Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pep is valósat mondana azzal,h Jose egy görény, mégse mondja, érzed a különbséget?LG írta:Most nincs kedvem visszaolvasni oldalakat, de most komolyan azon picsogtok, h Mourinho azt nyilatkozta, h Benitez neki köszönheti a klub VB címet? Miért, nem így van? De. Akkor meg? Elhiszem, h sokan utáljátok a portugált, de azért már vicc, h mindenbe bele köttök vele kapcsolatban.
Igazából senki sem az igazságtartalmát kérdőjelezte meg ennek. VB az egy bónusz kupa 3. rangu ellenfelek ellen , a béelgyőztesnek.zsírosdeszka írta:Ebben van valami...Most nincs kedvem visszaolvasni oldalakat, de most komolyan azon picsogtok, h Mourinho azt nyilatkozta, h Benitez neki köszönheti a klub VB címet? Miért, nem így van? De. Akkor meg? Elhiszem, h sokan utáljátok a portugált, de azért már vicc, h mindenbe bele köttök vele kapcsolatban.
Újra lenne szép foci a BernabeubanAndris írta: Miért lenne az Neked jó?
Benzema elöszeretettel mutat semmit kiscsapatok ellen is. ennyi a különbség közte és Higu között. Önbizalomhiányos kisfiu, aki nem való Madridba.Madridista kollégák, vagy aki képben van Benzemával, mondja már el nekem, azt hogy: ez az ember az Auxerre ellen is, vmint most a Levante ellen is 3x betalál, de a Sevilla ellen pl., valamint máskor is, botralmas meccseket játszik, legalábbis ahogy értesülök róla. Kiscsapatok ellen megy neki, vagy mi, vagy csak ilyenkor nem bal lábbal kel fel?
azt hiszem 5-0 után szépen gratuláltam a Barca csapatának, mert megérdemelték. Segget kéne nyalnom hónapokig emiatt?Egyrészt az 5-0 után ilyen viselkedéssel rukkolsz elő, ami meglepő, de Ramos után Alvest bedobod ide és az értelemről beszélsz.
Szerintem meg ha igazán tovább akarunk jutni, akkor kimegyünk a katedrálisba a gála11el -VV+Pinto, és adunk ott is egy ötöst.zsírosdeszka írta:
Szerintem nem simán, de továbbjut majd a Barca, az lenne a jó, ha a kupában is összetalálkoznának a Reallal.
Van rá esély, ha jól emlékszem, akkor a döntőbenzsírosdeszka írta: Szerintem nem simán, de továbbjut majd a Barca, az lenne a jó, ha a kupában is összetalálkoznának a Reallal.
Ebben van valami...Most nincs kedvem visszaolvasni oldalakat, de most komolyan azon picsogtok, h Mourinho azt nyilatkozta, h Benitez neki köszönheti a klub VB címet? Miért, nem így van? De. Akkor meg? Elhiszem, h sokan utáljátok a portugált, de azért már vicc, h mindenbe bele köttök vele kapcsolatban.
is-is (Thiago pl. a padon ült)ferninho írta:most olvasom, hogy a tegnapi meccs 0:0 lett
az lenne a kérdésem, hogy Barca - Athletic Bilbao vagy Barca Athletic - Bilbao meccs volt ?
Kicsit tartalékosan Messi és Villa nélkül kezdtünk, de a 2. félidőben már a 2 kezdő kp (Masch és Keita) helyett is támadó jött, de a Bilbao így is kihúzta kapott gól nélkül.ferninho írta:most olvasom, hogy a tegnapi meccs 0:0 lett
az lenne a kérdésem, hogy Barca - Athletic Bilbao vagy Barca Athletic - Bilbao meccs volt ?
Sztem a kérdés nem erre vonatkozottAndris írta:Itthon voltunk.ferninho írta:most olvasom, hogy a tegnapi meccs 0:0 lett
az lenne a kérdésem, hogy Barca - Athletic Bilbao vagy Barca Athletic - Bilbao meccs volt ?Sajnos. Szegény szurkolók kimentek fagyoskodni, és még gól se volt.
Szerintem úgy értette, h B csapattal álltunk ki vagy kezdővel.Andris írta:Itthon voltunk.ferninho írta:most olvasom, hogy a tegnapi meccs 0:0 lett
az lenne a kérdésem, hogy Barca - Athletic Bilbao vagy Barca Athletic - Bilbao meccs volt ?Sajnos. Szegény szurkolók kimentek fagyoskodni, és még gól se volt.
Itthon voltunk.ferninho írta:most olvasom, hogy a tegnapi meccs 0:0 lett
Én nem muszájokról beszélek, egyszerűen vannak úriember szurkolók, akik gratulálnak, és vannak akik nagy keményen térnek vissza.zsuni írta:azért, mert kikapott a csapat, akinek szurkolok, attól, amelyiknek te szurkolsz, én kussoljak, és nem is viccelödhetek? bocs, nekem semmi közöm se volt a meccshez, úgy, ahogy neked sem. Te a büdös életben ezt nem róhatod fel nekem, semmilyen körülmények között.Igen, idejössz az 5-0 után és lol-s szmájlival megfűszerezed azt h Alves majdnem eltörte vkinek a lábát. És még értelemről beszélsz.
azért, mert kikapott a csapat, akinek szurkolok, attól, amelyiknek te szurkolsz, én kussoljak, és nem is viccelödhetek? bocs, nekem semmi közöm se volt a meccshez, úgy, ahogy neked sem. Te a büdös életben ezt nem róhatod fel nekem, semmilyen körülmények között.Igen, idejössz az 5-0 után és lol-s szmájlival megfűszerezed azt h Alves majdnem eltörte vkinek a lábát. És még értelemről beszélsz.
Igen, idejössz az 5-0 után és lol-s szmájlival megfűszerezed azt h Alves majdnem eltörte vkinek a lábát. És még értelemről beszélsz.zsuni írta:ismét lecsapott az értelem bőven
zsuni írta:amikor Dani Alves majdnem kettétörte valaki lábát, az legyen elég egy pár évreamúgy valaki tudja hogy nekünk a "mélyen tisztelt bizottság" mikor törölt el valamely büntetésünket utoljára???[/code]
Pár perce került be a Premiership topicba.Sanama írta:Ez volt már?
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/22/ ... alazasnak/
Az El Mundón vagy a Sporton tegnap olvastam olyat, hogy a Pérez-Mourinho-Valdano hármasból egy valaki menni fog. Persze ha jól értettem. Most már a vezetőség is kezd szétszakadni Madridban, nemcsak a játékosok nem tartanak ki egymás mellett (CR és klikkje).Varatrix írta:"- A Marca szerint Mourinho egyre mérgesebb Valdanóra, aki 1) nem szólalt fel a Nou Camp-beli játékvezetés ellen; 2) nem vett csatárt; 3) gratulált egy olyan sajtótájékoztatóhoz, amit Mourinho tiltott; 4) nem védte meg Preciadóval szemben; 5) nem fogadta el kapitánynak Marcelót és Diarrát."
Ez a teljes.
Amúgy Mou teljesen megbolondult.
Mindenkibe és mindenbe beleköt.
Nem tudom hogy mennyire hiteles, de elvileg Emery is felszólalt ellene.
Lassan de biztosan, az egész liga ellenük lesz.
amikor Dani Alves majdnem kettétörte valaki lábát, az legyen elég egy pár évreamúgy valaki tudja hogy nekünk a "mélyen tisztelt bizottság" mikor törölt el valamely büntetésünket utoljára???