban tisztáztuk, a kisebb balhé miatt mind a két fél hibáztatható,azonban a vitát lezártuk, és elnézést kérek, kérünk mindenkitől, hogy ennek a dolognak itt kellett lezajlania a fórum nagy nyilvánossága előtt. Nem szeretném, ha ez bármilyen hatással lenne a holnapi meccsekre, felejtsük el a dolgot, és holnap győzzön a jobbik csapat!HAJRÁ HFCB!

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona