Hát szisztok!
A mai tornáról, a mi drága szurkolóinknak:
Nagyszerű kezdet, óriási csalódás a vége...
Címvédőként csupán a negyedik helyet sikerült megszereznünk! Cirka 20 perc alatt minden elúszott!
Első meccs: Barca - Manchester United 8:2
Második: Barca - Milan "A" 2:2
Harmadik: Barca Juventus 3:0
Csoportelsőként a másik csoport második helyezettjét, a torna már akkor is meglepetéscsapatának számító Intert kaptuk, akik.... hát még most is alig hiszem el, 1:1-es döntetlen után büntetőkkel kütöttek minket a döntő kapujában!

Aztán már csak a Real volt a harmadik helyért, szintén büntetők, és sajnos szintén pech, nem sikerült: NEGYEDIK HELY!!!
Döntőben: Juventus-Inter! No comment... (az eredményt nem tudom, de különösen már nem is érdekel...)
Részemről annyi, hogy gratula a csapatnak, mindenki jól játszott, az Inter elleni meccset leszámítva nem lehet panasz a csapatra, egyszerűen nem volt szerencsénk! Ennyi... A büntetők már lutri, ezt mindenki tudja! Szóval gratula, majd legközelebb!!!
Tanulnunk kell ebből, részemről ez úton is elnézést az Inter csapatától, mert nem tagadom én nagyon lenéztem őket, álmomban sem gondoltam volna, hogy kikaphatunk tőlük, még ha csak büntetőkkel is!?... Nagy gratuláció nekik a kitartásukért, az elszántságukért!...