USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2011.01.07. 01:25:00

Jelenleg így állnak a szavazatok, akikre én több szavazatot vártam: Bosh, Felton, Griffin, Nowitzki, D-Will. Yao, Bynum, Shaq hármason már meg sem lepődök :)

Eastern Conference:

Forwards: LeBron James (Mia) 1,194,091; Kevin Garnett (Bos) 850,687; Amar’e Stoudemire (NYK) 826,628; Paul Pierce (Bos) 465,270; Chris Bosh (Mia) 334,921; Josh Smith (Atl) 225,951; Carlos Boozer (Chi) 222,431; Danilo Gallinari (NYK) 168,519; Danny Granger (Ind) 158,836; Andre Iguodala (Phi) 150,840.

Guards: Dwyane Wade (Mia) 1,167,649; Rajon Rondo (Bos) 929,781; Derrick Rose (Chi) 917,753; Ray Allen (Bos) 494,489; John Wall (Was) 212,238; Gilbert Arenas (Orl) 193,056; Brandon Jennings (Mil) 172,076; Raymond Felton (NYK) 144,707; Jamal Crawford (Atl) 123,531, Joe Johnson (Atl) 119,455.

Centers: Dwight Howard (Orl) 1,205,159; Shaquille O'Neal (Bos) 506,621; Joakim Noah (Chi) 197,407; Andrew Bogut (Mil) 159,560; Al Horford (Atl) 149,908; Roy Hibbert (Ind) 133,416; Andrea Bargnani (Tor) 126,185; Brook Lopez (NJ) 104,784; JaVale McGee (Was) 82,650; Ben Wallace (Det) 61,051.

Western Conference:

Forwards: Kevin Durant (OKC) 945,944; Carmelo Anthony (Den) 742,284; Pau Gasol (LAL) 702,859; Tim Duncan (SA) 551,226; Blake Griffin (LAC) 540,701; Dirk Nowitzki (Dal) 518,682; Lamar Odom (LAL) 285,667; Luis Scola (Hou) 258,407; Kevin Love (Min) 233,273; Caron Butler (Dal) 186,626.

Guards: Kobe Bryant (LAL) 1,391,597; Chris Paul (NOH) 724,605; Manu Ginobili (SA) 504,123; Steve Nash (Pho) 397,975; Deron Williams (Utah) 384,515; Russell Westbrook (OKC) 327,453; Tony Parker (SA) 298,771; Jason Kidd (Dal) 260,569; Vince Carter (Pho) 228,698; Eric Gordon (LAC) 190,636.

Centers: Yao Ming (Hou) 754,583; Andrew Bynum (LAL) 493,237; Nene (Den) 292,829; Marc Gasol 263,000; Brendan Haywood (Dal) 245,737; Emeka Okafor (NOH) 227,621; Chris Kaman (LAC) 148,389; Marcus Camby (Por) 148,322; Andris Biedrins (GS) 91,600; Robin Lopez (Pho) 81,148.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.01.07. 00:30:04

Master19 írta:Nekem van ilyen labdám is.Ha haverokkal akartok játszani tényleg csak alkalmanként akkor tökéletes ez a labda. :wink:
ow, köszi! Még egy! Esetleg ezt ismered? Használtan ennyiért?
http://sport.vatera.hu/csapatsportok/am ... 12063.html
Master19
Capitá del Barça

2011.01.06. 18:43:58

jelwaz írta:Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a labdát?
http://www.wilson.hu/nfl_extreme_footba ... .html/hun/
Megér ennyit? Ekörül az ár körül maradnék, de ha valaki azt mondja, hogy ez bűn rossz, de az eggyel drágább meg Istencsászárság, akkor hát mit van mit tenni. Alkalmanként nyúznánk csak az barátokkal. Esetleg, ha jó boltot tudtok ajánlani, azt is megköszönném!
Köszi szépen!
Nekem van ilyen labdám is.Ha haverokkal akartok játszani tényleg csak alkalmanként akkor tökéletes ez a labda. :wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.06. 17:38:53

Kalap1988 írta: Sajnos csak az NBA.com-on láttam az összefoglalót, illetve a statokat,de valóban nagyon jó meccsnek néz ki. Rondo szerintem a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát most már tényleg. Mert bár,ha minden képességet ( beleértve a dobást) veszünk, akkor a Williams-Paul-duó erősebbnek tűnik,de ő a leghasznosabb, az atletikus képességei és a mindenkinél jobb szeme a gólpasszokhoz véleményem szerint a két másik zseni fölé emeli. Elképesztő a pali!! Glen Davis is kinőtte magát egy 15-20 pontos, hasznos PF-é, ami nagy szó ahhoz képest, hogy pár éve, hogy kiröhögték sokan. Őrületes sokat dolgozhatott ezért. Allen hozza a maga legjobbját, nem semmi valóban az öreg, Rondo 22 gólpassza mellé még ő is összeszorgoskodott 6-ot. ( egyébként lassan kitalálhatják a 4 kategóriából 10 felett teljesítés fogalmát, ha Rondo így fejlődik tovább :D 6 steal, már nem kell sok :D)
Nem tudod, hogy ismétlését hol tudom megnézni? Igaz nem lesz már izgalmas,de azért érdekelne. Köszi!
http://bt.davka.info/index.php
Még sajnos nincs fent, de valószínű estére már felrakják!Tényleg jó kis csata volt érdemes megnézni!
Én most neki állok nosztalgia gyanánt berakom a Chicago-Celtics 6ik meccset, igaz ki fogunk kapni, de azt a 3 OT-s izgalmas csatát érdemes újra megnézni :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.06. 14:16:08

Bob_Marley írta:Na hát csak meg lett a Spurs!
Nagyon jó kis meccs volt!Rondora nincsenek szavak!Komolyan hihetetlen hogy játszik, s alig pár meccse tért vissza!22!!!! assist 10 pattanó 12 pont!Végig szoros volt, +-5 pont volt a 2 csapat között végig, s Rondo a 4ik negyedben fontos pontokat is dobott!És nem mellékesen 6!!!!!! szerzett labda!Annyira jó nézni a játékát :lol: Néha csak megáll, körbenéz tartja a labdát, a védő ugrálgat előtte (jelen esetben nem akárki Parker), s boom 2 ember közé bepattintja :arrow: kosár!
+ volt egy hatalmas blokkja is Rondonak, mondták is a kommentátorok, hogy látszik, hogy rendbe jött a bokája, mert visszasprintelt, s azt hiszem az elnök úr R.Jeff kapott egy sapkát!
De sok mindenkit ki lehetne még emelni!Davies hozza a "szokásosat" meccsek óta, Shaq, JO küzdöttek végig vagy Duncannel, Blairrel vagy a fault problémákkal, de annyira kiemelkedőt nem nyújtottak!Robindson, ahogy jött a padról mindjárt 1 perc alatt egy 3as és egy dupla, tőle is csak a szokásos :lol: Na nála nincs az a "veszély", hogy ad 22 assistot :lol: De majd picit több kell a padtól!Amikor nem a kezdő volt fent, akkor mindig feljött a Spurs!Daniels is nagyon hasznos volt, s megint dobott fontos kosarakat, de Wafer Harangody kevés volt!

Ray Rayről meg szintén nincs mit mondani!Nagy formában az "öreg"!Párszor bevágták G.Hill arcát, s komolyan 24 évesen a srác nem bírta a lépést Allennel, aki szokásához híven le fel rohangált zárásból ki-be! :lol: És ha egyszer elveszíted, akkor már hallhatod a Gardenben, hogy Ray Allen for 3333333!Legutóbb Allen egy blokkal segített nyerni, s igaz a végén szívbaj kerülgetett mikor +2nél 2 büntetőt hibázott, de 31 pontja magáért beszél!PP is hasznos volt és volt egy gyönyörű zsákolása, de 89-90 nél, nem először idén érdekesen fújtak vele szemben a sporik!A klasszikus Pierce-féle dobócsel majd beleugrok a védőbe mozdulat, s nem fújnak semmit!Reklamálás technikai ráadásul Pierce eldobta a labdát, s lepattanó közben szabálytalankodott azt hiszem Shaq, s meg volt a csapat személy, tehát még 2 büntetőt!Na elég ideges voltam89-90nél 3 büntetőt 3-4 perccel a vége előtt.......Nem mindegy, hogy 92-89 ide, vagy 92-90 oda......Ginobilit ki kell emelnem a túloldalt, nem tudom hány pontot szórt a 4ikben, de egyszer kiírták járt 16nál, ő tartotta meccsben a Spurst!Lehetetlen 3asokkal, tempókkal, büntetőkkel!Jó meccs volt, izgalmas, elég is volt tegnapra az Athletic után még egy "thriller", s így 27-7el a konferenciában továbbra is élen a BOSTON CELTICS :lol:
Sajnos csak az NBA.com-on láttam az összefoglalót, illetve a statokat,de valóban nagyon jó meccsnek néz ki. Rondo szerintem a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát most már tényleg. Mert bár,ha minden képességet ( beleértve a dobást) veszünk, akkor a Williams-Paul-duó erősebbnek tűnik,de ő a leghasznosabb, az atletikus képességei és a mindenkinél jobb szeme a gólpasszokhoz véleményem szerint a két másik zseni fölé emeli. Elképesztő a pali!! Glen Davis is kinőtte magát egy 15-20 pontos, hasznos PF-é, ami nagy szó ahhoz képest, hogy pár éve, hogy kiröhögték sokan. Őrületes sokat dolgozhatott ezért. Allen hozza a maga legjobbját, nem semmi valóban az öreg, Rondo 22 gólpassza mellé még ő is összeszorgoskodott 6-ot. ( egyébként lassan kitalálhatják a 4 kategóriából 10 felett teljesítés fogalmát, ha Rondo így fejlődik tovább :D 6 steal, már nem kell sok :D)
Nem tudod, hogy ismétlését hol tudom megnézni? Igaz nem lesz már izgalmas,de azért érdekelne. Köszi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.06. 13:06:57

Na hát csak meg lett a Spurs!
Nagyon jó kis meccs volt!Rondora nincsenek szavak!Komolyan hihetetlen hogy játszik, s alig pár meccse tért vissza!22!!!! assist 10 pattanó 12 pont!Végig szoros volt, +-5 pont volt a 2 csapat között végig, s Rondo a 4ik negyedben fontos pontokat is dobott!És nem mellékesen 6!!!!!! szerzett labda!Annyira jó nézni a játékát :lol: Néha csak megáll, körbenéz tartja a labdát, a védő ugrálgat előtte (jelen esetben nem akárki Parker), s boom 2 ember közé bepattintja :arrow: kosár!
+ volt egy hatalmas blokkja is Rondonak, mondták is a kommentátorok, hogy látszik, hogy rendbe jött a bokája, mert visszasprintelt, s azt hiszem az elnök úr R.Jeff kapott egy sapkát!
De sok mindenkit ki lehetne még emelni!Davies hozza a "szokásosat" meccsek óta, Shaq, JO küzdöttek végig vagy Duncannel, Blairrel vagy a fault problémákkal, de annyira kiemelkedőt nem nyújtottak!Robindson, ahogy jött a padról mindjárt 1 perc alatt egy 3as és egy dupla, tőle is csak a szokásos :lol: Na nála nincs az a "veszély", hogy ad 22 assistot :lol: De majd picit több kell a padtól!Amikor nem a kezdő volt fent, akkor mindig feljött a Spurs!Daniels is nagyon hasznos volt, s megint dobott fontos kosarakat, de Wafer Harangody kevés volt!

Ray Rayről meg szintén nincs mit mondani!Nagy formában az "öreg"!Párszor bevágták G.Hill arcát, s komolyan 24 évesen a srác nem bírta a lépést Allennel, aki szokásához híven le fel rohangált zárásból ki-be! :lol: És ha egyszer elveszíted, akkor már hallhatod a Gardenben, hogy Ray Allen for 3333333!Legutóbb Allen egy blokkal segített nyerni, s igaz a végén szívbaj kerülgetett mikor +2nél 2 büntetőt hibázott, de 31 pontja magáért beszél!PP is hasznos volt és volt egy gyönyörű zsákolása, de 89-90 nél, nem először idén érdekesen fújtak vele szemben a sporik!A klasszikus Pierce-féle dobócsel majd beleugrok a védőbe mozdulat, s nem fújnak semmit!Reklamálás technikai ráadásul Pierce eldobta a labdát, s lepattanó közben szabálytalankodott azt hiszem Shaq, s meg volt a csapat személy, tehát még 2 büntetőt!Na elég ideges voltam89-90nél 3 büntetőt 3-4 perccel a vége előtt.......Nem mindegy, hogy 92-89 ide, vagy 92-90 oda......Ginobilit ki kell emelnem a túloldalt, nem tudom hány pontot szórt a 4ikben, de egyszer kiírták járt 16nál, ő tartotta meccsben a Spurst!Lehetetlen 3asokkal, tempókkal, büntetőkkel!Jó meccs volt, izgalmas, elég is volt tegnapra az Athletic után még egy "thriller", s így 27-7el a konferenciában továbbra is élen a BOSTON CELTICS :lol:
Kép
Kép
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.01.06. 00:34:31

Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a labdát?
http://www.wilson.hu/nfl_extreme_footba ... .html/hun/
Megér ennyit? Ekörül az ár körül maradnék, de ha valaki azt mondja, hogy ez bűn rossz, de az eggyel drágább meg Istencsászárság, akkor hát mit van mit tenni. Alkalmanként nyúznánk csak az barátokkal. Esetleg, ha jó boltot tudtok ajánlani, azt is megköszönném!
Köszi szépen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.05. 13:07:45

Bob_Marley írta:Na ma Spurs-Boston rangadó a Gardenben :lol: Gyakorlatilag a jelen állás szerinti nagy döntő!Tegnap megnéztem a Miamit (mármint ma hajnalban), s hát azért a Bucks-ot sajnáltam, mert benne lett volna a meccsben egy szoros Milwaukee győzelem, de nyert a Miami!
Azért az megfigyeltem, rengeteg a James 1-1, Wade aki próbál mozogni, passzol stb, LBJ általában felső zárás, leválás Ilgauskassal, vagy zárás, ellép betör :arrow: fault!Esetleg kiosztja!Bosh meg jó iparosként szedegeti a patikat!Biztos nehéz lesz őket megfogni, de nem lehetetlen 1 jó csapatvédekezéssel, s tegnap a Bucks is megmutatta, hogy jó védekezésnél repülnek a téglák :lol: Meccs jelenete, hogy Skiles mester annyira magyarázott ki hova álljon védekezni, hogy elfelejtette, hogy a pályán van, s Arroyo sarokban megkapja a labdát, de Skiles meg már ott állt nme is figyelte jön valaki, aztán Crash Boom Bang:lol: Knicks-Spursbe is betekintettem, nagyon jó meccseket játszik a NY!Úgy repültek a pontok, hogy közben jó védekezések voltak!Amare megint nagyon jó volt, illetve egy bizonyos Shawne Williams!Ami számomra fura volt, hogy D'Anthony folyamatosan reklamált!Ők vezettek állandóan, s mindene kiakadt!Popovich meg -8 nál 3 perccel a vége előtt lehozott mindenkit a kezdők közül!De neki van igaza, nem 72-10el kell beszáguldani a POba hanem elég 55-27 körülivel, s bizony ez a sok kis 2-3 perc + pihenő sokat jelenthet a Spursnél!
Ma viszont mi is elverjük őket :lol:

szerk:Dallasban meg Butler lesérült, hatalmas veszteség nekik
Kíváncsi leszek a Spurs-Bostonra. Azért remélem nyerünk és nem lesznek sérülések sem. A spurst megértem, hogy pihentet, de azért egy idő után valószínűleg elő fog jönni a liga elsőségre való ácsingozás. Ami most fontos is, sokkal inkább, mint volt mondjuk 2007,2008-ig. Idén annyira kiegyenlített a liga, hogy sok minden múlhat azon a bizonyos döntőbeli hetedik meccsen, illetve már a főcsoportokban is irgalmatlan fontos lesz a pályaelőny. Tavaly is egy bostoni ligaelsőséggel lehet, hogy másképp alakult volt a meccs... Persze Popovich mester azért túlzottan biztos nem fog kockáztatni ( annyit talán valóban nem is ér), de feladni sem fogják a ligaelsőség lehetőségét. A Miami nyilván ezzel az egyszerűnek mondható játékkal operál, eleddig nagyon ügyesen, kíváncsi leszek a PO-ban mire lesz ez elég. Remélem nem sokra :twisted: :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.05. 12:53:33

Na ma Spurs-Boston rangadó a Gardenben :lol: Gyakorlatilag a jelen állás szerinti nagy döntő!Tegnap megnéztem a Miamit (mármint ma hajnalban), s hát azért a Bucks-ot sajnáltam, mert benne lett volna a meccsben egy szoros Milwaukee győzelem, de nyert a Miami!
Azért az megfigyeltem, rengeteg a James 1-1, Wade aki próbál mozogni, passzol stb, LBJ általában felső zárás, leválás Ilgauskassal, vagy zárás, ellép betör :arrow: fault!Esetleg kiosztja!Bosh meg jó iparosként szedegeti a patikat!Biztos nehéz lesz őket megfogni, de nem lehetetlen 1 jó csapatvédekezéssel, s tegnap a Bucks is megmutatta, hogy jó védekezésnél repülnek a téglák :lol: Meccs jelenete, hogy Skiles mester annyira magyarázott ki hova álljon védekezni, hogy elfelejtette, hogy a pályán van, s Arroyo sarokban megkapja a labdát, de Skiles meg már ott állt nme is figyelte jön valaki, aztán Crash Boom Bang:lol: Knicks-Spursbe is betekintettem, nagyon jó meccseket játszik a NY!Úgy repültek a pontok, hogy közben jó védekezések voltak!Amare megint nagyon jó volt, illetve egy bizonyos Shawne Williams!Ami számomra fura volt, hogy D'Anthony folyamatosan reklamált!Ők vezettek állandóan, s mindene kiakadt!Popovich meg -8 nál 3 perccel a vége előtt lehozott mindenkit a kezdők közül!De neki van igaza, nem 72-10el kell beszáguldani a POba hanem elég 55-27 körülivel, s bizony ez a sok kis 2-3 perc + pihenő sokat jelenthet a Spursnél!
Ma viszont mi is elverjük őket :lol:

szerk:Dallasban meg Butler lesérült, hatalmas veszteség nekik
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.03. 20:26:58

Slither írta:Nem nagyon követtem a meccseket, de majd most leülök szurkolni. :D
Go Baltimore! (csak kár hogy rohadt unalmasak a a meccseik :P)
Most nem fogsz unatkozni cseppet sem!
Jön a playoff, ahol "a lét a tét"!
Aki veszít, annak vége...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.01.03. 19:29:46

Nem nagyon követtem a meccseket, de majd most leülök szurkolni. :D
Go Baltimore! (csak kár hogy rohadt unalmasak a a meccseik :P)
bali 15
Director del Fútbol

2011.01.03. 18:37:31

a kis Manning anno megmutatta, "semmit" nem ér a trilliárd passzolt yard, s TD Brady-től, mert lsd SB a Giants csak megverte őket!
A jelenlegi felállás alapján én egy New England-Philadelphia döntőt tartanék a legszínvonalasabbnak. De a két kedvenc csapatomat nem szeretném egymás ellen:S. Az Eaglesnek már nagyon kijárna a Vince Lombardy trófea.
A Patriots meg még mindig visszasírhatja a 18-1-es szezont.
Eli Mannig meg egy vicc: Nem szép dolog az hogy te dobod a szezonban legtöbb interceptiont úgy hogy te kapod a liga második legjobb védelmét
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2011.01.03. 19:52:12-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.03. 18:15:36

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:Philly (már bocsánat), de szerintem simán fogható akár egy NO, Atlanta vagy Chicago csapatnak!Szóval tőlük egyáltalán nem várom az SB-t!
Hát hát. Én sem várok egyáltalán SB-t, de pl pont az Atlantától vagy a Bearstől nem félek annyira. Előbb a GB-től mint tőlük.
A Bears nagyon jól védekezik, szó ne essék róla, de még egyszer nem fogják tudni hozni azt a formát, mint legutóbb, viszont a Philly könnyedén túlszárnyalhatja azt...Azt se feledd, hogy gyakorlatilag bye week volt most Vick-nek, Jackson-nak, MacLin-nek, McCoy-nak...illetve kb az egész kezdőnek...
Cutler bá úgyis tol egy két INT-et is, nekünk meg a TO-kra épül a védelmünk. Szóval a simán szó kicsit túlzás.
No de előbb Green Bay, ami nehezebb lesz.
Hát meglátjuk, én bízok a Defenseben nagyon, s Cutler igazi rapszodikus teljesítményekre képes, s az is benne van, hogy ahogy írtad dobálja az INT-ket, de az ellentettje is, hogy pár perc alatt 2-3 TD!És amiben még bízok, az a jeges Soldier Field!Nagy játékos Vick, s iszonyat sokoldalú, de azért a -20ban a jeges talajba beledöngölni, hatalmas élmény lesz :lol:

más:
Griffin sorozatban 21 dupla-duplánál tart.....42 éve nem volt ilyen jó Rookie éve senkinek!Hihetetlen a srác, s picit Celticsre visszatérve, R9 visszatért, Garnett elvileg még 10 nap s játszik, s a Raptors nem az a kiemelkedő csapat, de nagyon kellett ez a győzelem Torontoban,!Pierce 30 pontot szórt, de vége felé bokáját fogta egy zsák után, nagyon remélem, hogy nincs komyolabb baja, mert így picit nehézkes, ha 2-3 meghatározó ember váltogatva egymást sérült!
1-2-3 Ubuntu :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.03. 14:18:12

Bob_Marley írta:Philly (már bocsánat), de szerintem simán fogható akár egy NO, Atlanta vagy Chicago csapatnak!Szóval tőlük egyáltalán nem várom az SB-t!
Hát hát. Én sem várok egyáltalán SB-t, de pl pont az Atlantától vagy a Bearstől nem félek annyira. Előbb a GB-től mint tőlük.
A Bears nagyon jól védekezik, szó ne essék róla, de még egyszer nem fogják tudni hozni azt a formát, mint legutóbb, viszont a Philly könnyedén túlszárnyalhatja azt...Azt se feledd, hogy gyakorlatilag bye week volt most Vick-nek, Jackson-nak, MacLin-nek, McCoy-nak...illetve kb az egész kezdőnek...
Cutler bá úgyis tol egy két INT-et is, nekünk meg a TO-kra épül a védelmünk. Szóval a simán szó kicsit túlzás.
No de előbb Green Bay, ami nehezebb lesz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.03. 13:42:58

Én meg csak annyit mondok hajrá védelmek :lol:
Bears-Ravens döntőt akarok! :wink:
Philly (már bocsánat), de szerintem simán fogható akár egy NO, Atlanta vagy Chicago csapatnak!Szóval tőlük egyáltalán nem várom az SB-t!
AFC-ben már nehezebb, mert a Pats nagyon erősnek tűnik, s elképzelhető, hogy bejutnak a SB-ba, de ahogy a kis Manning anno megmutatta, "semmit" nem ér a trilliárd passzolt yard, s TD Brady-től, mert lsd SB a Giants csak megverte őket!
Szóval szerintem egy Steelers vagy Ravens is foghatja őket, vagy Colts!
AFC nagyon erős, s én bízom a Baltimore-i hentesekben, s remélem összetörnek 1-2 "nagymenőt"!
Szóval hajrá BEARS és RAVENS

szerk: tegnap meg no comment 3:0 Tillman papa le vadász 1 labdát, s nem tudunk élni vele.....És a végén egyértelmű volt, hogy csak csinál 1 hosszú játékot a Packers, mert Urlacherék már elég sokat voltak fent!
De én nagyon élveztem a tegnapi meccset!Igazi Rivalry Game volt, kevés ponttal!Meg L.Smith is jókor tudott időt kérni.....persze ő jót akart, de valahogy olyanokat tud hibázni néha az edzői stáb, hogy hihetetlen......egyértelmű dolgoknál nincs challenge és társai!
Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.01.03. 13:30:07

Sztem az AFC-be szinte az a kérdés, h kivel játszik a New England, bár sztem a Pittsburgh-gel.

Az NFC-be szerintem most megmondhatatlan.A Phillyt mindenképp NFC döntő várom, de akár még a Szentekkel is játszhatnak a döntőbe, bár a Falcons szerintem erős lesz otthon.

Izgulok egy Patriots - Eagles döntőért.2 különböző stílus, színes játékhívások, hajrá fiúk.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 13:04:07

Eazzy írta:
Jah, kicsit félrevezető a dolog, ha valaki nem követte eddig, illetve aki nincs annyira benne a rendszerben. Hú mit kellett nekem magyarázni mire sikerült a wild card rendszert megértetni szobatársammal :lol:

Igen,én inkább nézni szeretem az nflt, ezekkel a sorsolásos dolgokkal még nem foglalkozom. Megtehetném,mert mióta a sport tv adja az nflt nézem,de annyira nem foglalkoztat ez a rendszer dolog.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.03. 12:51:03

csababarca írta:
Eazzy írta:
csababarca!
A Philly sem fog az Atlantával játszani, mert az Atlantáé a 1st seed, és ők a rosszabbik WC győztest kaphatják, ami ha a Philly továbbjut, mindenképpen a Saints vagy a Seahawks...a Philly ha továbbmegy, akkor tuti hogy Bears ellen toljuk...totálisan mellé lőttél

Értem.
Én az nfl.com-on lévő PO picture-t nézegettem. Azt hittem,hogy ott ág-szerűen van beírva a bugi,de akkor nem.
Mindenesetre,tartom a két főcsoportdöntőmet, és a super bowl párosítsomat :)
Jah, kicsit félrevezető a dolog, ha valaki nem követte eddig, illetve aki nincs annyira benne a rendszerben. Hú mit kellett nekem magyarázni mire sikerült a wild card rendszert megértetni szobatársammal :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 12:48:24

Eazzy írta:
csababarca!
A Philly sem fog az Atlantával játszani, mert az Atlantáé a 1st seed, és ők a rosszabbik WC győztest kaphatják, ami ha a Philly továbbjut, mindenképpen a Saints vagy a Seahawks...a Philly ha továbbmegy, akkor tuti hogy Bears ellen toljuk...totálisan mellé lőttél

Értem.
Én az nfl.com-on lévő PO picture-t nézegettem. Azt hittem,hogy ott ág-szerűen van beírva a bugi,de akkor nem.
Mindenesetre,tartom a két főcsoportdöntőmet, és a super bowl párosítsomat :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.03. 12:39:00

Xanthor írta:AFC-WILD CARD
Indianapolis Colts (3.)–New York Jets (6.)
(Sanchez idén (se) fog tudni felnőni a feladathoz, hogy Manninget legyőzze, aki viszont a PO-ra összekapja magát)
Itt eddig sem Manning volt rossz, hanem a csapat körülötte. Szóval nem kell összekapnia neki magát, a csapatának kéne...az meg nem fog menni, egyértelműen a Jets megy tovább.

csababarca!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 12:11:35

Xanthor írta:
csababarca írta: Pats-Colts
Ilyen nem jöhet össze az elődöntőben, mivel a Pats a legalacsonyabb seedűt kapja a 4 WC-os közül, és ezek közül a Colts a legjobb.

Akkor Pats-Ravens,Colts-Steelers, és majd a főcsoport döntőben az általam először írt :D
Xanthor
Capitá del Barça

2011.01.03. 12:03:35

csababarca írta: Pats-Colts
Ilyen nem jöhet össze az elődöntőben, mivel a Pats a legalacsonyabb seedűt kapja a 4 WC-os közül, és ezek közül a Colts a legjobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 12:00:34

Én így szeretném,és azért van benne realitás is,nem csak elfogultság.

AFC Wild-card: Jets-Colts

Ravens-Chiefs

AFC Elődöntők:

Pats-Colts

Ravens-Pittsburgh

AFC-Döntő:

Pats-Pittsburgh

NFC-Wild-card: GB-Philly

Saints-Seahawks

NFC-Elődöntők:

Atlanta Falcons-Philly

Bears-Saints

NFC-Döntő: Philly-Saints

Super Bowl: Pats-Saint. Itt nem tippelek,mert a két kedvencemről van szó.
Amint látható,inkább a támadó csapatokat szeretem, a bears,gb,steelers féle csapatoktól hányok.
Xanthor
Capitá del Barça

2011.01.03. 11:57:30

Szerintem:

AFC

AFC-WILD CARD
Indianapolis Colts (3.)–New York Jets (6.)
(Sanchez idén (se) fog tudni felnőni a feladathoz, hogy Manninget legyőzze, aki viszont a PO-ra összekapja magát)

Kansas City Chiefs (4.)–Baltimore Ravens (5.)
(Csoda, hogy idáig eljutott a Chieft, a Ravens ellen azt mondanám esélyük sincs, a hazai pálya miatt van egy kis remény, Casselnek és az offensenek jó napot kéne kifognia Ray Lewisék ellen)

AFC-ELŐDÖNTŐ
New England Patriots (1.)–Baltimore Ravens (5.)
(Nem ismétlődik meg a tavalyi PO meccs, ahol a Ravens rögtön elment 14-0-ra (és 24-0-ra az 1. negyedben), hazai pálya, Brady formában, pihenő, és a szívem miatt Patriots)
Pittsburgh Steelers (2.)–Indianapolis Colts (3.)
(Talán az AFC PO legmegjósolhatatlanabb mérkőzése, két nagyszerű QB, Steelers rush defense - Addai már játszhat, ... , nagyon jó lesz (ha lesz))

NFC

NFC-WILD CARD
Seattle Seahawks (4.)–New Orleans Saints (5.)
(Teljesen egyértelmű, negatív mérleggel PO-ban lenni, pff. Na mindegy, úgyis csak eddig jutnak)
Philadelphia Eagles (3.)–Green Bay Packers (6.)
(Józan ész alapján a Packerst mondanám, de inkább mégis Eagles, kérdés Clay Matthews, mekkora nyomást tud helyezni Vickre, Rodgers pedig már most nagyszerű (de becsúszhat 1 rossz nap a legrosszabbkor, mint Sancheznél), az nyer aki jobb napot fog ki)

AFC-ELŐDÖNTŐ
Atlanta Falcons (1.)–New Orleans Saints (5.)
(Mindkét meccsük nagyon szoros volt idén, Brees jelenti majd a különbséget)
Chicago Bears (2.)–Philadelphia Eagles (3.)
(Szimpla megérzés :) )

FŐCSOPORT DÖNTŐK:
New England Patriots - Pittsburgh Steelers
(Brady és a Pats a Steelers ellenszere, ezt már többször is megmutatták, ráadásul mindezt most a borotvahabos stadionban tehetik)
Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
(Vick ha már eddig eljutott, ki nem hagyja a Super Bowlt, a Saints nem tud egymás után kétszer SB-t játszani)

SUPER BOWL:

New England Patriots - Philadelphia Eagles
(2003 és 2004 után újabb 14-2-es szezon, és mint 2004-ben, ismét az Eagles lesz a szenvedő alany)

Meglepő, hogy ezt hoztam ki :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2011.01.03. 12:05:28-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.03. 11:45:28

Igen, igazad van. Köszi :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése