Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon jó film,csak ajánlani tudom mindenkinek!kanty írta:Pokoli lecke eléggé érdekesnek tűnik. De Niro, Duston Hoffman, Brad PittMár töltöm is.
Ha a Pokoli leckét mondanád azt inkább elfogadnám..Bob_Marley írta:Jó film lehet, kicsit a Rózsa neve jut eszembe, az is hatalmas film, s sok hasonlóságot véltem felfedezni a leírtak alapján!kanty írta:Dal egy agyonvert fiúért
A film a vallás sötét oldalát probálja bemutatni. Adott egy keresztény fiúiskola, egy pedofil és egy pszichopata pap, akik "Isten nevében" kinozzák, verik az ott tanuló gyerekeket. Ide érkezik egy új tanár(Franklin), aki megpróbálja kicsit jobbá, szebbé tenni a fiúk életét.. Ez természetesen nem tetszik a papoknak és az ügy vége, h az egyik agyonver egy gyermeket.
Szomorú film és ami még szomorúbb, h ilyenre számtalan példa volt.
8/10
Jó film lehet, kicsit a Rózsa neve jut eszembe, az is hatalmas film, s sok hasonlóságot véltem felfedezni a leírtak alapján!kanty írta:Dal egy agyonvert fiúért
A film a vallás sötét oldalát probálja bemutatni. Adott egy keresztény fiúiskola, egy pedofil és egy pszichopata pap, akik "Isten nevében" kinozzák, verik az ott tanuló gyerekeket. Ide érkezik egy új tanár(Franklin), aki megpróbálja kicsit jobbá, szebbé tenni a fiúk életét.. Ez természetesen nem tetszik a papoknak és az ügy vége, h az egyik agyonver egy gyermeket.
Szomorú film és ami még szomorúbb, h ilyenre számtalan példa volt.
8/10
minden csak attól függ, hogy te mennyire vagy sznobkurdt írta: ilyen oldal, amit még időnként érdemes megnézni a Kritikus Tömeg, ott viszont többnyire iszonyatos sznobság dúl...
Nem láttam a filmet, de van egy tippem, hogy mire gondolsz:albicelesteX írta:Hali!Valaki látta már a kegyenc fegyenc című filmet?Volt benne egy zene,akkor megy amikor szteroidokat vesz egy nagydarab néger nőtől.Ez a zene nekem a Rocky-ból ismerős és kellene csak nem tudom a címét...Ha valaki ismeri vagy tudja akkor jelezze.Köszönöm.
először is köszi a véleményezést lentebb,és a többieknek is!Ilúvatar írta:Nos, megnéztem a The Town -ot is. Nem volt rossz a film, egyszer nézhető.
de szoktam (igaz, elég ritkán), az értékelések tényleg nagyrészt közelebb állnak a valósághoz, mint az IMDb-n, DE:sjd írta: kurdt: rottentomatoes-t nem szoktad nézni? ott a kritikusok értékelését összesítik és hasonlítják össze a nézőkével
Én is ma néztem meg, nekem is tetszettsoadroli írta:Cloverfield
Kellemesen csalódtam, nagyon jó film. 10/8,5
Cloverfield: már nemegyszer elmondtam, nem csak itt: The Blair Witch Projectsoadroli írta:Cloverfield
A tökéletes trükk
Ezekről kérnék véleményt:
Hetedik(Tudom,szégyenlem magam hogy még nem láttam)
Philadelphia
A Nap könnyei
Vétek lenne kihagyni, nagyon jó múvi, nálam Top10-es.sjay írta:Véres Gyémánt
sjay írta:Néhány filmről kérek véleményt:
Véres Gyémánt
Véres gyémánt: Überrelsjay írta:Néhány filmről kérek véleményt:
Véres Gyémánt
9. Légió
Red
Ezeket tervezem, de előtte szeretném a ti véleményetek is kikérni