Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2011.01.01. 22:26:24

socio66 írta:nem igaz ez a király l. norbi.
bement a villába és lekapta a legjobb csajt,aki kb. úgy rajongott érte hogy ott helyben feleségül ment volna hozzá.
alapból azt mondanám hogy kamu az egész,de akkor meg a csaj jó színésznő.
szóval áh,nem értem. bírom ezt a gyereket,de azért nemár hogy most majd jobb nője lesz mint akárkinek,meg ilyenek.
vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
Én a Norbi helyében ezután mindenképp követném a vv-t.Ha a kiscsaj megnyeri,mondanám neki h gyere anyám,járunk :mrgreen:

A hírnév meg persze h nagyon sokat tud szépíteni egy emberen.Bekerült a köztudatba a srác és ezzel vastagon megnövekszik a slepp körülötte,ez pennákban is tuti meg fog mutatkozni :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.01. 22:24:29

lui1698 írta:
socio66 írta:vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
Igen. Nézhetsz ki istentelenül rondán, ha van alattad egy 50 millás verda meg szerepelsz a tv-ben.
nem ennyit,mindent.

Ott van az az mcdc gyerek, annak is valami jó gáréja van...

Itt tényleg csak az számít,hogy híres legyél. Ha ez megvan, és mutogat a tévé, szinte bárkit össze lehet szedni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.01. 22:19:46

socio66 írta:vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
Igen. Nézhetsz ki istentelenül rondán, ha van alattad egy 50 millás verda meg szerepelsz a tv-ben.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
socio66

2011.01.01. 22:17:54

nem igaz ez a király l. norbi.
bement a villába és lekapta a legjobb csajt,aki kb. úgy rajongott érte hogy ott helyben feleségül ment volna hozzá.
alapból azt mondanám hogy kamu az egész,de akkor meg a csaj jó színésznő.
szóval áh,nem értem. bírom ezt a gyereket,de azért nemár hogy most majd jobb nője lesz mint akárkinek,meg ilyenek.
vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
barcafan0911
Entrenador del Barça

2011.01.01. 21:33:51

Köszönöm mindenkitől a gratulációt. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.01.01. 21:12:19

daffy írta:
barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
gratula,akkor már csak ne szúrd el :D
tudod: fürdés,rágó,csoki,virág,mozi,cupp-cupp,cum-cum,igen-igen...ez a helyes sorrend :D
daffy ez nagyon állat volt:D xD am gratula barcafan0911:)
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2011.01.01. 21:12:12

Nekem két ázsiai csaj körül forgott a tegnap este. :D

Szerk.: inkább töröltem, túl hencegően hangzott. :P
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2011.01.01. 21:20:41-kor.
daffy
Madridista

2011.01.01. 21:09:10

barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
gratula,akkor már csak ne szúrd el :D
tudod: fürdés,rágó,csoki,virág,mozi,cupp-cupp,cum-cum,igen-igen...ez a helyes sorrend :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.01. 21:02:49

Gratula,sok boldogságot :D

Én itt petárdázgattam szilveszterkor,szal semmi különös nem volt.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.01. 20:48:14

hehe. :P Részemről is ez volt az eddigi legjobb szilveszterem. Túlságosan nem akarok belebonyolódni, iszogattunk hajnal 4-ig, utána kettesben nálunk nőmmel...khm :D :oops: :P
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.01.01. 20:44:54

Üdv!
Egy olyan kérésem lenne hogy valaki nem tudna e egy olyan linket adni ahol fenn van a 2009.11.29 El Classico magyar hanggal,ha valaki tud segíteni,annak nagyon szépen megköszönném,további szép napot mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.01. 20:44:43

Sok boldogságot, egészséget kívánok nektek a következőkben is! :)

Azt hiszem, tényleg nagyon jó szilvesztered lehetett. :)
Kép
Kép
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2011.01.01. 20:39:05

Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.01. 19:57:25

Nyugisan nézem az RTL-t és egyszer csak látom hogy, most következik a hét bomba gólja! Mondom na lássuk! :D
Erre egy [auto_cenzúra] ül egy fotelben és mondja: Most hogy elmentek nők beszélhetünk a... Tripperről?:D Ja, nem. A prosztatáról.
Újabb nagyszerű reklám...
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.01. 19:51:03

sjd írta:Kíváncsi lennék arra az ENYHÉN részeg állapotra :D
Ezt úgy kell értelmezni, hogy voltak józanabbak és kevésbé józanabbak és ha átlagot vonunk, akkor az enyhén részeg jön ki! :lol: :D :D Egy-két haverom már nagyon jól érezte magát, néhányan még szolídak voltak, visszamentünk a kibérelt helyünkre, ott már csúnyult a banda... :D :D
Football, bloody hell. /SAF/
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.01. 19:37:52

Rinku írta:
sjay írta:
Rinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd! :D Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este... :D Hát nem lennék a helyükben... :lol: :D
Hát egy városban lakunk. (Legalább is majdnem :) )
Úgy értettem, hogy a mi társaságunkban. :) Amúgy a Kossuth téren voltál fent éjfélkor? Ha igen és láttál egy enyhén részeg, jókedvű bandát az OTP felől, akkor minket láttál! :D :D
Igazából Nagyhalászban élek, de Nyíregyházára járok iskolába,(Az Inczédybe, gondolom ismered :D) így gyakran ott vagyok :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.01. 19:33:51

Rinku írta: Ha igen és láttál egy enyhén részeg, jókedvű bandát az OTP felől, akkor minket láttál! :D :D
Kíváncsi lennék arra az ENYHÉN részeg állapotra :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.01. 19:28:17

sjay írta:
Rinku írta:Nálunk is, ne hogy azt hidd! :D Amilyen fejeket láttam a barátaimnál, barátnőimnél az este... :D Hát nem lennék a helyükben... :lol: :D
Úgy értettem, hogy a mi társaságunkban. :) Amúgy a Kossuth téren voltál fent éjfélkor? Ha igen és láttál egy enyhén részeg, jókedvű bandát az OTP felől, akkor minket láttál! :D :D
Football, bloody hell. /SAF/
Andris
Adminisztrátor

2011.01.01. 19:01:35

Csak hogy kicsit menőzhessek ha már halálomon vagyok, én elő és utószilvesztert is tartottam, tartok, és utoljára csütörtök reggel aludtam. Helyette viszont iszok vagy 50 órája.
De mostmár vár az ágyam.
Boldog Újat mindenkinek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.01. 18:30:56

L.Messi 10 írta:
csababarca írta:Sony Ericsson x10 mini pro-hoz nem tudtok játékokat? vagy oldalt,ahonnan lehet letölteni?
http://phone.mobile9.com/i/sony+ericsso ... +mini+pro/

köszi,de itt nem találtam értelmeset.

Barátnőmnek kéne játék, pl Sims féle játékok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.01.01. 18:24:57

csababarca írta:Sony Ericsson x10 mini pro-hoz nem tudtok játékokat? vagy oldalt,ahonnan lehet letölteni?
http://phone.mobile9.com/i/sony+ericsso ... +mini+pro/
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.01. 18:23:16

Sony Ericsson x10 mini pro-hoz nem tudtok játékokat? vagy oldalt,ahonnan lehet letölteni?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.01. 18:17:11

sjay írta: Egyébként ki mikor aludt el, ébredt fel?:D
Én 3ig nyomtam lent a petárdákat,és 8kor pattantam ki az ágyból.

Amúgy boldog,remélhetőleg 6 KUPÁS Barcában gazdag új évet! :twisted:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.01. 18:13:46

sjay írta:
Fejek? Hát én nem mondok semmit... :D aki ismerősöm facebook-on, nézzen szét a képeim között... és akkor láttok fejeket... :D :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.01. 18:03:50

Válasz küldése