Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
messideco
Presidente del Barça

2010.12.23. 14:56:57

Megadtam ezt a tisztet neked :P

Szóval én római katolikus vagyok, katolikus iskolába is járok. Fontosnak tartom a vallást, de nem vagyok fanatikus. Valahogy úgy érzem, hogy főleg a fiatalok szégyellik gyakorolni a vallásukat. Ezt érzem nálam is...

Karácsony? Az attól függ, hogy milyen küldetéssel bíznak meg előtte: menj el mazsoláért, vidd ki ezt, rázd ki a szőnyeget stb. A karácsony nekem sohasem jelentett különösebb rituálékat. Az ünnep nem ezekről szól. Na jó, egy kivétel: a töltött káposzta evés. Tavaly 20-at ettem meg :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.23. 14:52:03

messideco írta:Az ünnepek közeledtével egy-két kérdésem lenne hozzátok vallással kapcsolatban.
1. Milyen a vallásod? Vallásosnak tartod-e magad, szerinted fontos-e a vallás?
2. Karácsonyi szokásaid
Akkor már úgy illene, hogy te kezded, nem? :twisted:

Egyébként református vagyok, és (természetesen) fontosnak tartom a vallást
messideco
Presidente del Barça

2010.12.23. 14:39:04

Az ünnepek közeledtével egy-két kérdésem lenne hozzátok vallással kapcsolatban.
1. Milyen a vallásod? Vallásosnak tartod-e magad, szerinted fontos-e a vallás?
2. Karácsonyi szokásaid
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.23. 13:51:45

Lionel85 írta:
MessiFan írta:[A bunkóság hogy véletlenül se köszönnének az új szomszédjuknak hanem néznek rá dülledt szemekkel hogy ki a franc ez?
Na akkor gyere velem vidékre, ott még az agyadat is kinézik, ha látják, hogy nem helyi lakos vagy. :D
Tévedsz. Falun, ha nem láttak akkor is köszönnek. Pl apámnak a szülőfalujában mindig köszön nekem mindenki és én visszaköszönök. Ez olyan jóérzés :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.23. 13:35:46

Valdes nem vitatom, hogy nem biztos, hogy korfüggő az érettség, de nagy átlagban mégis!Az hogy te X évesen tudod mit akarsz, jó dolog, s becsülendő, de hát (csúnya dolog általánosítani tudom) a nagy többségre nem ez a jellemző!Az idősebb korosztály is követett el hibákat, s nem kell ahhoz egyetemistának vagy dolgozónak lenni, hogy elmehess kocsmázni, de nagyobb az esély, hogy mértéket tudjunk tartani!Itt ez is fontos, hogy nincs szégyenérzetük ezeknek a fiataloknak, akikről beszélünk!Ráadásul fiatal lányok isszák le magukat a sárga földig, ami még visszataszítóbb, nem azt mondom, hogy egy nőnek otthon kell maradni s gyereket nevelni, mert ez manapság már nem működik a rohanó világban, s karrierizmusban, de egy csajnak, lánynak, nőnek még cikibb ha hazaviszik hullarészegen vagy szívja a bluntot…legalábbis szerintem!Visszataszító ezeket látni!Tisztelet is szóba került, s ez is igaz!!!! Én is meghallgattam a szüleimet, nagyfatert, s még ha makacskodtam is, mert éppen lázadtam, de a lelkiismeretembe hatolt, s egy idő után beláttam kinek van igaza!Én azt látom, ha az ember normális módon próbál közölni dolgokat, hogy nem jó, jön a sértődés, a nagyképűség s a fellengzős válasz!Mondom kollégám lányával beszéltem nem rég , s ki lettem osztva, hogy sokat változott a világ, s én vagyok gyakorlatilag a hülye…..
Arra is kitértünk, hogy úgy öltözik mint egy útszéli ……, de ez a menő!!!!!Na én itt hagytam abba a beszélgetést…..nem azt mondom, hogy hozzuk vissza az iskolai egyenruhát, de könyörgöm nem diszkó az iskola!Ha valakinek nincs kint a csöcse már prűd……Ki érti ezt??????

Remélhetőleg az a folyamat, hogy ha normális társaságba kerülnek ezek a fiatalok, levetkőzik az e fajta viselkedést!Az is teljesen jó meglátás, hogy elmennek sportolni kisebb az esély a züllésre, én is sokat köszönhetek a 11 év focinak, mert megtanított sok mindenre, s egy rendszert feltudtam építeni magammal szemben!

Igazából nagyon kényes a téma, s igaz, hogy ugyanezeket megkaptuk mi is a szüleinktől, hogy elkorcsosodtunk, de ilyen mélységekre nem süllyedtünk!12-16 éves kisgyerekek tesznek fel a netre leszbikus videókat (lsd pályaudvari botrány….), akkor miről beszélünk…………

szerk: azt nem vitatom, hogy ahol tart az ország az előző generációknak köszönhető, akkor miért mi mondjuk meg mi a jó, de azért van különbség….most nincs időm kifejteni, de leírom majd :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.12.23. 13:18:35

sjd írta: amikor 5.esek voltunk, a 11.eseket meg se mertük szólítani, most meg nagyon elszemtelenedtek a "kicsik"
Erre van egy friss példám is. A tegnap ünnepi műsor volt a sulink dísztermében. Az ötödikesek fölöttünk ültek, az emeleten. Az egyik az osztálytársamat a hónak a levével leöntötte... Az osztálytársam az oszihoz: "Tanárnő, felmehetek-e rendet teremteni??!!". Erre elkezdtem kacagni...
A példa szemlélteti a helyzetet
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.23. 13:14:29

lui1698 írta:A Pösti ember az másból van. :D
Anno költözött ide Pestről egy házaspár és láttak a szomszéd kertjében egy őzet. Az istenbarmai meg azt hitték, hogy kengurú és kihívták a zsarukat. :lol:
Azt hogy? Kimaradt nekik a biosz vagy hogy? :D Azért egy őzet összekeverni egy guruval nagy dolog. Ott már IQ-beli gondok is vannak. :lol:
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.23. 13:12:45

Érdekes, pont pár napja került szóba ez a osztályban említés szintn, hogy bár még csak 17 évesek vagyunk, de már most megbotránkozunk a mostani 14 éveseken....
Még az akkoriban me nőnek és népszerűnek számító emberek is azt mondták, hogy ők azért 14 évesen nem voltak ennyire durvák...
A másik meg a tisztelet: emlékszem amikor 5.esek voltunk, a 11.eseket meg se mertük szólítani, most meg nagyon elszemtelenedtek a "kicsik"
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.23. 13:12:18

A Pösti ember az másból van. :D
Anno költözött ide Pestről egy házaspár és láttak a szomszéd kertjében egy őzet. Az istenbarmai meg azt hitték, hogy kengurú és kihívták a zsarukat. :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.23. 13:08:34

messideco írta:Annyira durva a helyzet?
Nálunk is megbámulják az idegeneket, de nem ennyire vészes...
Pestiként elég fura. A fővárosban simán elmennek melletted úgy, hogy le se ejtenek, de vidéken pl. megyek az úttesten, se autó, se gyalogos, egy ember jön velem szembe és amikor már egymás mellett haladunk el, én ránézek és azt látom, hogy néz. De szinte röntgenként átvilágít. :D:D Kicsit fura, de majd megszokom. :P
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.12.23. 13:03:24

Annyira durva a helyzet?
Nálunk is megbámulják az idegeneket, de nem ennyire vészes...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.23. 12:59:39

Lionel85 írta:Na akkor gyere velem vidékre, ott még az agyadat is kinézik, ha látják, hogy nem helyi lakos vagy. :D
Jááá, legnagyobb.
Mondjuk mikor ülünk kint a teraszon kb. 10-en (az nálunk már tömeg :D ) és megáll egy autó ami nem helyi mindenki bekussol és nézi, hogy 'Há ez mög ki?'
Nagyon nagy! :D

Erről jut eszembe.
Múltkor elment egymás után két autó, erre megszólalt az egyik csávó, hogy Miva' elterelték a forgalmat? :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.23. 12:56:53

MessiFan írta:[A bunkóság hogy véletlenül se köszönnének az új szomszédjuknak hanem néznek rá dülledt szemekkel hogy ki a franc ez?
Na akkor gyere velem vidékre, ott még az agyadat is kinézik, ha látják, hogy nem helyi lakos vagy. :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.23. 12:48:17

sjay írta: Én a 15 éves korosztályba tartozom , (igaz lassan 16 éves leszek) de nem dohányzom ,iszom stb., sőt még az energia italokat is mellőzöm. Azóta kezdett zülleni a fiatalság egy bizonyos része, mióta ezek más országokban is divattá váltak, akkor még ugye követtük a "változást", de mára már az sem maradt, így az sem lesz egy könnyű folyamat, hogy a nyugati országok mintájára leszokjunk ezekről a kárt okozó "eszközökről".
Azért kezdenek el dohányozni a korunkbeliek mert "menő". És aztán azért nem tudnak leszokni mert ha a szájukba van akkor nyugodtak és elfelejtik hogy bukásra állnak 8 tantárgyból és hogy a jövője a híd alá vezet.
Én sem dohányzom, iszom.
De az a legelszomorítóbb, hogy nem csak dohányoznak és isznak, hanem rettentően elhíznak és nem sportolnak 1 fikarcnyit sem. Eszik, isszák a sok sz@rt és szórják a pénzt.
Én még mindig nem tartozom bele ebbe mert én tesitagozatos suliba járok és 6-7 éve röplabdázok +3-4 év fociedzésre járás és hobbi szinten űzés.
És ugyebár a szleng ahogy beszélnek a felnőttekkel. A bunkóság hogy véletlenül se köszönnének az új szomszédjuknak hanem néznek rá dülledt szemekkel hogy ki a franc ez?

Hála az jó égnek engem úgy neveltek hogy udvariasnak kell lenni mindenkivel szemben még ha sosem láttad akkor is.
Bár a trágár beszéd az bennem van :D
sjay
Entrenador del Barça

2010.12.23. 11:05:10

Lionel85 írta:Én 25 vagyok, a mai fiatalok engem is kiakasztanak rendesen.

Pont az utóbbi időben gondolkodtam el azon, ha még mindig lenne katonai kötelezettség, akkor ezek a zselézett hajú, emós, meg fene se tudja milyen fiatalok hogy állnák meg a helyüket. Gyorsan megválaszolom, SEHOGY. Annyira elfajzott a mai fiatalság (tisztelet a kivételnek), hogy nem csodálom, hogy már a korosztályon belülieknek is szúrja a szemét. És ez az igazi kritika szerintem. Ahol az egy korosztályon belüliek botránkoznak meg azon, mit művelnek az embertársaik.

A folyamat pedig sajnos egyre rosszabb irányba halad, a nyugatot ugye követni kell vakon és 13-14 évesen inni, cigizni, nemi életet élni, ahogy a cikkíró is írta... Sajnálom, hogy hanyatlik a világ.
Én a 15 éves korosztályba tartozom , (igaz lassan 16 éves leszek) de nem dohányzom ,iszom stb., sőt még az energia italokat is mellőzöm. Azóta kezdett zülleni a fiatalság egy bizonyos része, mióta ezek más országokban is divattá váltak, akkor még ugye követtük a "változást", de mára már az sem maradt, így az sem lesz egy könnyű folyamat, hogy a nyugati országok mintájára leszokjunk ezekről a kárt okozó "eszközökről".
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.23. 10:48:38

MichaaBee írta:Őt ismeri valaki? :)
Kép

Lindsey Vonn?
nekem rá hasonlít.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.12.23. 10:35:45

Őt ismeri valaki? :)
Kép
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.23. 00:51:55

Valaki tudna linkelni egy olyan képet, ahol a Sportszeletes csávó áll, kezében egy Sportszelettel? :D
Jöhetne több is, ha van. Googleban én nemigen találtam. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.22. 23:09:34

Mondjuk azt gyorsan megjegyzem, hogy nyugaton (leginkább USA-ra gondolok, mert azt majmolják) már a dohányzás nagy mértékben ellenszenvet kiváltó ok. Ott már rájöttek, hogy az milyen káros és a mostani tendencia szerint majdhogynem ciki, ha valaki dohányzik. Unokanővérem kint élt 10 évig. Fél éve sincs, hogy hazajött, de ne tudjátok meg, hogyan nézett, amikor megtudta, hogy dohányzok. Erről már nem esik szó itthon, csak arról ami aktuális és most lehet erőltetni az online kapálást (farmville), meg a többi szarságot, amit divatnak neveznek. A próbléma, amiről beszélünk leginkább a média felelőssége sztem, hiszen a mai fiatalok élete ekörül forog (TV, internet), ha beszélnek egymással, akkor is többnyire ezekről.
Persze mindezt tovább lehet fokozni a szülői felelőséggel (és kell is), én most csak az előbbiről akartam írni, mert a mai világban 60-40% arányban már inkább a médiát tartom befolyásosabbnak a szülőkkel szemben. (sajnos)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.22. 22:30:32

Én 25 vagyok, a mai fiatalok engem is kiakasztanak rendesen.

Pont az utóbbi időben gondolkodtam el azon, ha még mindig lenne katonai kötelezettség, akkor ezek a zselézett hajú, emós, meg fene se tudja milyen fiatalok hogy állnák meg a helyüket. Gyorsan megválaszolom, SEHOGY. Annyira elfajzott a mai fiatalság (tisztelet a kivételnek), hogy nem csodálom, hogy már a korosztályon belülieknek is szúrja a szemét. És ez az igazi kritika szerintem. Ahol az egy korosztályon belüliek botránkoznak meg azon, mit művelnek az embertársaik.

A folyamat pedig sajnos egyre rosszabb irányba halad, a nyugatot ugye követni kell vakon és 13-14 évesen inni, cigizni, nemi életet élni, ahogy a cikkíró is írta... Sajnálom, hogy hanyatlik a világ.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.22. 22:27:49

Victor_Valdes írta:
Bob_Marley írta:Még régebben volt róla szó.....
Aki teheti szánjon rá 3 percet és olvassa el!!!!
http://logout.hu/cikk/ezek_a_mai_fiatalok/teljes.html
Mondanom sem kell teljes mértékben egyet értek......s Messifan írta, hogy erre a világra gyereket, hát van benne igazság, de hát ha így marad és ez a generáció fog szavazni dönteni, akkor....
szerk: azért a szülők is mit csinálnak????......
Azért a mostani, idősebb generáció sem a jó döntéseiről hírás. Látjuk hol tart az ország. :wink:

Fogjuk rá, hogy hasonló társaságba mozgok én is mint a cikkben említett "csoport" .

Ellenben azzal, hogy mindig tudom hol a határ.

Kívülről vágom az általam igaznak vélt magyar történelmet. Lehet csak én vagyok ilyen hülyén összerakva, de nem szégyellem, hogy majd 16 évesen beülünk egy kocsmába haverokkal piálni, de mindig tudom a hol a határ, és mikor nem kell a következő kör. Jah cigiztem, majd egy évig, egy hónapja már nem ( köszönhető barátnőmnek...). A mai szórakozó helyektől meg személy szerint hánynom kell. Hasonlóképpen undorom azoktól aki csontrészegen, beszívva keménynek érzik magukat, mögöttük a fél cigánysorral... :roll: :roll:

Az elején kiemeltem egy mondatot, a mai "felnőttekről". Továbbra is tartom, hogy a tiszteletnek semmi köze nincs a korhoz. Ugyebár van akin a pizsama is tisztelet követel, meg van akin még az öltöny sem. :)

Sokszor nevetségesnek tartom, amikor a vasárnapi közös ebédnél (nagyapám, nagyanyám,anyám és én) nekem kell rávilágítani rengeteg dologra, 15 évesen... nevetségesnek tartom, hogy édesanyámnak volt olyan szerencséje, hogy gyerekkorában rengeteg rosszból kimaradt, így elmondhatom, hogy 15 évesen több 'mit is' ? éltem már át mint ő. Emiatt eléggé elrontott világképem lett valljuk be. Érdekesnek tartom, hogy rengeteg dologban nekem kell döntést hoznom helyettük...

Azt mond mindenki amit akar, nem szégyellem, hogy ha úgy hozza akkor piálunk a haverokkal, és nyugodt szívvel elmagyarázom egy 40 évesnek is, a látáspontom a dolgokról, hogy mit miért is teszek. Nem hiszek benne, hogy a kor feljogosítaná arra, hogy ő felettem álljon bármiben is. :)

A mai döntéshozó réteg meg inkább nézzen magába, hogy miért is lett a gyereke 40 kilós füves alkoholista, ( hogy az előttem szóló hasonlatával éljek...) mert ha ma megnézem, hogy kik vezetik és kik vezették az országot az elmúlt években, nem látok potenciális különbséget kirajzolódni közte. A mai felnőttek is teljesen döntésképtelenek már. ( nagy átlagban persze...akinek nem inge...)

Nem csak a fiatalság, az előző generáció is teljesen elkorcsosult már. Azt meg ne feledjük, hogy a szülőkön múlik a leginkább, hogy milyenné válik a gyermeke. Persze befolyásolja a környezet és a baráti kör, de a jó családi háttér rengeteg lendíthet a dolgon. Nálam ez hiányzott/hiányzik, mégis úgy érzem élet képes ember válik belőlem. :wink:

szerk.: kicsit összevissza lett, meg rengeteg gondolat kimaradt belőle, de így elsőre ezeket tartottam fontosnak. :)
Nem a kortól függ ebben igazad van. Önmagában lehet valaki akárhány éves, nem elég ahhoz,hogy feltétlen tiszteld. Viszont szerintem semmi gond nincs abban, hogy te világosítod fel az otthoniakat egy-két dologban. Ettől még nem vagy több, vagy inkább tiszteletreméltó, mint ők ( vagyis nem tudjuk, hogy az vagy-e). Vannak témák, amikben egy mai fiatal naprakészebb és jobban tájékozott. Nálunk is azóta politizál és "világosodott fel" a család mióta én ( remélem :D ) foglalkozom vele ( 15-16 éves korom óta), de ezt nem tartom olyan dolognak, amire annyira büszkének kéne lennem és nem néztem őket sosem hülyének. Más érdeklődési kör és lekötötte őket a családfenntartás és sok minden más is. Én pedig úgymond jobban ráérő fiatalként (ahogy te is) otthon voltam a dolgokban. Viszont annyiban vitatkoznék veled, hogy szerintem a tendenciát kell látni, egyre rosszabb az átlag fiatal, hiszen ahhoz hogy a lejtőn ne lefelé menjünk tovább, hanem felfelé induljunk, ahhoz valamikor minőségi változás kellett volna, de nem volt... Állni pedig a lejtőn nem lehet. Az előző nemzedékek nem törődtek rengeteg dologgal,ami miatt ott vagyunk ahol, de még a viselkedéskultúra sokkal inkább jellemző volt rájuk ( még a szülők, nagyszülők vagy akár a dédszülők is közelebb voltak a nagycsaládban és az ó idők erkölcseit tudták közvetíteni), ellenben a mai fiatalokkal és logikusan, ha ezek a fiatalok lesznek szülők, akkor az ő gyerekeik egy még nívótlanabb csoportot fognak jelenteni sajnos.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.22. 22:18:53

Minden azért nem fér bele. Eddigiek igen.

De ahogy komolyabb mértékben kezdtek politizálni, ne adj Isten a jelen ügyében, akkor berekesztjük.

írom úgy,h érdeklődve olvastam az eddigi témákat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.22. 22:17:09

messideco írta:Ha már generáció:
199x-ben volt egy felmérés, hogy kit tartanak a legrosszabb magyar tört. személyiségnek vagy valami hasonló. A --győztes-- Horthy Miklós lett. Ez nem a mi generációnk volt, hanem az a generáció, amelyik a kommunizmust élte stb. Ne menjünk bele, mert belénk kötnek :D
Nyugodtan menjünk bele, mert az offtopicba minden belefér :D ( kis túlzással persze Ozsimiki, ebben jelen kevésbé van) Szóval én azt gondolom, hogy csak a kommunizmust ( tehát a két vh előtti időt nem) megélő nemzedék nem tehet róla, hogy rosszul ítélte meg a kormányzót, mert egyszerűen ezt tanították, ez volt a tankönyvekben. Honnan is lett volna más információjuk? Persze az okosabbak figyeltek a szülőkre, nagyszülőkre, de az okosabb mindig a kisebbség, ezt tudjuk. Erről nem hiszem, hogy tehettek. Viszont a kulturáltság már más dolog. Persze ezt is befolyásolja és irányítja a közhangulat, na meg a korszellem, de nem annyira egzaktan és egyértelműen, mint az eltitkolt információk Horthy esetében.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.12.22. 22:28:44-kor.
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.22. 22:10:44

A mai "elfajzott fiatalság" problémája kb. egyidős az emberiséggel :lol:
Ezzel együtt persze a helyzet tényleg aggasztó,elég ha csak itt a fórumon körülnéztek. Nem is elsősorban a helyesírásra gondolok,hanem inkább arra hogy valaki képtelen értelmesen fogalmazni.
A viselkedéssel kapcsolatban azt figyeltem meg,hogy ezek a suttyók csak bandában hozzák a formájukat.Külön-külön akár még értelmesen is képesek megnyilvánulni,tehát a helyzet nem reménytelen,feltéve ha képes hatni rájuk valaki. Itt elsősorban a szülőkre gondolok,esetleg tanárok,vagy egy normálisabb társaság. És ha már a szülőket szóba hoztam..Lentebb olvastam,hogy van aki úgy gondolja hogy ilyen világban nem érdemes gyereket vállalni.Mint gyakorló apa ennek ellent kell mondjak. A világ olyan amilyen,bár valamennyire mi is formáljuk,és ami azt illeti régen sem volt sokkal jobb(kérdezzétek meg a nagyszüleiteket ők hogy látják).
Azt viszont biztosan állítom,hogy egy gyerek felnevelése a legszebb dolgok egyike. Egészen hihetetlen élmény,viszont tény hogy nagy felelősség is egyben,tehát a gyerekvállalásnak átgondolt és tudatos döntésnek kell lennie. Könnyen lehet pár év múlva már ti is másképp látjátok majd a dolgot,pláne ha lesz olyan aki miatt érdemes megfontolni a kérdést :wink:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.12.22. 17:45:00

Ha már generáció:
199x-ben volt egy felmérés, hogy kit tartanak a legrosszabb magyar tört. személyiségnek vagy valami hasonló. A --győztes-- Horthy Miklós lett. Ez nem a mi generációnk volt, hanem az a generáció, amelyik a kommunizmust élte stb. Ne menjünk bele, mert belénk kötnek :D
Kép
Válasz küldése