Gamez - Kedvencek játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Rinku
Director del Fútbol

2010.12.28. 11:21:34

Esetleg privát üzibe, ha valaki elküldené, sokat segítene! Előre is köszi!

szerk.: elhiszem MessiFan, hogy jó az oldal, de én kódot nem tudtam leszedni róla, szóval help me...
Football, bloody hell. /SAF/
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.28. 11:21:01

Rinku
Director del Fútbol

2010.12.28. 11:17:50

Kardi írta:
Rinku írta:Van valakinek egy serial kódja a Football Manager 2011-hez? :?
http://serialsws.org/
Mindegyikre ezt a usenetes 'mit is' ? dobja ki, nem jó, de azért köszi.
sjay
Entrenador del Barça

2010.12.28. 11:15:32

Mivel Nyíregyházi vagy te is ,így segítek :D
Húzd ki a netet, amíg telepíted :wink:
Kardi
Capitá del Barça

2010.12.28. 11:14:20

http://serialsws.org/
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Rinku
Director del Fútbol

2010.12.28. 11:10:08

Van valakinek egy serial kódja a Football Manager 2011-hez? :?
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.28. 11:09:01

Bob_Marley írta:Szeretném megkérdezni, hogy esetleg valaki játszik a Madden 11el?
Én régen még PC-n játszottam vele sokat, most Xboxra megszereztem, s hát 1-2 dolog annyira nem tiszta!
Mi az a strafe, s én ezeket offra szoktam állítani, de jó lenne tudni mire jó.....?Illetve hogy kell big hit-et végrehajtani ezzel a fránya joyyal???
Védekezésben szintén nem nagyon jöttem rá, hogy kell áthágnom magam a guardokon…..
PC Billentyűzettel minden könnyebbnek tűnt, mint a fránya csöcskiálló vacak joyyal….. :(
Kár hogy ezek a szemetek nem gyártják már PC-re, idén igen belelendültem az NFL-be (mondjuk már követem pár éve) és "kipróbáltam volna magam". Szerintem szépet kaszálhatna vele az EA, de akkor gyártsák konzolra...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.28. 11:00:09

Szeretném megkérdezni, hogy esetleg valaki játszik a Madden 11el?
Én régen még PC-n játszottam vele sokat, most Xboxra megszereztem, s hát 1-2 dolog annyira nem tiszta!
Mi az a strafe, s én ezeket offra szoktam állítani, de jó lenne tudni mire jó.....?Illetve hogy kell big hit-et végrehajtani ezzel a fránya joyyal???
Védekezésben szintén nem nagyon jöttem rá, hogy kell áthágnom magam a guardokon…..
PC Billentyűzettel minden könnyebbnek tűnt, mint a fránya csöcskiálló vacak joyyal….. :(
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.27. 15:02:52

Dotn93 írta:Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettél! Még 1 kérdésem lenne, de ez már nem a játékhoz kapcsolódik, csak kicsit. Honnan tudsz ennyi NBA meccset nézni? Mert én is imádom, de a sport 1, 2 keveset közvetít az alapszakaszból, neten meg nem szeretnék fennmaradni éjjelig, hogy megnézzem. Az lenne a legjobb, hogy ha valahol interneten az ismétlést meg tudnám nézni. Tudsz ilyen oldalt esetleg? (az NBA.comon a highlightsot meg szoktam nézni).
http://bt.davka.info/
+ van még egy hely, de az zártkörű torrent oldal, de davka-n fent szoktak lenni igaz nem mindig angol!
Nekem sincs azért annyi időm, Celticset mindig megnézem (vagyis tekergetek a videóban, de 1-1,5 órát rájuk szánok :lol: mindig)!Nba.comon megszoktam nézni a heti összefoglalókat, illetve a napi eredményeket is megnézem!De Celticsen kívül azért nem tudom minden zörrenését minden csapatnak!Illetve péntek este (magyar idő szerint szombat hajnal) ESPN dupla rangadós nap van, + vasárnap európai időhöz vannak igazítva a meccsek, s 19kor már van mérkőzés az NBA-ben!És mivel a keleti part meg nyugati part között van 2 óra eltérés, így 19kor keleti meccs van, s elég sokszor Celtics, vagy divízió ellenfele a Celticsnek játszik!
POból viszont minden meccset megszoktam nézni 8)
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.12.27. 14:43:21

Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettél! Még 1 kérdésem lenne, de ez már nem a játékhoz kapcsolódik, csak kicsit. Honnan tudsz ennyi NBA meccset nézni? Mert én is imádom, de a sport 1, 2 keveset közvetít az alapszakaszból, neten meg nem szeretnék fennmaradni éjjelig, hogy megnézzem. Az lenne a legjobb, hogy ha valahol interneten az ismétlést meg tudnám nézni. Tudsz ilyen oldalt esetleg? (az NBA.comon a highlightsot meg szoktam nézni).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.27. 11:45:39

Dotn93 írta:Hűha mennyit tudsz a játékról :shock:

Tehát szavaidból azt veszem ki, hogy fontos, shooting guard posztra shooting gouardot venni, power forward posztra power forwardot...egyébként Cartert Allenre cseréltem el, és bár tényleg öreg, de 2 évvel még mindig fiatalabb Raynél. Bynum 74-es, M.Gasol 70-es, szóval ezért nem szeretném elengedni Bynumot, mer úgy tényleg gyenge leszek centerben.
Lehet, hogy kezdek egy új idényt, igazad van. Tehát az alapszakaszt minél kevesebb meccsesre érdemes állítani? A D ligába való leküldés miatt nem sértődnek meg játékosok?

Ha mondjuk beállítom 5 perces negyedekre, kettőt lejátszok, a többit végigszimulálom, akkor az nem ugyanolyan rossz mintha szimulálnám a rendes főmenüből? Mert nincs kedvem végigjátszani minden meccset :oops:

Ezekszerint érdemes idősebb játékost venni, cserének, mer keveset rinyál. Én azt gondoltam, hogy nem túl erős, fiatal tehetséget csere padon tartani jobb.

A Memphis a 10ben vagy a 11-ben jó? Mert pl a Thunderben gondolkozom, hogy elkezdjek velük ASS-t, Durantet imádom, amit idén és a vébén csinált az szenzációs (legutóbb 44 pont, és a liga pontátlagát vezeti, fantasztikus!), de ha a Grizzles kezdőnek jobb, akkor azzal játszom.
Hát játszottam egy picit a 2k sorozattal, s kb 15 éve NBA-t nézek
Konkrétan nem azt mondom, hogy esre csak is kizárólag 2es játékost rakj, vagy 4esre, hanem hogy összességében egy csapatot úgy kell összeállítani, hogy mindenkinek más az előnye hátránya!Vegyük Rondot- nagy gyors iszonyat könnyű vele betörni, de rossz büntetőző meg perimeter dobó!Backupnak mindig olyat választok aki jó dobó kintről!Tehát ellentétes felfogású embereket kell picit összevariálni!Abban igazad van, hogy ha meccs közben szimulálsz ugyanúgy szimulál a gép, én ezért szoktam lejátszani a meccseket!Szeretem ha én döntöm el ki játszik!Cserélést is manuálisan állítom, pont azért, hogy ha látom hol kell valamit javítani a csapaton akkor megtegyem!Pl 2k10ben nagyon jó a kettőzős üzemmód, amivel zárást adsz, azzal tudsz védekezésben kettőzni!2k11ben már más az elzárás adás is, s kettőzés meg pláne nehezebb (vagyis még nem jöttem rá pontosan hogy kell jól kettőzni)!Szóval pl ha valaki nagyon beindul mondjuk Durant, akkor átállok zónázásra, s értelemszerűen gyors embereket rakok 2-3as posztra vagy jól perimeter védekező embereket!Így Durant mikor elindul szembe megy a falnak!

Fiatal vagy öreg igazából mindegy, vegyesen jó tartani!Olyan kell aki nem problémázik!Pontos definíciót nem tudok neked adni, megnézed ki akar több játéklehetőséget, el döntöd megakarod tartani vagy elcseréled, ha megtartod, kinek a játékpercét veszed el!
D-Ligába nem sértődnek meg, s amúgy is csak olyat tudsz leküldeni aki 3 évnél kevesebbet töltött az NBA-ben!

Most az hogy Thunder vagy Grizzlies :lol:
Hát mindegyiknek van előnye hátránya!Értem picit a problémádat, mert mondjuk nekem könnyebb dolgom van, mert jobban ismerem a csapatokat játékosokat!De alapvetően mindkettő fiatal jó csapat!Grizzliesben ott van Conley aki elég gyors, s jól lehet vele szórni triplát!Ott van Randolph aki nagyon jó kis 4es és betud dobni közép távolit is!Gasolról már beszéltem, nagyon jó a játékban (az életben is) sok off patit tud szedni, jól lehet vele nyomni a zárás kilép oldalra közép távoli boom!Jól blokkol!És akkor ott van Gay-Mayo páros, akik meg bedobják mindenhonnan!Gay egy vadállat, s iszonyatokat lehet vele zsákolni!
Thunderben Durant félelmetes, +Harden, s Westbrookkal is lehet ügyeskedni!Ráadásul van helyük a sapka alatt!Mindkettőt megéri választani!
De igazából azt akartam írni, hogy kiforrott sztárokkal tele tűzdelt csapatot nehezbb irányítani, mint bármelyik feltörekvőt!Egy Netset is el lehet vezényelni Harris-Lopez komboval, vagy mondhatom a Warriorst is!

Pontos definíció nincs nézegesd meg a játékosaid tulajdonságát, egyenként ott van minden (block, pass, hands stb stb…), s úgy cserélgess csapatot, játékost!
Ezért Ass mód, tudatosan kell csapatot építeni!
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, de úgyis ha sokat játszol, illetve megismered a játékosokat rájössz kiket érdemes elcsábítgatni!2k11ben pl Meeks rendszeresen átlő, s már gondoltam is, hogy csak azért hogy ne játsszon a divízió ellenfél 76ersben elhozom, mert nem szégyelli dobni a triplákat :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.12.27. 11:13:25

Hűha mennyit tudsz a játékról :shock:

Tehát szavaidból azt veszem ki, hogy fontos, shooting guard posztra shooting gouardot venni, power forward posztra power forwardot...egyébként Cartert Allenre cseréltem el, és bár tényleg öreg, de 2 évvel még mindig fiatalabb Raynél. Bynum 74-es, M.Gasol 70-es, szóval ezért nem szeretném elengedni Bynumot, mer úgy tényleg gyenge leszek centerben.
Lehet, hogy kezdek egy új idényt, igazad van. Tehát az alapszakaszt minél kevesebb meccsesre érdemes állítani? A D ligába való leküldés miatt nem sértődnek meg játékosok?

Ha mondjuk beállítom 5 perces negyedekre, kettőt lejátszok, a többit végigszimulálom, akkor az nem ugyanolyan rossz mintha szimulálnám a rendes főmenüből? Mert nincs kedvem végigjátszani minden meccset :oops:

Ezekszerint érdemes idősebb játékost venni, cserének, mer keveset rinyál. Én azt gondoltam, hogy nem túl erős, fiatal tehetséget csere padon tartani jobb.

A Memphis a 10ben vagy a 11-ben jó? Mert pl a Thunderben gondolkozom, hogy elkezdjek velük ASS-t, Durantet imádom, amit idén és a vébén csinált az szenzációs (legutóbb 44 pont, és a liga pontátlagát vezeti, fantasztikus!), de ha a Grizzles kezdőnek jobb, akkor azzal játszom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.27. 10:53:18

Dotn93 írta:Semmi baj, én köszönöm szépen nagyon, hogy ilyen sok infót megosztasz velem :D

Az a kérdésem még, hogy írtad, hogy ne szimulálgassak annyit, mert nehéz karban tartani a csapatot. Ez alatt azt érted, hogy a gép átállítja a játékperceket, amit ad nekik? Mert én amikor játszom, akkor csak 2 perces negyedeket nyomok, mer picit ráunok a 3., 4. negyedre, ha ennél hosszabb.
Érdemes hoznom free agentből 13. vagy 14. embert? (fiatalt, ahogy írtad) mert Vagy nem igazán, mert további elégedetlenségeket okoz? És honnan tudom meg, hogy ki hogy fejlődik?
Tehát minden egyes olyan napon, ahol nincs meccs, a legdurvább edzéseket tartsam? Hogyhogy nem fejlődnek ettől? Pedig ott valami pluszokat írogat erre-arra.
Közben Bynumot elhoztam (robinson-bynum csere keretein belül) a Lakersből, és ő a kezdő centerem, plusz megszereztem Marc Gasolt is (70-es center), így abszolút nincs szükségem Shaqra, mit csinálnál a helyemben, elcserélnéd valakire, vagy hoznál szabad ügynök fiatalt, és ingyen elengednéd?
Szerződést mikor érdemes hosszabbítani?
Azért cseréltem el Garnettet, mert sokkal fiatalabb Melo, még ha nem is ugyanaz a poszt, de Pierce tud játszani erőcsatárt és, most a gyors kontrázásra alapozok, arra pedig megfelelő embereim vannak, cserének pedig be tudok hozni magas embereket.
Ebből adódik a kérdésem: a játékosoknak hány éves korukban kezd csökkeni az értékük? Mennyi az a max kor, akit érdemes még elhozni.
És tényleg az utsó kérdésem :D : draftolni mikor és hogy kell a játékosokat?

Bocsi ha hosszú lett, de köszönöm a válaszokat, ha még bírod :)
Fiatal tehetségek nem fogják befolyásolni a rostert, perimeteren lesznek a rosterben 13-15ik emberig, de ha sérült valaki beállnak, vagy leküldöd a D-ligába!Játékperceket nem befolyásolja a szimulálás, de minden meccs után változik a morál, így 1-nél többet nem érdemes szimulálni!
Ezért írtam, hogy rá kell nézni kivel mi a helyzet
2 perces negyed????? :shock:
Én 12 perceseket játszok, s lassan haladok az tény, de meccs közben is lehetőséged van akár mentésre, vagy, hogy a gép leszimulálja a végéig!+ be lehet állítani, hogy ne 82 meccses legyen az alapszakasz!

Fejlődést a manager rosterben látod, hogy felfelé nyíl és zárójel érték!Ez az össz overralra értendő!Morál befolyásolja a fejlődést, de év végén picit mindenki „erősödik”!
Edzéssel az adott tulajdonságok fejleszthetőek, de teljesen egyértelmű, hogy Rondonak pl jók a skilljei és hiába edzeted mindennap, nem fog azonnal kiugróképpen fejlődni!Mindenre azt tudom írni türelem!Meccsekkel kapcsolatban is meg fejlődéssel is!
Természetesen idősebb játékosoknál csökken az érték, de ez érthető!Igazából az egész roster kialakítás olyan mint a való franchise életben is!Van egy alapmag, de az összes csapat évről évre változik!Vannak „vándormadár” játékosok aki minden évben máshol kötnek ki, olykor éven belül is 2-3 csapatban!Szóval szinte lehetetlen egy 8-10 fős csapatot egyben tartani, s akkor már át is csatolnék Bynum-Gasol témára!Ők nem nagyon fognak megférni egymás mellett!És nem a bőrszín ellentétekre gondolok :lol:
Gasol kezdő a Grizzliesben igényel 30 perc játéklehetőséget, Bynum „sztár” játékos, ő is igényli a perceket!Ráadásul Marc fiatal, így franchise player ambíciói vannak!Felesleges ez a 2 ember!Ráadásul ha jól tudom 2k10ben pont szezon végével lejár Gasol szerződése, s megkéri a hosszabbítás árát!Szóval valakit áldoz be!PP meg lehet tud 4est játszani, de egy Boozer, vagy Smith ellen megesznek a palánk alatt!Nincs jó 4esed!Bynum is Gasol is lassú, s igaz Gasol bedobja a középtávolit, s baromi jó pattanozó, de postban esélye sincs mondjuk egy Ming ellen, vagy egy jó Pf ellen!Rondo alap hogy kell, VC öreg, s nem túl előnyös a fizuja, igaz ez 2k10ben Allenre is igaz volt, mióta hosszabbított már „csak” 10 millát keres :P Shaqet kiraknám trade blockra, hátha adnak érte egy draft jogot s esetleg valakit!Center poszton, én Gasolt megtartanám, Bynumot is kiraknám cserealapnak!Hátha kínál érte valaki egy jó ajánlatot!Backup centernek megpróbálnék rámenni Cambyre vagy Ilgauskasra!Mindkettő már 35 felett van, de hasznosak, s nem „derogál” nekik a pad!Shaq kényeskedik :wink:
Azt pontosan megmondani nem tudom kinek mikortól csökken a tudása, de nem arra kell törekedni, hogy legyen 5 db 80OVR feletti játékosod, hanem a csapat legyen jó!Vannak rejtett tehetségek, Ibaka Affalo, stb stb akik 60-70 közötti overraluak, de iszonyat hasznosak!Most ha megnézem csak 7 játékosodat!Rondo-VC-PP-Melo-Bynum-Gasol-Shaq, hát nem férnek meg egymás mellett!Szentségtörés PP-t beáldozni, de PP, Melo közül valakit el kellene engedjél, egy jó 4esért!PP-nek nem tudom fejből, de olyan 18 milla körül van a fizuja!Josh Smith talán elhozható, vagy Boozer!Bynumot meg mondom még egyszer kiraknám trade blockra, mert ennyi jó játékos között nem lehet elosztani a perceket!

Draftolni hosszabbítani év végén tudsz!Draftoláshoz fontos, hogy a staff menü alatt én 3 scoutot szoktam alkalmazni!Ők azok akik felmérik a fiatal tehetségeket, s kis beszámolót adnak, kit draftolj majd!Ezt én beszoktam állítani, hogy a gép csináljon ún. prospect scoutot!Options ass customization, vagy setting valami hasonló opció, s ott prospect scouting, vagy amiben van scouting, s automatikusra állítsd!

Év végén szép sorjában kell mindent elintézni!Először az edzői stábot (staff) tudod alakítani, majd kiadja a lejáró szerződésű embereket, s tudsz velük hosszabbítani, de a játékosok fognak neked adni egy kívánságot, s könnyen elképzelhető a sapka miatt gondok adódhatnak!De az egyik legizgalmasabb rész az offseason!Ha nem tudsz megegyezni a játékossal kikerül free agentre!Ha van bird jogod rá (ezt most nem tudom pontosan leírni, de a lényeg az hogy x éve a csapatodnál játszott), akkor te tehetsz neki először ajánlatot!Free agent listában egyenként belefogsz tudni majd menni a játékosok lapjára, s megnézheted melyik csapat mit ajánlott érte!Van úgy nevezett MLE (Mid-Level Exception opció), ami azt jelenti, hogy a fizetési sapka fellett, de a hard cap salary alatt, tudsz offseasonben igazolni szabad ügynök játékost, de csak az MLE fizetésig!Ez 4,76 M dollár!Ezzel jól kell gazdálkodni, s ügyesen be lehet húzni egy picit idősebb de jó játékost….lsd JO így jött idén a Celticsbe!

Tapasztalat szerzésnek jó dolog az ASS mód, de szerintem már picit elbaltáztad ezt az idényt, de majd a következő idényre próbálj jól összeállítani csapatot, vagy esetleg kihívás gyanánt kezd egy gyengébb csapattal!Én a Grizzliest szeretem nagyon, mert Gay,Mayo halálos, fiatal csapat s nincs velük annyi gond!Celticsben sok a jó játékos, s könnyen esik a morál!
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.12.27. 10:12:08

Semmi baj, én köszönöm szépen nagyon, hogy ilyen sok infót megosztasz velem :D

Az a kérdésem még, hogy írtad, hogy ne szimulálgassak annyit, mert nehéz karban tartani a csapatot. Ez alatt azt érted, hogy a gép átállítja a játékperceket, amit ad nekik? Mert én amikor játszom, akkor csak 2 perces negyedeket nyomok, mer picit ráunok a 3., 4. negyedre, ha ennél hosszabb. Szóval ezért gondolom, hogy rosszabb ha lejátszom.
Érdemes hoznom free agentből 13. vagy 14. embert? (fiatalt, ahogy írtad) mert Vagy nem igazán, mert további elégedetlenségeket okoz? És honnan tudom meg, hogy ki hogy fejlődik?
Tehát minden egyes olyan napon, ahol nincs meccs, a legdurvább edzéseket tartsam? Hogyhogy nem fejlődnek ettől? Pedig ott valami pluszokat írogat erre-arra.
Közben Bynumot elhoztam (robinson-bynum csere keretein belül) a Lakersből, és ő a kezdő centerem, plusz megszereztem Marc Gasolt is (70-es center)
Szerződést mikor érdemes hosszabbítani?
Azért cseréltem el Garnettet, mert sokkal fiatalabb Melo, még ha nem is ugyanaz a poszt, de Pierce tud játszani erőcsatárt és, most a gyors kontrázásra alapozok, arra pedig megfelelő embereim vannak, cserének pedig be tudok hozni magas embereket.
Ebből adódik a kérdésem: a játékosoknak hány éves korukban kezd csökkeni az értékük? Mennyi az a max kor, akit érdemes még elhozni.
És tényleg az utsó kérdésem :D : draftolni mikor és hogy kell a játékosokat?

Bocsi ha hosszú lett, de köszönöm a válaszokat, ha még bírod :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.27. 08:15:57

Dotn93 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséget, írtó rendes vagy! Rondo nem volt sérült, viszont a játékperceket nem tudom, hogy hol tudom beállítani. Ha mindenkit "starter"nek beállítanék, talán akkor nőnének az értékek, de az meg á[auto_cenzúra]ás a játékosok felé és gondolom idővel rájönnek h bár kezdőt ígértek, de nem azok és ezért is csökken az értéke. Az edzésnek mi haszna? Mert én még semmit nem fedeztem fel.
Alakítsak ki gyenge padot? és akkor ha sok 60-as játékos lesz a padon, azok nem elégedetlenkednek? Köszönöm még1x!
Játékpercet a coaching/gamplan/roster menü alatt tudod beállítani, ha minden igaz!
Sajnos mondom már 2k11-et használok, de valahol ott kell legyen úgy emlékszem!De mikor megsérül valaki felhoz egy kis ablakot, s ott menjél ár, hogy yes i want to go to rotation screen!Starternek ne állítsd be az emberkéket, mert jól látod az átcseszés, s nem is fog müködni!Van 5 kezdőd, 2-3 playat rakjál meg sixth man-nek, a többi role player!Ezt a manage roster/player role menü alatt kell legyen!

Az edzésnek év végén van haszna, illetve „melegen” tartja a játékosokat, s dobóedzés után pl könnyebben kerülnek hot streakbe a meccsen!Minden szabad napra szoktam intense edzést rakni, s focuse-nak cseréket szoktam beállítani!Hátránya, hogy az öregek könnyebben sérülnek, meg fáradtabbak lesznek, de ki kell tapasztalni a csapatod!Ezért Ass mód, mert nem érdemes ész nélkül simulálgatni, hanem törődni kell a kis lelkecskéjükkel :lol:

Gyengébb pad alatt azt értem, hogy nem lehet annyi jó játékost összegyűjteni a Rosterben!PL látom a kezdőd:R9-VC-PP-Melo-Shaq!Hát már ez is elég necces, mert van egy gyors jó irányítód, VC,PP,Melo 1-1ni tud, de pl magas csapat betol a palánk alá!De VC,PP megelégszik 30-35 perccel is szerintem, s Rondo is 35-40 között kell tartani, főleg rájátszás közeledtével kell visszavenni a játékperceket, mert hajlamosak lesérülni a Pora!Legalábbis 2k11-ben mindig valaki beadja a kulcsot, de 2k10ben is úgy emlékszem!Shaq meg elég ha kap 25-30 perc között!Én úgy szoktam kialakítani a Rostert a Celticsben és most 2k11ről beszélek, de nagy különbség nincs a 2 játék között csak pici mozgás, meg + funkciók vannak 2k11ben, mondjuk tradeknél van csillag jelölés, s hiába azonos a fizetése 2 játékosnak, nem tudod elcserélni ha nagy különbség van az osztályzatuk között + van trade finder, amivel azonnal kiad lehetőségeket cserékre!De 2k10ben kirakod trade blockra, s jelentkezgetnek egy kis idő múlva a csapatok!
Szóval 2k11ben a kezdő alap nálam Rondo-Ray Ray-PP-KG-Shaq dízel
Padon alapból van:Nate-Bradley-West-Vafer-Daniels-Big Baby-Harangody-Perkins-JO-Erden!Nate-t beszoktam cserélni egy jó 3asra általában Quentin Richardson el tudom, hozni vagy Dudley-z és nekik elég 10 perc is, s jó triplázók!Nem kell 2 klasszis PG, mert Allen is tud irányítót játszani + Bradley is jó!Westet is általában elcserélem, mert 1 éves a szerződése s Vafer jobban bevágja a triplát, s jobb is perimeter védekezésben!West tud PG-t játszani, de nyafog a percek miatt! :lol:

Magas poszton nem szoktam cserélni!Igaz Perk lejáró szerződésű, de ha nem is tudok vele hosszabbítani, akkor is van 2 jó magas emberem Center poszton!
Nekem most a Rosterem
Pg:Rondo-Bradley-Beverly (mindig be lehet húzni free agentről jó kis 60-65ös fiatalokat, akik szépen fejlődnek)
SG: Allen-Affalo-Vafer
SF:PP-Richardson
PF:Kg-Big Baby-Harangody
C: Perkins-Shaq-JO-Erden

Lényeg, hogy nem lehet a padot is tele rakni más csapatoknál kezdő vagy 6ik emberként számon tartott emberekkel!

Nehéz tudom, de szerintem próbálj újat kezdeni, s alakítsd tudatosan a csapatot!Melo pl teljesen felesleges, mert lejáró szerződésű is, s ott van PP!Padra is tudatosan igazolgass!Kellenek jó triplázók, de jól védekezők is!KG nagyon jó közép távoliban meg Postban is, így nem kell mellé olyan aki ugyanezt tudja, elég ha „csak” jól védekezik!Ez minden posztra igaz!Allen halálos downtownról, így Tony Allen kitűnő 2-3 as poszton, mert jól védekezik emberen!Én általában a padot jól védekező csapatnak állítom össze, 1-2 tüzelővel, hogy mikor pályán vannak, lassítsam a játékot, s lehet kevesebb pontot dobok, de nem is kapok, s Rondoék meg pihiznek

Tudom, hogy nem jött ki 2k11 wii-re de ha majd kijön próbáld beszerezni, mert vannak benne nagyon jó újítások!

2k10-ben meg használd a kis játékokat gyors pick/roll-t vagy quick screen-t, s icon pass segítségével mozgásban tudod adni a labdát!2k11ben az nagyon jó megoldott, s tök jó nézni ahogy Garnett bent blokkol, Allen kifut, s jön a trojka

Bocs mert extra mega hosszú lett
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.12.26. 23:23:05

Bob_Marley írta:
Dotn93 írta:Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlődnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlődési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlődtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlődés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzőm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlődik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.

Köszönöm!
Edzetni érdemes őket, s úgy kell kialakítani a padot, s a role-kat, hogy ne legyen alacsony a moráljujk!Bostonnál ez tényleg elég necces, mert sok jó játékos van a padon!De megtudod nézni a játékosokat egyenként és ki írja, hogy miért alacsony a morálja., 99%ban a játékperc alacsony!
De aki meg elégedett annak vedd le a játékpercét!Ha szimulálgatsz folyamatosan nehéz karban tartani a csapatot, s könnyen nagyon leromlanak!Én minden meccs után ránézek kinek mi a "baja"
Developmenteket, ne csináltass, mert attól csökken az érték, legalábbis volt egy ilyen bug tavaly, lehet azóta a frissítésekkel megoldódott, de megmondom őszintén 10el rég játszottam!Ha már nagyon elfajult a helyzet kénytelen leszel drasztikusan átalakítani a csapatodat, mert nem csak az érték csökken, de 11ben már meccsen is hiába 70es overralra csökken mondjuk Oden játéka, zsákolást ráhúz a gyűrűre!Én is Bostonnal vagyok általában, s 11ben még nehezebb a chemistry megoldása, Big Baby, Nate, 2 Oneillal Westtel a padon......Rondo meg nem lehet azért csökkent mert amikor nézted épp apróbb sérüléssel küzd?????
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, írtó rendes vagy! Rondo nem volt sérült, viszont a játékperceket nem tudom, hogy hol tudom beállítani. Ha mindenkit "starter"nek beállítanék, talán akkor nőnének az értékek, de az meg átbaszás a játékosok felé és gondolom idővel rájönnek h bár kezdőt ígértek, de nem azok és ezért is csökken az értéke. Az edzésnek mi haszna? Mert én még semmit nem fedeztem fel.
Alakítsak ki gyenge padot? és akkor ha sok 60-as játékos lesz a padon, azok nem elégedetlenkednek? Köszönöm még1x!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.26. 21:48:19

Dotn93 írta:Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlődnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlődési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlődtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlődés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzőm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlődik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.

Köszönöm!
Edzetni érdemes őket, s úgy kell kialakítani a padot, s a role-kat, hogy ne legyen alacsony a moráljujk!Bostonnál ez tényleg elég necces, mert sok jó játékos van a padon!De megtudod nézni a játékosokat egyenként és ki írja, hogy miért alacsony a morálja., 99%ban a játékperc alacsony!
De aki meg elégedett annak vedd le a játékpercét!Ha szimulálgatsz folyamatosan nehéz karban tartani a csapatot, s könnyen nagyon leromlanak!Én minden meccs után ránézek kinek mi a "baja"
Developmenteket, ne csináltass, mert attól csökken az érték, legalábbis volt egy ilyen bug tavaly, lehet azóta a frissítésekkel megoldódott, de megmondom őszintén 10el rég játszottam!Ha már nagyon elfajult a helyzet kénytelen leszel drasztikusan átalakítani a csapatodat, mert nem csak az érték csökken, de 11ben már meccsen is hiába 70es overralra csökken mondjuk Oden játéka, zsákolást ráhúz a gyűrűre!Én is Bostonnal vagyok általában, s 11ben még nehezebb a chemistry megoldása, Big Baby, Nate, 2 Oneillal Westtel a padon......Rondo meg nem lehet azért csökkent mert amikor nézted épp apróbb sérüléssel küzd?????
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.12.26. 21:37:38

Valami jó offroad játékot nem tudtok ajánlani nekem?
Kép
"And my heart will leave you never."
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.12.26. 11:29:38

Tudnátok segíteni? Az a kérdésem, hogy NBA 2k10-ben (még csak ez van meg WII-re) a játékosaim (Bostonnal vagyok) visszafejlődnek, legalábbis sok, pl Rondo, akinek a fejlődési potenciálj 96-os, de szezon elején 88 volt, most 83. Pedig nála a korra nem lehet fogni. A másik kérdésem pedig, hogy edzést érdemes tartani? Nekem nem fejlődtek a játékosaim.Talán azért van a visszafejlődés mert mindenki elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt, de nem tudok egyszerre mindenkit játszatni. A kedzőm egyébként: Rondo-Carter-Pierce-C.Anthony-Shaq, szóval nem gyenge, de pl a 78-as Robinson padozik, nehezen viseli és sok 70-es játékosom (akiket elcseréltem) visszafejlődik, rossz a hangulat a csapaton belül. 12 játékosom van, az a minimum amennyinek egy csapatban lennie kell.

Köszönöm!
Goombi
Barça C

2010.12.19. 22:28:28

Sziasztok!
Szeretnék bemutatni nektek egy remek online foci és hoki menedzseres játékot! Ahol akár létrehozhatjátok a saját Barcelonátokat! Izgalmas pörgős játék, heti 3 bajnoki és 1 kupameccs, a többi napon meg kedvetekre játszhattok barátságos mérkőzéseket!
A hoki kb 1.5 éve indult és még csak a 6. szezonban jár! A foci fél éve és a 2. szezonban! Szóval most még nem késő elkezdeni! Remek a hangulat, jó a közösség! Jó magam is játszom és szeretném, ha még több Barca drukker játszaná ezt a játékot! És persze jó lenne a magyar színvonalat is emelni a játékban!
Röviden ennyi!
Ha bármi kérdésetek van akkor nyugodtan!

http://www.powerplaymanager.com/r143237

Forza Barca!
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.19. 18:03:23

sjd írta:
Charlie írta: nagyon jó, csak erőmű kell hozzá full grafikán, nincs rossz gépem pedig, de csak közepesen bírok vele játszani.
azért nem megy fullon, mert optimalizálatlan a játék, rakd fel a peccseket. nekem patch előtt közepes grafikán szaggatott, utána extrán ment rendesen

Azt meg nem értem h miért nem akarod megnézni az átvezető videókat, nem fogod érteni a sztorit (bár úgy emlékszem a beszélgetéseket át lehet ugrani, küldetés előtt meg azért van a videó, mert az alatt tölt)
Ok,patchelem. Értem a sztorit, megnézem elsőre, de amikor valamilyen ok miatt ki kell lépnem többször és megint előlről kezdi akkor rohadtul unom már.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.19. 18:01:39

Charlie írta: nagyon jó, csak erőmű kell hozzá full grafikán, nincs rossz gépem pedig, de csak közepesen bírok vele játszani.
azért nem megy fullon, mert optimalizálatlan a játék, rakd fel a peccseket. nekem patch előtt közepes grafikán szaggatott, utána extrán ment rendesen

Azt meg nem értem h miért nem akarod megnézni az átvezető videókat, nem fogod érteni a sztorit (bár úgy emlékszem a beszélgetéseket át lehet ugrani, küldetés előtt meg azért van a videó, mert az alatt tölt)
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.19. 17:48:12

ElBartimaeus írta:Játszik innen valaki 'League of Legends'-el? :)
Én szoktam haverokkal, mondjuk nem olyan rég kezdtem játszani.

CoD - Black Opssal játszok most, nagyon jó, csak erőmű kell hozzá full grafikán, nincs rossz gépem pedig, de csak közepesen bírok vele játszani. Egyedül ami idegesít benne,de az nagyon, az az ,hogy végig kell néznem állandóan a videókat, visszaemlékezéseket. Sok idő elmegy vele.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Fernando
Llegenda del Barça

2010.12.18. 15:47:33

MQuC írta:Mik a legjobb rallys játékok PS2-re? Gondolok itt a játékélményre, irányításra. Kétjátékos modra
Abszolút WRC 4. Nagyon sokat játszottunk vele haverommal! Nagyon jó!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szajko
Director del Fútbol

2010.12.18. 15:43:31

ElBartimaeus írta:Játszik innen valaki 'League of Legends'-el? :)
Igen. Sajnos nagy kocka lettem. :D
Válasz küldése