Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én a Norbi helyében ezután mindenképp követném a vv-t.Ha a kiscsaj megnyeri,mondanám neki h gyere anyám,járunksocio66 írta:nem igaz ez a király l. norbi.
bement a villába és lekapta a legjobb csajt,aki kb. úgy rajongott érte hogy ott helyben feleségül ment volna hozzá.
alapból azt mondanám hogy kamu az egész,de akkor meg a csaj jó színésznő.
szóval áh,nem értem. bírom ezt a gyereket,de azért nemár hogy most majd jobb nője lesz mint akárkinek,meg ilyenek.
vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
nem ennyit,mindent.lui1698 írta:Igen. Nézhetsz ki istentelenül rondán, ha van alattad egy 50 millás verda meg szerepelsz a tv-ben.socio66 írta:vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
Igen. Nézhetsz ki istentelenül rondán, ha van alattad egy 50 millás verda meg szerepelsz a tv-ben.socio66 írta:vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
daffy ez nagyon állat volt:D xD am gratula barcafan0911:)daffy írta:gratula,akkor már csak ne szúrd elbarcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta.![]()
tudod: fürdés,rágó,csoki,virág,mozi,cupp-cupp,cum-cum,igen-igen...ez a helyes sorrend
gratula,akkor már csak ne szúrd elbarcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta.![]()
Gratula,sok boldogságotbarcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta.![]()
hehe.barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta.![]()
Sok boldogságot, egészséget kívánok nektek a következőkben is!barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta.![]()
Ezt úgy kell értelmezni, hogy voltak józanabbak és kevésbé józanabbak és ha átlagot vonunk, akkor az enyhén részeg jön ki!sjd írta:Kíváncsi lennék arra az ENYHÉN részeg állapotra
Igazából Nagyhalászban élek, de Nyíregyházára járok iskolába,(Az Inczédybe, gondolom ismeredRinku írta:Úgy értettem, hogy a mi társaságunkban.sjay írta:Hát egy városban lakunk. (Legalább is majdnemRinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd!Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este...
Hát nem lennék a helyükben...
![]()
)
Amúgy a Kossuth téren voltál fent éjfélkor? Ha igen és láttál egy enyhén részeg, jókedvű bandát az OTP felől, akkor minket láttál!
![]()
Kíváncsi lennék arra az ENYHÉN részeg állapotraRinku írta: Ha igen és láttál egy enyhén részeg, jókedvű bandát az OTP felől, akkor minket láttál!![]()
Úgy értettem, hogy a mi társaságunkban.sjay írta:Hát egy városban lakunk. (Legalább is majdnemRinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd!Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este...
![]()
)
L.Messi 10 írta:http://phone.mobile9.com/i/sony+ericsso ... +mini+pro/csababarca írta:Sony Ericsson x10 mini pro-hoz nem tudtok játékokat? vagy oldalt,ahonnan lehet letölteni?
http://phone.mobile9.com/i/sony+ericsso ... +mini+pro/csababarca írta:Sony Ericsson x10 mini pro-hoz nem tudtok játékokat? vagy oldalt,ahonnan lehet letölteni?
Én 3ig nyomtam lent a petárdákat,és 8kor pattantam ki az ágyból.sjay írta: Egyébként ki mikor aludt el, ébredt fel?:D
Fejek? Hát én nem mondok semmit...sjay írta:Hát egy városban lakunk. (Legalább is majdnemRinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd!Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este...
![]()
)
Hát egy városban lakunk. (Legalább is majdnemRinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd!Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este...
![]()