Szinténbence-barca írta:Rangers - Celtic 0-2
Samaras 60., 72. - másodikat 11esből
Örülök, Celticnek szurkolok Skóciában!

Szinténbence-barca írta:Rangers - Celtic 0-2
Samaras 60., 72. - másodikat 11esből
Örülök, Celticnek szurkolok Skóciában!
Kétségkívül minden adott ahhoz hogy egy zseniális edző váljék belőle! Ami igazán meglepett az hogy még egészen fiatal! Remélem azért stilusában nem Mourinhora hasonlit!ab1daL írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... johet.html
Én már a kinevezésekor elkezdtem figyelni, és utána olvastam, lehet belőle nagy edző. Nem semmi a mostani rekord amit tart a Portoval.![]()
Nagyon sportszerű a srác!Game90 írta:Wilshere válaszolt Balotellinek:bence-barca írta:„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
“Would just like to say how honoured I am to have got 2nd place in the ‘golden boy’! And like to thank everyone who voted for me! And would like to congratulate Mario Balotelli on winning it, even if he doesn’t know who I am! He is a top player!”
Internél gondolom nagyon örülnének neki.Leomessi14 írta:Balotelli nyilatkozat: "Only Messi is better than me, claims Manchester City's Mario Balotelli"
Beszaras ez a gyerek,hihetelen mekkora egoja van,adna az Isten,hogy kerulne egy nagy csapatba(Real,MU,Inter),akkor gondolkodhatna eleget azon,hogy tenyleg o a 2. legjobb, Cr,Rooney es Eto'o mogott a padon.Szanalmas ez a gyerek.
Na ez igen,ilyen higgadtan valaszolni.Szep volt Wilsher, nagy Gratula neked.Remelem nagy jatekos leszel,ezzel a vaddisznoval ellentetben.Game90 írta:Wilshere válaszolt Balotellinek:bence-barca írta:„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
“Would just like to say how honoured I am to have got 2nd place in the ‘golden boy’! And like to thank everyone who voted for me! And would like to congratulate Mario Balotelli on winning it, even if he doesn’t know who I am! He is a top player!”
Wilshere válaszolt Balotellinek:bence-barca írta:„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
bence-barca írta: Őt előzte meg a listán, Wilshere volt a 2. Csak ennyi vt Wilshere tette
Őt előzte meg a listán, Wilshere volt a 2. Csak ennyi vt Wilshere tettecsababarca írta:bence-barca írta:
„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
Nekem ez
Sejtettem.
De ennek volt valami előzménye szerintem.
Vagy valaki tud valami konkrétat? mert nem hiszem hogy csak úgy kiemelt egy nevet.
"Mik azok a karmolások az arcán"- Egy riporterbence-barca írta:
Lassan inkább fordítva... am Ibra másokat nem szokott így lekicsinyíteni/megalázni...
bence-barca írta:
„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
Nekem ez
„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."csababarca írta:Gyökér a srác,de itt mit mondott ami nem tetszik sokaknak?
Olvastam már ennél cifrábbakat is,nem csak tőle.
Méltó tagja a Mourinho-CR-Ibrahimovics-Nani csoportnak!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/go ... sa-2057470
Örüljön csak a hülyéje, h leket valaki ennyire tiszteletlen...
mekkora gyökér ez a Balotellibence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/go ... sa-2057470
Örüljön csak a hülyéje, h leket valaki ennyire tiszteletlen...