Game90 írta:bence-barca írta:„Nem tudom, ki az a Jack Wilshere, de ha legközelebb az Arsenal ellen játszunk, rajta tartom a szemem. Talán a Golden Boy trófeámat is megmutatom neki, hogy emlékeztessem arra, hogy én nyertem meg."
Wilshere válaszolt Balotellinek:
“Would just like to say how honoured I am to have got 2nd place in the ‘golden boy’! And like to thank everyone who voted for me! And would like to congratulate Mario Balotelli on winning it, even if he doesn’t know who I am! He is a top player!”
Na ez igen,ilyen higgadtan valaszolni.Szep volt Wilsher, nagy Gratula neked.Remelem nagy jatekos leszel,ezzel a vaddisznoval ellentetben.
Balotelli nyilatkozat: "Only Messi is better than me, claims Manchester City's Mario Balotelli"
Beszaras ez a gyerek,hihetelen mekkora egoja van,adna az Isten,hogy kerulne egy nagy csapatba(Real,MU,Inter),akkor gondolkodhatna eleget azon,hogy tenyleg o a 2. legjobb, Cr,Rooney es Eto'o mogott a padon.Szanalmas ez a gyerek.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért