Megvan a 14ik

, s 3,5 meccs előny a Heattel szemben, rengeteg van még hátra (pontosan 54 meccs

), de jó ezt látni!És a statisztikákat, meg még jobb látni!91.4 kapott pont átlag mindent elmond!Szezon előtt féltem, hogy elment Thibo papa, romlik a védekezésünk, s kicsit átcsapunk pontháborúkba, de pozitívan csalódtam Lawrence Frankc és a többi asszisztens edző munkájában!6 embernek 10 pont feletti az átlaga!
És a SPurs is nyert, tényleg szépen csendben nagyon mennek!Ma szerintem igazi csemege lehet a Magic elleni játékuk!Igen tudom vannak gondok Orlandoban, de szerintem senki sem vitatja, hogy van bennük potenciál bárki ellen!Sérülés hullám, gyomorfertőzés eléggé megbontotta őket!Szerintem jó meccs lesz!
Ami örömteli, hogy a Rockets kezdi összeszedni magát, jó lenne őket látni a PO-ban!Olajuwon féle Rocketsot nem lehetet nem szeretni, ha becsússzanak 6-8 helyek egyikén….Nyugat ismét csak érdekes (jelen állás szerint), nagy harcok vannak a bejutó helyekért, s mint annyiszor beszéltünk róla sok van hátra, de tavaly is micsoda thriller volt a véghajrá!Thunder állt 4ik helyen is talán 1 héttel az alapszakasz vége előtt, s épphogy bejutott….!Keleten viszont 8ik a Bucks 11-16al……Kelet valóban picit gyengébb, de a topcsapatok nagyon erősek, s ami még örömteli, hogy egy szintén ősrégi Franchise (Knicks), s ismét 80-90es évek csapatát idézi (még ha csak eredményekben is, de jók)