Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.30. 16:54:30

sajnos bekövetkezett, néhányan hiába is reménykedtek az utolsó pillanatig... a bólogató jános, tisztségén nevezve közt. elnök elfogadta az újkori önkényes cenzúrát...

sajnálom Dani, pedig már majdnem elhittem én is, h nincs minden veszve...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 16:53:40

Drigo írta:
Kalap1988 írta:Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána.
Hahaha.

Ha ez így lenne, akkor miért reagál úgy a világ, ahogy? Az, hogy a kormány hogy kommunikálja le a dolgot, az egy dolog, olvasd el EREDETI nyelven, hogy külföldi lapok, illetve külföldi politikusok miket írnak/nyialtkoznak. Ha annyira európai lenne, akkor nem hinném, hogy így írnának.

Mondjuk, ha nekünk, vagy a "tekintélytelen külföldi lapoknak" sem hiszel. Talán az meg fog győzni, ha Schmitt mégse fogja aláírni a törvényt, az szerinted miért lesz?

Az ORTT és az NMHH között pedig az az alapvető különbség, hogy míg az ORTT-be gyakorlatilag véletlen szerűen kerültek a tagok (érts innen is - onnan is, és ebből adódóan, mármint a szinte sorsolásos bekerülésekből az is eléggé vicces hatóság volt), addig az NMHH ilyen téren egészen homogénnek minősül...
A médiatörvény több sebből vérzik és a beharangozás ellenére egy félcmunka. Nem dolgozták ki rendesen. Ebben mindenkivel egyetértek. A külföldi lapokról mi a véleményem? Az, hogy semmit sem tudnak és életükben nem olvasták el ezt a törvényt. A ctrl+c, ctrl+v dologban magam nem hiszek, de több hasonlóságot én is felfedeztem. Már akkor kiadtak elítélő nyilatkozatot a törvényről mikor még a kezükbe sem kerülhetett a törvény. És tudod miért? Mert ugyanazok a "bérmagyarok" fröcsögik tele a világsajtót a magyarországi fasizmusról már kb 25 éve. Hagyj ne mondja neveket. Ha olvasol ilyen újságokat, akkor tudod, hogy kikkel szoktak megjelenni "komoly" interjúk. Ők a nagy és "becsületes" külföldi lapok informátorai Magyarországról. Ha minden, amit jósoltak bejött volna a rendszerváltás óta, akkor hazánkban rég elgázosítottak volna minden nem magyart. Ez a félreinformálás megy már kb 87 óta, az ott élő csodálatos magyarjaink onnan osztják az észt persze jó pénzért. Ez önmagában nem jelent semmit épp ezért, ezek a lapok eltúlozzák a bajt egyértelműen. Homogén az új hatóság, de a régibe is a kormány delegálta a legtöbb tagot... A többiek pedig a biodíszlet szerepét töltötték be.. Nem látok óriási különbséget. A végrehajtó embereken fog múlni, hogy mi lesz belőle. Jó vagy rossz...
Mi lesz, ha Schmitt nem írja alá a törvényt? Nem vagyok benne biztos, hogy megteszi, mindenesetre ő megfontolásra küldheti vissza, vagy alkotmánybírósági normakontrollra ( bár talán ezt már nem is teheti meg, hiszen költségvetési tétel is...). Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz törvény. Kicsit foltoznak rajta, majd másodszorra aláírja. Annak örülnék, ha nem írná alá, mert nem jó a törvény. Viszont látom nem érzitek a kritika és a fasizmus, rasszizmus, trappizmus :D cenzúra riogatások közt a különbséget. Felesleges démonizálni olyan dolgokat, amik nem démoniak csak rosszak. Milyen kifejezést használnak majd a valóban démonira ( reméljük nem lesz ilyen). Túl van az egész dramatizálva és egyszerű politikai játékról van szó. A kommunisták sírnak cenzor nénivel az élükön. Egyem a szívük. Már bocsánat, de valóban ők játsszák a mártírt. A sok tahó, aki tönkretette az országot.... Nem hullatok értük krokodilkönnyeket.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.30. 14:30:01

Ilúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:

Sörcsapolás alulról :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=wiu_IX14wLI
Csak le ne nyeld a szelepet a pohár alján. :lol:

Óriási megoldás!

Van az a reklám, ahol meséli az ember, hogy a sörcsapon mennyi baci van, mikor beleér a csap a pohárba/korsóba, hát itt nincs ilyen. :D
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.30. 14:20:43

Charlie írta:Tilos rádió... Ez is azok kezében van mint minden ebben az országban.
C.
Ööö..arra célzol hogy senkiháziak kezében van a popszakma? :lol:
Ilúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:

Ilyet tényleg nem,olyat viszont igen hogy egy vicces vendég olyan korsó sört kért aminek alul van a habja.A talpraesett pultos hölgy csapolt egy sört,majd a korsó tetejére tett egy enyhén vizes tálcát,és az egészet megfordította :lol:
Természetesen a sör nem folyt ki,egész addig míg a móka miki hozzá nem nyúlt.Annyi esze nem volt neki hogy vissza fordítsa..

Szerk.:Daninak szeretettel:http://www.youtube.com/watch?v=B-sOgG3h ... re=related
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.30. 14:15:19

Ez zsíír. Ilyen kell itthonra is. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.30. 14:14:12

Hú, ez nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy a pohár mennyiben térhet el egy átlagos pohártól, gondolom valami spéci pillangószelep lehet az alján.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.30. 14:11:50

az utolsó mondatod is teljesen egybevág az én gondolatommal :D

(amit odaírtál az új állásponttal kapcsolatban)
Deus
Boixos Nois

2010.12.30. 14:08:01

bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:

KépKép
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.30. 14:07:02

Fecooo írta:Dani! szted mennyi esély van arra, h a tisztségek szorgalmas gyűjtője nem ír alá egy olyan törvényt, amit a "kinevezői" elé raknak?
ő egy bólogató jános, neki édes mind1, mit ír alá, amíg a feneke alá több lovat is raknak...
Szerintem egyre több.

Egyrészt, ezzel bizonyíthatná, hogy ő mennyire "független", másrészt viszont, ami sokkal súlyosabb; ez az utolsó és talán legtisztább módja annak, hogy a kormány mégis elálljon a médiatörvénytől.

Az mindenesetre érdekes, hogy pl a költségvetési törvény szerepel a mai közlönyben, vagyis azt tegnap írta alá, így megtehette volna azt, hogy a médiatörvényt is aláírja.

De félreértés ne essék, ha nem írja alá, az nem az Ő, hanem a kormány (új) álláspontja lesz.

Szerk2.0: Megszületett a cenzúra, Schmitt aláírta a médatörvényt!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2010.12.30. 16:39:50-kor.
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.30. 14:04:05

Kalap1988 írta: A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne.
Biztos voltam benne hogy ez a hét évvel ezelőtti eset lesz az.
De azért túlzás többes számot használni,hiszen a németeket sem azonosítjuk Hitlerrel.Ráadásul abban a pillanatban ahogy az az ominózus mondat elhangzott az egész stáb(később a rádió is ) elhatárolódott az illetőtől,aki egyébként azonnal bocsánatot kért.Persze ez nem teszi meg nem történtté a dolgot,és minden tisztességes ember elítéli. De ugyanígy volt azzal a bizonyos párttal is,amelyet mindketten ismerünk.Amikor kiderült egyes képviselőkről hogy méltatlanok arra hogy a parlamentben képviseljék az ország érdekeit,akkor megváltak tőlük.Ez szerintem így korrekt.Nyilván nem azonosítják az egész pártot velük.
Egyébként az előzményeket is ismered,vagy csak a tüntetést a rádió előtt?
Kicsit visszatérve a média törvényre..Ha valóban minden európai média törvényben benne van ami a miénkben is,akkor mi ez a felháborodás világszerte? És itt nem a volt kommunista országokra gondolok pld.:Lengyelország,hanem Németország,Anglia,USA, stb..
A másik része a dolognak hogy szeptember óta azért történt/elhangzott egy-két dolog a tv-ben,rádiókban,pont egy angol nyelvű dal volt a legnagyobb probléma? Miért lenne károsabb Ice-T a gyerekek fejlődésére
mint Stohl András? Ha érted mire gondolok..

Szerk.:Dani megelőzött :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.30. 13:56:02

Dani! szted mennyi esély van arra, h a tisztségek szorgalmas gyűjtője nem ír alá egy olyan törvényt, amit a "kinevezői" elé raknak?
ő egy bólogató jános, neki édes mind1, mit ír alá, amíg a feneke alá több lovat is raknak...

vagy félreértettelek?

abban természetesen egyetértek, h az új törvények absz. nem eu-kompatibilisek, sőőőőt...

akitnemnevezeknevén az EU közösségi törvényeinek alapelveit akarja felrúgni...
a közösségi törvényekkel sose mehetnek szembe a tagállamok törvényei, ezt akármennyire is szeretné figyelmen kívül hagyni a nagyúr, ezt nem fogják tolerálni Brüsszelben...

szerk: látom írtál a hatóságról is... igen, az a legnagyobb baj, h teljesen egyoldalú hatalommá vált, innentől kezdve nyugodtan visszaélhet hatalmával, nincs korlátozó ellenerő... ez ismét egy alapvető törvényalkotási elvet vesz semmibe... minden hatalom ellen kell egy regulázó, ellenőrző szerv, h az ne kerülhessen "monopol" helyzetbe..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.30. 14:06:21-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.30. 13:52:13

Kalap1988 írta:Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána.
Hahaha.

Ha ez így lenne, akkor miért reagál úgy a világ, ahogy? Az, hogy a kormány hogy kommunikálja le a dolgot, az egy dolog, olvasd el EREDETI nyelven, hogy külföldi lapok, illetve külföldi politikusok miket írnak/nyialtkoznak. Ha annyira európai lenne, akkor nem hinném, hogy így írnának.

Mondjuk, ha nekünk, vagy a "tekintélytelen külföldi lapoknak" sem hiszel. Talán az meg fog győzni, ha Schmitt mégse fogja aláírni a törvényt, az szerinted miért lesz?

Az ORTT és az NMHH között pedig az az alapvető különbség, hogy míg az ORTT-be gyakorlatilag véletlen szerűen kerültek a tagok (érts innen is - onnan is, és ebből adódóan, mármint a szinte sorsolásos bekerülésekből az is eléggé vicces hatóság volt), addig az NMHH ilyen téren egészen homogénnek minősül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2010.12.30. 14:01:31-kor.
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.30. 13:49:52

Tilos rádió... Ez is azok kezében van mint minden ebben az országban. Lassan vendégek leszünk saját országunkban.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.30. 13:48:43

Kicsit erődemonstrációnak érzem a dolgot, a Fidesz elég sokat kapott az előző kormány médiájától, és most abban a helyzetben vannak, hogy visszaadják a kölcsönt.
Nem hinném, hogy mondjuk a Lánchíd rádióval megtennének egy ilyet (mondjuk ők nem is játszanak gangsta rap-et, de értsétek jól)
Nem gondolom, hogy ebből gyakorlat lenne, vagy akkor nagyon nagy apparátus és felkészültség kell (gondolok itt a szleng fordításra meg ilyenek, és ezt akkor elég sok esetben el kéne játszaniuk)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.30. 13:42:37

Tim írta:Apa kezdődik.. :roll:
Úgy fest ezentúl minden leadott dalt a rádióknak előbb le kell fordítani,aztán eldönteni hogy káros-e a fiatalok fejlődésére..Klassz.
Érdekes. Ezzel az NMHH dologgal kicsit nekem kommunista-jelleget ölt minden szabály. Pedig a fidesztől ugye messze áll ez az elv, mégis úgy csinálnak, mintha megint egy olyan ország lennénk, mint ahol mindig mindent cenzúrázni kell, feletteseknek minden egyes dalt szignózniuk kell. Komolyan mondom, hogy komcsi jellege van az egésznek. De lehet, hogy én gondolok valamit rosszul.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.12.30. 13:30:30

LM10 írta:Srácok. A kommentátor szakmához milyen ágon kell továbbtanulni, és milyen elvárások kapcsolhatók hozzá?(hány nyelv,milyen végzettség stb)
Szerintem média irányzat, de pontosan nem tudom
LM10
Director del Fútbol

2010.12.30. 13:20:30

Srácok. A kommentátor szakmához milyen ágon kell továbbtanulni, és milyen elvárások kapcsolhatók hozzá?(hány nyelv,milyen végzettség stb)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 13:15:11

Tim írta:
Kalap1988 írta:Mondjuk a Tilos Rádiót már a szemetei miatt rég be kellett volna tiltani.... Egyébként a puding próbája az evés, ha látjuk, hogy mit tesz majd ez ügyben a hatóság, akkor tudni fogjuk, hogy cenzúráznak e vagy sem. Az ORTT is politikai szervezet volt, még sem szidtuk csak ezért.... Szóval én önmérsékletre kérném a fórumozó társaimat, minden ki fog derülni. Bennem is van félsz, főleg, mert újságíróskodom egy országos havilapnál és nem szeretném,ha a tízmilliós büntetések miatt megszűnne, de maga a rendszer nem sokban különbözik az eddigitől. Politikai testület? Igen. Büntethet? Igen ( még, ha többre is mint eddig, de nem ez a lényeg). Fellebbezésnek van helye a bíróságon? Van. Nem látok eszement nagy változást, vagyis inkább olyan változást, amely előrevetítené a cenzúrát. A lehetőség és az esély sajnos meg van rá, mert ez a törvény sem a legjobb, de ez eddig is meg volt....
Fecoo! A példád azért rossz, mert a politikai reklám a kiegyensúlyozott tájékoztatás része kell, hogy legyen. A választópolgárnak ezen infók birtokában (is) megy el választani. A zene nem ilyen. A szemetet igen is szűrjük ki és egy keresztény országban a szemét sosem relatív mielőtt leírja valaki..... Van kétségem affelől, hogy jó lesz a kiszűrés, de azért reménykedem is.
Jó,mondjuk te "hivatalból" nem is mondhattál volna a mást.. :lol:
A lényeg hogy szeptemberben leadták(mellesleg előtte a figyelmeztetést is),és most találták meg őket. Mindeközben valakinek volt ideje lefordítani
angolról magyarra,hogy aki esetleg nincs otthon a gettó-szlengben,szintén megértse. Itt pont nem arról van szó hogy a gangsta-rap szemét vagy nem,hanem ha ebből bármilyen büntetés lesz az szégyen.
Akkor lehet újra szinkronizálni a filmeket,és a rádiók zenei kínálata hogy úgy mondjam,eléggé behatárolható lesz. Ráadásul akinek ilyenre van igénye,az a neten úgyis megtalálja,tehát az egész úgy hülyeség ahogy van. Egyébként szoktad hallgatni a Tilost?
Régebben hallgattam felnövekvő és gyarlóbb ifjabb koromban, igen. Nem vagyok rá büszke, de legalább tanultam belőle. A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne. Mindenesetre a rádiók, tv-ék vagy újságok helyzete azért más, mint a net, mert az utóbbi nemzetközi és ilyen szinten szinte képtelenség szabályozni. Míg az előbbi dolgokban elég nagy szerepe van az államnak, így meg van a joga arra is, hogy a többség igénye szerint szabályozza.... Nem cenzúráról beszélek, ha nyomos indok nélkül betiltanak majd mindent, akkor én leszek az első,aki az utcára vonul a sajtó- és médiaszabadság megsértése miatt... Egyes dolgokat ugyan is szabályozni kell, mehessen majdnem mindenféle zene,de ne akármilyen időben példának okáért. Illetve sok egyéb tisztességes módszer is létezik, amiket mind használnak Európában. Most persze fel vannak háborodva,de ajánlom az elégedetlenkedőknek, hogy nézzenek utána pár eu médiatörvénynek. Vannak bennük hasonló dolgok. Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána. Bennem is van félsz, de szánalmasnak tartom ugyanakkor, hogy a kommunista káderek végigsírják az egész világot, mondván, hogy hitleri diktatúra következik itt. A puding próbája az evés, kíváncsi leszek mit kezdenek a kétségtelenül nagy hatalmukkal...
Tim
Mezei fórumozó

2010.12.30. 12:35:34

Kalap1988 írta:Mondjuk a Tilos Rádiót már a szemetei miatt rég be kellett volna tiltani.... Egyébként a puding próbája az evés, ha látjuk, hogy mit tesz majd ez ügyben a hatóság, akkor tudni fogjuk, hogy cenzúráznak e vagy sem. Az ORTT is politikai szervezet volt, még sem szidtuk csak ezért.... Szóval én önmérsékletre kérném a fórumozó társaimat, minden ki fog derülni. Bennem is van félsz, főleg, mert újságíróskodom egy országos havilapnál és nem szeretném,ha a tízmilliós büntetések miatt megszűnne, de maga a rendszer nem sokban különbözik az eddigitől. Politikai testület? Igen. Büntethet? Igen ( még, ha többre is mint eddig, de nem ez a lényeg). Fellebbezésnek van helye a bíróságon? Van. Nem látok eszement nagy változást, vagyis inkább olyan változást, amely előrevetítené a cenzúrát. A lehetőség és az esély sajnos meg van rá, mert ez a törvény sem a legjobb, de ez eddig is meg volt....
Fecoo! A példád azért rossz, mert a politikai reklám a kiegyensúlyozott tájékoztatás része kell, hogy legyen. A választópolgárnak ezen infók birtokában (is) megy el választani. A zene nem ilyen. A szemetet igen is szűrjük ki és egy keresztény országban a szemét sosem relatív mielőtt leírja valaki..... Van kétségem affelől, hogy jó lesz a kiszűrés, de azért reménykedem is.
Jó,mondjuk te "hivatalból" nem is mondhattál volna a mást.. :lol:
A lényeg hogy szeptemberben leadták(mellesleg előtte a figyelmeztetést is),és most találták meg őket. Mindeközben valakinek volt ideje lefordítani
angolról magyarra,hogy aki esetleg nincs otthon a gettó-szlengben,szintén megértse. Itt pont nem arról van szó hogy a gangsta-rap szemét vagy nem,hanem ha ebből bármilyen büntetés lesz az szégyen.
Akkor lehet újra szinkronizálni a filmeket,és a rádiók zenei kínálata hogy úgy mondjam,eléggé behatárolható lesz. Ráadásul akinek ilyenre van igénye,az a neten úgyis megtalálja,tehát az egész úgy hülyeség ahogy van. Egyébként szoktad hallgatni a Tilost?
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.12.30. 12:23:43

messideco írta:Valami jó szilveszter/újévi smst tud valaki?
BUÉK!

De,amúgy komolyan, de utálom a nyálas karácsonyi és a "vicces" szilveszteri sms-eket. :roll: :D
Lionel85 írta:Ez szerintetek igazi felvétel?

http://www.youtube.com/watch?v=lF8w3zN0xiA
Ez, mekkora kamu. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
messideco
Presidente del Barça

2010.12.30. 12:20:31

Valami jó szilveszter/újévi smst tud valaki?
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.30. 12:17:17

Messithebest írta:

Superman :lol: :lol: Amúgy szerintem igazi,de próbáld ki 1 létra segítségével hogy felrakod a gyűrűre a labdát,ha fennmarad akkor igazi,ha nem akkor nem :D
sebesség sem mind1, de felrakni sem lehetne. főleg így nem,hogy esik lefele és csak úgy megáll rajta egy pattanás után.

igaz nekem sikerült,de defektes lasztival,ami szinte ráfolyt a gyűrűre :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.12.30. 11:25:29

Mondjuk a Tilos Rádiót már a szemetei miatt rég be kellett volna tiltani.... Egyébként a puding próbája az evés, ha látjuk, hogy mit tesz majd ez ügyben a hatóság, akkor tudni fogjuk, hogy cenzúráznak e vagy sem. Az ORTT is politikai szervezet volt, még sem szidtuk csak ezért.... Szóval én önmérsékletre kérném a fórumozó társaimat, minden ki fog derülni. Bennem is van félsz, főleg, mert újságíróskodom egy országos havilapnál és nem szeretném,ha a tízmilliós büntetések miatt megszűnne, de maga a rendszer nem sokban különbözik az eddigitől. Politikai testület? Igen. Büntethet? Igen ( még, ha többre is mint eddig, de nem ez a lényeg). Fellebbezésnek van helye a bíróságon? Van. Nem látok eszement nagy változást, vagyis inkább olyan változást, amely előrevetítené a cenzúrát. A lehetőség és az esély sajnos meg van rá, mert ez a törvény sem a legjobb, de ez eddig is meg volt....
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.30. 10:46:04

Tim írta:Apa kezdődik.. :roll:
Úgy fest ezentúl minden leadott dalt a rádióknak előbb le kell fordítani,aztán eldönteni hogy káros-e a fiatalok fejlődésére..Klassz.
én a kampányreklámokat is károsnak tartom, de azokat nem csak a fiatalokra, hanem minden korosztályra... én is adhatok be majd keresetet ilyen indokkal ellenük? (irónia...)
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.30. 09:16:13

Tocy írta:

Esélytelen...a 2 centis gyűrűn nem állhat meg így a labda...
Hát, aki fogott már kosárlabdát a kezében és dobott is vele gyűrűre, az sztem szkeptikus. Vicces videó, de nem hinném, minden úgy történt, ahogy itt látjuk. Főleg a labda pattanása furcsa.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Válasz küldése