Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem hagytam ki, csak az iménti felsorolásból, sorry. az mondjuk valahol a Pi és a Requiem közt helyezkedik el nálam, nagyon közel a Requiemhez...kristop írta: én aronofskyt imádom. a pit is, a rekviemet is, de a top az a the fountain. nem tökéletes, de kedvenc filmem of all time. ne hagyd ki, ha teljes képet akarsz kapni aronofskyról.
én aronofskyt imádom. a pit is, a rekviemet is, de a top az a the fountain. nem tökéletes, de kedvenc filmem of all time. ne hagyd ki, ha teljes képet akarsz kapni aronofskyról.kurdt írta: nemrég írtam ide egy listát 2010 legjobb filmjeivel. viszont odaírtam hozzá, hogy work in progress. úgyhogy most képzeljétek magatok elé azt a listát, és körülbelül a második helyre tegyétek oda a Black Swan c. Aronofsky-darabot. Nekem fura ez a srác, mindenki nagyon imádja, ellenben szvsz a Pi legjobb esetben is közepes, a Requiem egy picit túlságosan is hatásvadász, a Pankrátor meg [auto_cenzúra] és kész...ellenben ez a Black Swan valami egészen fantasztikus...
számomra a 3. a legjobb. vhogy így néz ki nálam: 3,1,2,4Fecooo írta:a 2. rész a kedvencem, a 3. sztem a trilógia leggyengébb darabja, a 4.-et még csak részletekben láttam...barcafan0911 írta:
Én is most nézem, méghozzá életemben először. K*rva jó ez a film. Ezek után látnom kell a többit is, remélem azok is jók lesznek.
Brucey elpusztíthatatlan
Koszos az a liftakna no.Eazzy írta:Az előbb Bruce bán még fehér atléta volt mikor bement a liftközbe vagy mibe, most meg hirtelen barna van rajta....most vagy nekem káprázik a szemem, vagy ennyire elcseszték![]()
a 2. rész a kedvencem, a 3. sztem a trilógia leggyengébb darabja, a 4.-et még csak részletekben láttam...barcafan0911 írta:
Én is most nézem, méghozzá életemben először. K*rva jó ez a film. Ezek után látnom kell a többit is, remélem azok is jók lesznek.
Én is most nézem, méghozzá életemben először. K*rva jó ez a film. Ezek után látnom kell a többit is, remélem azok is jók lesznek.Eazzy írta:Ecsém, most nézem a Die Hardot, és olyanon flashelek, amit szinte el sem hiszek:
Az előbb Bruce bán még fehér atléta volt mikor bement a liftközbe vagy mibe, most meg hirtelen barna van rajta....most vagy nekem káprázik a szemem, vagy ennyire elcseszték![]()
Másik hiba is volt rögtön ezt követően:
Gyerek a tetőről leszól a másiknak, hogy zajt hall, mire az azt mondja, okés, intézkedem, a 34-en van. Na de honnan tudja hogy ott van, mikor a hangokat nem ő hallotta
Ezt nem is tudtamFecooo írta:magyar filmről nincs torrent... alapszabály az oldalakon, h támogatni kell a magyar filmipart azzal, h a jobb filmeket nem teszik letölthetővé kamerás formában...LM10 írta:Srácok 20 oldalon néztem már az üvegtigris 3-ra torrentet, de sehol nem találtam. Tudna valaki nekem dobni egy linket ahol már tölthető? Előre is köszönöm!
magyar filmről nincs torrent... alapszabály az oldalakon, h támogatni kell a magyar filmipart azzal, h a jobb filmeket nem teszik letölthetővé kamerás formában...LM10 írta:Srácok 20 oldalon néztem már az üvegtigris 3-ra torrentet, de sehol nem találtam. Tudna valaki nekem dobni egy linket ahol már tölthető? Előre is köszönöm!
Hát ha valaki nem látta, az pótolja, de inkább karácsony után.... Ez egy igazi dráma, ahol nem csak kést döfnek beléd, de a sztorinak köszönhetően végig forgatják is benned, majd mikor azt hiszed rosszabb már nem lehet, még egy kicsit megtapossák a tökeidet is. Kb így tudnám jellemezni, óriási hatása van a filmnek, nem véletlen imdb-n a 8.5 illetve a 40. hely az örökranglistán.kanty írta:Amerikai história X
Érdekes. A téma eléggé kényes. A film szerintem eléggé hűen ábrázolja a dolgokat, sajnos. Jók a szinészek, a zene is tetszik. Összegezve egy elgondolkodtató film.
![]()
8,5/10
köszi, ez világos volt, csak fura, épp ezért kérdeztem, hátha van rá logikus magyarázat, vagy csak hopp ez lett a szabály és késznoname írta:Az ügyvéd, illetve ügyész team választja az esküdteket. Megegyezés szerint az egyik vagy másik team kiszórhat néhány esküdtjelöltet. Komoly pereknél rendszerint alapos háttétvizsgálatot végeznek minden esküdtről, hogy ki tudják választani azokat, akik megfelelnek.ozsimiki írta:aki ért a joghoz egy kicsit, elmagyarázhatná hogy mi abban a logikus,h az esküdtek összetételébe beleszólhat az ügyvéd team,vagy az ügyész team...számomra ez elég fura. egy független bizottságnak kellene összeállítani,nem azoknak akik érintettek az ügyben... jöhet az offtopikba is a válasz, mert tényleg érdekel.
John Grisham(Az ítélet eladó) könyveiben elég alaposan le van írva az ilyesmi. Ő mielőtt író lett, ügyvéd volt.
Az ügyvéd, illetve ügyész team választja az esküdteket. Megegyezés szerint az egyik vagy másik team kiszórhat néhány esküdtjelöltet. Komoly pereknél rendszerint alapos háttétvizsgálatot végeznek minden esküdtről, hogy ki tudják választani azokat, akik megfelelnek.ozsimiki írta:aki ért a joghoz egy kicsit, elmagyarázhatná hogy mi abban a logikus,h az esküdtek összetételébe beleszólhat az ügyvéd team,vagy az ügyész team...számomra ez elég fura. egy független bizottságnak kellene összeállítani,nem azoknak akik érintettek az ügyben... jöhet az offtopikba is a válasz, mert tényleg érdekel.
Excsajok szelleme, Páros mellékhatás, Míg a Jackpot el nem választTocy írta:Tudtok mondani valami romantikus vígjátékot? Olyan kéne, amiben a poénokon van a hangsúly...de azért legyen benne romantika is