Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
PEEEDDDDDDDRRRRRRRROOOOOO
végre....1-0
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Minden mérkőzés más...nemlehet ezt így felfogni ..mess2009 írta:sajnos megint előkerült az a Barca amelyiket nagyon nem szeretek látni....azt magyarázza meg valaki, hogy az a Real amelyik tőlünk ötöt kapott, nyolcat lőtt ennek a csapatnak nemrég?!
Szerk.: lásd.: mi se fogunk megegyszer 8-at loni az Almerianak

sajnos megint előkerült az a Barca amelyiket nagyon nem szeretek látni....azt magyarázza meg valaki, hogy az a Real amelyik tőlünk ötöt kapott, nyolcat lőtt ennek a csapatnak nemrég?!
Sajna sokat nem várhatunk a másodiktól sem, egy legrosszabb szerint akár kaphatunk is egyet... de mindenesetre most jön majd, hogy fogy az idő, egyre görcsösebb lesz a játék és csak a szerencsében bízhatunk.
hogy mi a baj? elsősorban lassúság, ötlettelen játék a tizenhatos magasságában, formán kívüli csatár hármas! ennyi elég is.
mit kivánhatok? egy pici gólocskát!!!!!!!
Sajna sokat nem várhatunk a másodiktól sem, egy legrosszabb szerint akár kaphatunk is egyet... de mindenesetre most jön majd, hogy fogy az idő, egyre görcsösebb lesz a játék és csak a szerencsében bízhatunk.
hogy mi a baj? elsősorban lassúság, ötlettelen játék a tizenhatos magasságában, formán kívüli csatár hármas! ennyi elég is.
mit kivánhatok? egy pici gólocskát!!!!!!!
-
- aka Game90
Nehéz meccsre számítottam, na de ennyire? Második félidő elején kéne egy gól...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
szimpatikus csapat ez a levante, jól védekezik, valami mást kell kitalálni ellenük...
bár több mint valószínű hogy ezt a nyomást nem fogják bírni a meccs végéig, de azért ne hagyjuk az utolsó pillanatra
bár több mint valószínű hogy ezt a nyomást nem fogják bírni a meccs végéig, de azért ne hagyjuk az utolsó pillanatra
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem 1 próbálkozásunk volt távolról. Iniesta és Pedro kísérlete kifejezetten veszélyes volt és bravúrral hárított a kapus. Rengeteg peches szituációnk volt, viszont megúsztunk egy 11-est. Remélem azért nem kell szomorkodni a végén és meglesz a 3 pont...messideco írta:Abidal nem lőtt még gólt a Barcában...
Nem tud a Barca távolról lőni? Kétlem...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Fennt van Busq, Abidal segéde...Logan10 írta:Kíváncsi vagyok Pep hogyan rázza fel a srácokat..........mert hogy mindig egy ilyen félidő után feltudja őket rázni az biztos...bejöhetne már Busquets

busquets aki jól tolja, a mom meg eddig egyértelműen iniesta. a támadószekció meg xavi nekem kevés egyelőre, pedro az eddigi formájához képest nagyon gyenge. amúgy kettő null lesz a végén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2011.01.02. 18:55:28-kor.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Jaja,Piqué elvan,Afellay csak néz ki a fejéből,Puyol és Messi aki figyeli a meccsetkanty írta:Na félidő, sok minden nem történt. Volt pár helyzetünk, de a befejezéseknél nem volt szerencsénk vagy rossz ember volt ott, pl Abidal.
Nem lesz gála a második félidőben sem, de szerintem lövünk legalább kettőt és simán meglesz a három pont.
Piquét nem nagyon érdekli a meccs, jól elvan a mobiljával és a csokijával.

Amúgy remélem hogy az egyik vkp lejön szünetbe,és jön Milito,mert néha ordító helyzetek adódnak a Levante előtt és ez nagyon nem jó.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mint már írtam, le a kalappal a Valencia-i kis csapat előtt, s igazi tippmix gyilkos félidőt mutattak be!Picit fásult a játék, elejét megpörgetjük, beakad 1 gól! 

Na félidő, sok minden nem történt. Volt pár helyzetünk, de a befejezéseknél nem volt szerencsénk vagy rossz ember volt ott, pl Abidal.
Nem lesz gála a második félidőben sem, de szerintem lövünk legalább kettőt és simán meglesz a három pont.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Csatárainkon múlik sose lövünk gólt... Villa próbálkozik de nem hatékony, Bojan a szokásos, Pedro eltűnt.
Voltak ziccerek, Xavi, Abidal Busquets mind lőhetett volna ha élesebbek fejben. Abidal ráadásul hátul is botrányosan gyenge.
u.i.: remélem a 20. szögletet ugyanúgy kisszögletként oldjuk meg, vagy rálőjük a legközelebb álló ellenfél fejére.
Voltak ziccerek, Xavi, Abidal Busquets mind lőhetett volna ha élesebbek fejben. Abidal ráadásul hátul is botrányosan gyenge.
u.i.: remélem a 20. szögletet ugyanúgy kisszögletként oldjuk meg, vagy rálőjük a legközelebb álló ellenfél fejére.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Uhh de szép játék! Így kell, gyerünk!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
valaki magyarázza már el minek kell erőltetni a csapat azt, hogy Alvesnek passzolunk/futtatjuk a szélen? vagy nem éri el vagy nem jut el hozzá, vagy ha valakiről lepattan mint az előbb nem tud nagyon mit kezdeni vele.
-
- Director del Fútbol
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, ez kellemetlen lehetett 
Abidal most már túljutott a holtponton, védőt felesleges cserélni, sztem
Azért ilyen gyenge védelmünk nem volt, de sok labdát adunk el előrébb is.
Én beküldeném Thiagot majd, ha ennél nagyobb gázban Sergi kezdett a Racing ellen, akkor már miért ne..

Abidal most már túljutott a holtponton, védőt felesleges cserélni, sztem
Azért ilyen gyenge védelmünk nem volt, de sok labdát adunk el előrébb is.
Én beküldeném Thiagot majd, ha ennél nagyobb gázban Sergi kezdett a Racing ellen, akkor már miért ne..

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Éreztem, hogy nehéz meccs lesz, de csak be gyötrünk 1-et!
Minden tiszteletet megérdemel a Levante és az edzői stábjuk!Egy kínos vereség a kupában, s elutazni a Camp Nouba, s hibátlan első félidőt produkálnak, s még lehetőségük is volt!Jól játszanak!
De valahogy behúzzuk
Minden tiszteletet megérdemel a Levante és az edzői stábjuk!Egy kínos vereség a kupában, s elutazni a Camp Nouba, s hibátlan első félidőt produkálnak, s még lehetőségük is volt!Jól játszanak!
De valahogy behúzzuk

- "Bojanfan"
- Barça B
A hangsúly a máson voltmiihii írta:[quote=""Bojanfan""]
de észrevettem, hogy szörnyű gyenge maradt szegény az új évre is...áh most nézem egy moderátor...kíváncsi lennék, hogy a moderátoroknak írt levelemre miért nem jött válasz...

Hova írtad azt a levelet?Cs mert én sem tudok ám mindíííg minden körülmények között elolvasni minden postot

admin.eurobarca.hu
de mindegy nem érdekes nézzük a meccset...végre egy erős lövés Bojantól

"Ede72"
- Messithebest
- Director del Fútbol
Szünetbe jöhetne Milito Busquets vagy Masch helyett,mert ez így nagyon nem lesz jó.

[quote=""Bojanfan""]
am. köszi a bókot
on: attól félek,hogy egyszer elmennek kontrából!
berúgta okos?[/quote]Initom írta: nem tudom most figyeltél e...![]()
am. köszi a bókot

on: attól félek,hogy egyszer elmennek kontrából!

Abi & Tito