La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2010.12.23. 11:58:38

Hát én kezdőt alkotni nem vállalkoznék :D, a játékosok felét nem is ismerem :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.23. 08:59:21

Fecooo írta:ha egyszer Cruyff hirdette ki, akkor nem kell sokat agyalni rajta, h melyik válogatottról van szó ;) :D
Értelek, csak a két srác a Barca B tagja, kicsit korai a válogatottság :D Még ha csak katalán is :D

Amúgy ebből tud nekem varázsolni egy várható kezdőt? Sok játékost sajnos nem tudom hogy milyen poszton játszik :cry: De most ugye nincs Xavi, Cesc, Bruno Saltor, Capdevila...
ab1daL
Director del Fútbol

2010.12.23. 01:36:42

Simao távozik az Atleticotól, Besiktasban folytatja. http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/at ... at-2057617
Atletico ha jól értesültem, megvette már Elias-t a Corinthiansból, meg még egy brazil srácot a brazil bajnokságból, nem emlékszem már kit pontosan. Valamint olyat is olvastam, hogy Demichelis fél évre megy kölcsönbe a Malagahoz. Ez még nem 100%, nso-n volt megszellőztetve a dolog, ott olvastam.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Piqué
Jugador d'estrella

2010.12.21. 21:47:09

Messidona10 írta:Egy játékos neve nem jut eszembe. Azt hiszem a tavalyi évben volt, biztosan emlékszik rá, aki nézi a liga összefoglalóit. A Zaragoza focistája, és arról vált nevezetessé, hogy ő az első, aki valamilyen testi fogyatékossággal játszik (fél karja hiányzik). Tudja valaki a nevét? Neten nem találtam meg sajnos...
Szerintem Alex Sanchez-re gondolsz.
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.12.21. 21:19:33

Egy játékos neve nem jut eszembe. Azt hiszem a tavalyi évben volt, biztosan emlékszik rá, aki nézi a liga összefoglalóit. A Zaragoza focistája, és arról vált nevezetessé, hogy ő az első, aki valamilyen testi fogyatékossággal játszik (fél karja hiányzik). Tudja valaki a nevét? Neten nem találtam meg sajnos...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.21. 21:02:14

Tocy írta:
Lionel85 írta:Johan Cruyff kihirdette keretét a Honduras elleni meccsre, ami december 28-án lesz

A keret

Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Sergio Busquets, Bojan Krkic (FC Barcelona), David García, Víctor Ruiz, Joan Verdú, Javi Márquez, Ferran Corominas, Sergio García, Álvaro Vázquez (RCD Espanyol), Sergio González, Rafa Jordà (UD Levante), Francesc Arnau (Màlaga CF), Alberto De la Bella (Real Sociedad), Damià Abella (CA Osasuna), Fran Mèrida (Atlètico Madrid)

Xavi Hernández nem került behívásra.

A meccset december 28-án rendezik 19 órától az Estadi Olímpic de Montjuïc stadionban.
Ez a katalán válogatott? Barta, Fontás? :shock:
Gondolom ők Luis Enrique-vel készülnek az Atléticben, őket békénhagyja Cruyff. Az ilyen gálameccs jellegű dolgokat nem veszik komolyan, össznépi kocogás lesz és Katalónia függetlenné válása melletti kampányolás estéje. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.12.21. 21:52:58-kor.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.21. 20:29:35

ha egyszer Cruyff hirdette ki, akkor nem kell sokat agyalni rajta, h melyik válogatottról van szó ;) :D
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.21. 20:09:04

Lionel85 írta:Johan Cruyff kihirdette keretét a Honduras elleni meccsre, ami december 28-án lesz

A keret

Víctor Valdés, Gerard Piqué, Carles Puyol, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Sergio Busquets, Bojan Krkic (FC Barcelona), David García, Víctor Ruiz, Joan Verdú, Javi Márquez, Ferran Corominas, Sergio García, Álvaro Vázquez (RCD Espanyol), Sergio González, Rafa Jordà (UD Levante), Francesc Arnau (Màlaga CF), Alberto De la Bella (Real Sociedad), Damià Abella (CA Osasuna), Fran Mèrida (Atlètico Madrid)

A meccset december 28-án rendezik 19 órától az Estadi Olímpic de Montjuïc stadionban.
Ez a katalán válogatott? Barta, Fontás? :shock:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.21. 19:50:58

Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.21. 10:19:46

Johan Cruyff kihirdette keretét a Honduras elleni meccsre, ami december 28-án lesz

A keret

Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.20. 11:34:19

kurdt írta:Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában
Escudé mezére az van írva a neve helyére, hogy S Q D?

:lol: :lol: :lol:
Azért mert kiejtés szerint így mondjuk,talán ezért rakhatta rá :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.20. 10:48:52

Initom írta:
LG: "...az angolok gyengeségét elnézve..." ezt mire érted? :)
ezzel nem értek egyet.
ha a válogatottra gondolsz,akkor persze oké.
Arra értem, h az angol csapatok idén gyengék. Tavaly már megszűnt az angol hegemónia, idén pedig sztem még inkább gyengültek. Az Arseanal tartja az évek óta meglévő erős középszintjét, a Chelsea meg a MU pedig már közel sem képviselnek olyan erőt, mint pl. 2 éve. De majd persze igazán tavasszal a BL megadja a választ, h melyik bajnokság csapatai állnak helyt leginkább. El tudnék viselni még egy évet angolok nélkül az elődöntőben 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.19. 21:56:00

kurdt írta:Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában

Igen már tavaly is az volt, akkor asszem be is dobtam, én is röhögtem rajta. jópofa. :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.19. 21:54:46

jaja, elég régóta, másik potenciális 3betűs MRI lenne, ha most játékos lenne :P
kurdt
Megmentő :)

2010.12.19. 21:53:30

Leginlább ide illik és most vettem észre: az szerintetek is nagyon jó vicc, hogy a Sevillában

Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.19. 21:16:25

noname írta:
Initom írta:Cselzi-Sun. 0-3
Barca-Hercules. :lol:
Barca-Real :lol: :lol:
Abi & Tito
noname
Llegenda del Barça

2010.12.19. 21:14:52

Initom írta:Cselzi-Sun. 0-3
Barca-Hercules. :lol:
A Fifa egy szégyen
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.19. 21:05:00

Szerintem a Laliga nem olyan jó mint az angol bajnokság!
Közel se.2x 3x akkora iram van ott! Tényleg bármi megtörténhet pl: Cselzi-Sun. 0-3.Sokkal nézhetőbbek a meccsek,kiélezettebb a bajnokság,sokkal többen szólnak bele.Egy villareal pl sztem teljesen elveszne a Pl be.Szvsz nagyon nem összehasonlítható a 2 bajnokság.A játékstílus sem ugyan az.Angilában egy kiscsapat meghalna a győzelemért,míg itt néha egy Malaga,Soceidad feltett kézzel jön ki a pályára.
Spanyolországban úgy látszik mostanában csak 1 klub van ám,most feljövőben van a Real is,míg a Premier L. ben 3 esélyes a bajnokság.

A lényeg:Szerintem a Pl veri a Laligát.
további sorrend: 2.Laliga,3.Bundesliga,4.Francia b.,5.Seria A.

Igen nálam a Seria a egy semmi.
Alapjában jellemzi a bajnokságot,hogy ez a Milan vezeti a bajnokságot.
Egy szenny,maffiózó társaság az egész.
Tán a Juve,a Napoli és Roma emelkedik ki.
Az Intert és a Milánt nem jellemezném.
Őszintén szólva a piros-feketéket 2 szóban tudom jellemezni: maffiózó csapat :lol: :lol:

bocs ha hosszú lett :wink: :wink:

szerk:

LG: "...az angolok gyengeségét elnézve..." ezt mire érted? :)
ezzel nem értek egyet.
ha a válogatottra gondolsz,akkor persze oké.
Abi & Tito
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.19. 20:50:54

LG írta:
noname írta:
Bestbarca írta:
Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.
De az előtte levő két szezon biztos, h a spanyol bajnokság legsötétebb két éve volt! Gondoljunk bele, az a RM lett mind2 a bajnok, amely Európában nem képviselt semmilyen játékerőt. Mi is csak úgy jutottunk el BL elődöntőbe, h komolyabb ellenféllel nem találkoztunk. Azóta sztem folyamatos a javulás. Jelenleg én az első helyre tenném a spanyolt, az angolok és az olaszok gyengeségét elnézve.
Most látom csak ezt a hsz-t, és maximálisan egyetértek vele! Az olasz bajnokság már egy vicc, ez a Milan az első...szégyen. Az angollal én szintén nem vagyok kibékülve, és ha a Villarreal Európában egy picit tudna nagyobbat villantani, jogos lenne a La Liga első helye :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.19. 20:48:33

Közben az AtMa 3at gurított a Malagának...a szokásos hihetetlen formaingadozás...utoljára kb ellenünk játszottak jól, azóta össze-vissza :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.19. 15:20:09

noname írta:
Bestbarca írta:
Én is így gondolom, h idén mindenképp javulni látszik a helyzet. Hiszen mi eddig sokkal jobbak vagyunk, mint tavaly, a Real is javult, illetve ahogy noname mondta a Villarreal-Valencia kettős sem rossz. Tavaly sem volt már annyira rossz a helyzet, ugye mint ott voltunk a legszűkebb elitben, a Real mondjuk megcsinálta a megint a szégyent, de az Atletico nyert egy EL-t és Európai Szuper kupát. Az előtte lévő évben ugye mi vittünk mindent, a többi spanyol csapat sehol sem volt.
De az előtte levő két szezon biztos, h a spanyol bajnokság legsötétebb két éve volt! Gondoljunk bele, az a RM lett mind2 a bajnok, amely Európában nem képviselt semmilyen játékerőt. Mi is csak úgy jutottunk el BL elődöntőbe, h komolyabb ellenféllel nem találkoztunk. Azóta sztem folyamatos a javulás. Jelenleg én az első helyre tenném a spanyolt, az angolok és az olaszok gyengeségét elnézve.
Deus
Boixos Nois

2010.12.19. 13:30:29

Nos, e miatt kaptak tőlünk egy ötöst büntetésből :twisted:

http://www.imagebam.com/image/13abd7111531468
KépKép
noname
Llegenda del Barça

2010.12.19. 08:15:16

Bestbarca írta:Európa 2 legerősebb csapata Spanyolországban van
Khm...Khm...khm.
Nos, mi vagyunk jelenleg a legerősebb csapat a világon, ez tény, de a dobogón utána az MU-Cselzi duó következik, utána már a Milan,Inter,Bayern,Real, stb nagyjából hasonló játékerőt képvisel.
Nem a madridistákat akarom hergelni, de azt nem lehet odarakni 2. helyre, aki az utóbbi időben csak azért nyert 2 bajnokságot, mert mi játszottunk x@arul.

Tény h a Liga gyenge. Az is tény ugyanakkor h más bajnokságban is hasonlóan nagy menetelésünk lenne.
A Ligával a nagy probléma h csak 2 nagy van. A Villarreal jó kis csapat, mostmár kiheverték Pelle távozását, de nincs elég erős keretük ahhoz h velünk megküzdjenek. A Vale most biztató, de nem az igazi. atletico-jó keret, de örök vesztes csapat. Depor tönkrement. Bilbao: egész jó, de gyenge keret. Espanyol dettó.
Hiányzik 2-3 csapat, amelyiknek megvan az anyagi háttere és a kerete a 2 naggyal rivalizálni. Ameddig Angliában az utóbbi években erre ott vagy az Arsenal, Pool, esetleg City, Tottenham, a Ligában csak 2 City/Spurs szintű csapat van(Vale, Vill.).

Lehet h hüéyán hanzik, de én úgy látom h az utóbbi éveknél biztatóbb a helyzet most. Nagy különbség lesz az első 2 és a 3. közt, de ezúttal a 3. is erősödhet, van lehetősége a fejlődésre.
1.Villarreal: kiheverték Pelle távozását, jó keretük van, BLben se fognak leégni jövőre. Anyagilag se állnak rosszul, lesz pénzük erősíteni a BL-re.
2.Vale. Az utóbbi évek leggyengébb, mégis legsikeresebb kerete. Végre nem nyomja rá a bélyegét a csapatra a csődközeli álapot, ez meglátszik. Hazai berkekben se rosszak, a BLben kimondottan jók. A Schalket ki fogják verni. A sok eladással már stabilizálódott az anyagi helyzetük, most pedig a BL-el sok pénz befolyt már, ha továbbjutnak, mégtöbb be fog. Nyárra lesz egy összeszokott csapatuk, viszonylag bő kerettel, sőt, még némi költőpénz is akadhat.

Ebben a 2 csapatban több potenciál van, mint az utóbbi években bármikor, alaposan megerősödhetnek idővel, főleg utóbbi. Ezek miatt biztatónak látom a helyzetet.

Amúgy a nagy negatívum az Atletico. Egy örök vesztes csapat. Felfoghatatlan h miért nem tudnak beszerezni egy normális edzőt végre. Olyan keretük van h igazi élcsapatok is megirigyelnék.
De Gea, Godin,Filipe,Reyes,Siamo,Agüero,Forlan
Érthetetlen h ilyen névsorral hogy tudnak évről évre ilyen pocsék teljesítményt nyújtani.
Hasonló érvényes a Sevillára is sajnos.

A Villarreal és a Vale lehet a következő években az úgymond kihívó, míg az Atletico és Sevilla lehet amolyan sötét lő(Everton, Tottenham, stb Angliában), csak kéne hozzanak normális edzőket.
A Fifa egy szégyen
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.19. 08:14:15

Bestbarca írta: 1. Ott van a mostanság gyengélkedő Valencia,akit nem tudott megverni a MU az OldTraffordon!
az Inter ellen kicsaltak minket.A tavalyi szezonban 3 tét meccset buktunk,abból Sevilla ellen jogtalan kiállítás,Inter bunda,Kazany viccbuda,és tét nélkül!És nem feledjük a Real eredményben azért végig ott volt mögöttünk!
Azért az a döntetlen nem egy nagy szám, ha megnézzük, h az MU a 3. számú kapusával állt ki. Amikor még tétje volt Spanyolországban nyertek... :roll:
Könyörgöm, hagyjuk már ezt a kicsaltak dolgot, el kell fogadni, gondoljatok 2 éve mit mondhattak a Chelsea szurkolók? Kb azt, h extraextraextra prémiumot fizetett Laporta Överbönek...
Sevilla elleni iállításra most nem emlékszem, azt nemtudom mennyire volt jogos-nem jogos.
Kazany ellen meg koránt sem volt tét nélküli az a meccs, amikor kikaptunk, csoportbeli 2. v 3. meccsünk vt, de inkább 2. sztem
Tehát annyira ne túlozz ezekkel a vereségekkel! :)
messideco
Presidente del Barça

2010.12.19. 07:11:44

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... haboruban/

Amiről már olyan sokat beszélünk: a spanyol bajnokság szintjének esése. Bár madridista blog, én nem találok kivetnivalót benne :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése