Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ow, köszi! Még egy! Esetleg ezt ismered? Használtan ennyiért?Master19 írta:Nekem van ilyen labdám is.Ha haverokkal akartok játszani tényleg csak alkalmanként akkor tökéletes ez a labda.
Nekem van ilyen labdám is.Ha haverokkal akartok játszani tényleg csak alkalmanként akkor tökéletes ez a labda.jelwaz írta:Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a labdát?
http://www.wilson.hu/nfl_extreme_footba ... .html/hun/
Megér ennyit? Ekörül az ár körül maradnék, de ha valaki azt mondja, hogy ez bűn rossz, de az eggyel drágább meg Istencsászárság, akkor hát mit van mit tenni. Alkalmanként nyúznánk csak az barátokkal. Esetleg, ha jó boltot tudtok ajánlani, azt is megköszönném!
Köszi szépen!
http://bt.davka.info/index.phpKalap1988 írta: Sajnos csak az NBA.com-on láttam az összefoglalót, illetve a statokat,de valóban nagyon jó meccsnek néz ki. Rondo szerintem a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát most már tényleg. Mert bár,ha minden képességet ( beleértve a dobást) veszünk, akkor a Williams-Paul-duó erősebbnek tűnik,de ő a leghasznosabb, az atletikus képességei és a mindenkinél jobb szeme a gólpasszokhoz véleményem szerint a két másik zseni fölé emeli. Elképesztő a pali!! Glen Davis is kinőtte magát egy 15-20 pontos, hasznos PF-é, ami nagy szó ahhoz képest, hogy pár éve, hogy kiröhögték sokan. Őrületes sokat dolgozhatott ezért. Allen hozza a maga legjobbját, nem semmi valóban az öreg, Rondo 22 gólpassza mellé még ő is összeszorgoskodott 6-ot. ( egyébként lassan kitalálhatják a 4 kategóriából 10 felett teljesítés fogalmát, ha Rondo így fejlődik tovább6 steal, már nem kell sok
)
Nem tudod, hogy ismétlését hol tudom megnézni? Igaz nem lesz már izgalmas,de azért érdekelne. Köszi!
Sajnos csak az NBA.com-on láttam az összefoglalót, illetve a statokat,de valóban nagyon jó meccsnek néz ki. Rondo szerintem a liga legjobb irányítójává nőtte ki magát most már tényleg. Mert bár,ha minden képességet ( beleértve a dobást) veszünk, akkor a Williams-Paul-duó erősebbnek tűnik,de ő a leghasznosabb, az atletikus képességei és a mindenkinél jobb szeme a gólpasszokhoz véleményem szerint a két másik zseni fölé emeli. Elképesztő a pali!! Glen Davis is kinőtte magát egy 15-20 pontos, hasznos PF-é, ami nagy szó ahhoz képest, hogy pár éve, hogy kiröhögték sokan. Őrületes sokat dolgozhatott ezért. Allen hozza a maga legjobbját, nem semmi valóban az öreg, Rondo 22 gólpassza mellé még ő is összeszorgoskodott 6-ot. ( egyébként lassan kitalálhatják a 4 kategóriából 10 felett teljesítés fogalmát, ha Rondo így fejlődik továbbBob_Marley írta:Na hát csak meg lett a Spurs!
Nagyon jó kis meccs volt!Rondora nincsenek szavak!Komolyan hihetetlen hogy játszik, s alig pár meccse tért vissza!22!!!! assist 10 pattanó 12 pont!Végig szoros volt, +-5 pont volt a 2 csapat között végig, s Rondo a 4ik negyedben fontos pontokat is dobott!És nem mellékesen 6!!!!!! szerzett labda!Annyira jó nézni a játékátNéha csak megáll, körbenéz tartja a labdát, a védő ugrálgat előtte (jelen esetben nem akárki Parker), s boom 2 ember közé bepattintja
kosár!
+ volt egy hatalmas blokkja is Rondonak, mondták is a kommentátorok, hogy látszik, hogy rendbe jött a bokája, mert visszasprintelt, s azt hiszem az elnök úr R.Jeff kapott egy sapkát!
De sok mindenkit ki lehetne még emelni!Davies hozza a "szokásosat" meccsek óta, Shaq, JO küzdöttek végig vagy Duncannel, Blairrel vagy a fault problémákkal, de annyira kiemelkedőt nem nyújtottak!Robindson, ahogy jött a padról mindjárt 1 perc alatt egy 3as és egy dupla, tőle is csak a szokásosNa nála nincs az a "veszély", hogy ad 22 assistot
De majd picit több kell a padtól!Amikor nem a kezdő volt fent, akkor mindig feljött a Spurs!Daniels is nagyon hasznos volt, s megint dobott fontos kosarakat, de Wafer Harangody kevés volt!
Ray Rayről meg szintén nincs mit mondani!Nagy formában az "öreg"!Párszor bevágták G.Hill arcát, s komolyan 24 évesen a srác nem bírta a lépést Allennel, aki szokásához híven le fel rohangált zárásból ki-be!És ha egyszer elveszíted, akkor már hallhatod a Gardenben, hogy Ray Allen for 3333333!Legutóbb Allen egy blokkal segített nyerni, s igaz a végén szívbaj kerülgetett mikor +2nél 2 büntetőt hibázott, de 31 pontja magáért beszél!PP is hasznos volt és volt egy gyönyörű zsákolása, de 89-90 nél, nem először idén érdekesen fújtak vele szemben a sporik!A klasszikus Pierce-féle dobócsel majd beleugrok a védőbe mozdulat, s nem fújnak semmit!Reklamálás technikai ráadásul Pierce eldobta a labdát, s lepattanó közben szabálytalankodott azt hiszem Shaq, s meg volt a csapat személy, tehát még 2 büntetőt!Na elég ideges voltam89-90nél 3 büntetőt 3-4 perccel a vége előtt.......Nem mindegy, hogy 92-89 ide, vagy 92-90 oda......Ginobilit ki kell emelnem a túloldalt, nem tudom hány pontot szórt a 4ikben, de egyszer kiírták járt 16nál, ő tartotta meccsben a Spurst!Lehetetlen 3asokkal, tempókkal, büntetőkkel!Jó meccs volt, izgalmas, elég is volt tegnapra az Athletic után még egy "thriller", s így 27-7el a konferenciában továbbra is élen a BOSTON CELTICS
Kíváncsi leszek a Spurs-Bostonra. Azért remélem nyerünk és nem lesznek sérülések sem. A spurst megértem, hogy pihentet, de azért egy idő után valószínűleg elő fog jönni a liga elsőségre való ácsingozás. Ami most fontos is, sokkal inkább, mint volt mondjuk 2007,2008-ig. Idén annyira kiegyenlített a liga, hogy sok minden múlhat azon a bizonyos döntőbeli hetedik meccsen, illetve már a főcsoportokban is irgalmatlan fontos lesz a pályaelőny. Tavaly is egy bostoni ligaelsőséggel lehet, hogy másképp alakult volt a meccs... Persze Popovich mester azért túlzottan biztos nem fog kockáztatni ( annyit talán valóban nem is ér), de feladni sem fogják a ligaelsőség lehetőségét. A Miami nyilván ezzel az egyszerűnek mondható játékkal operál, eleddig nagyon ügyesen, kíváncsi leszek a PO-ban mire lesz ez elég. Remélem nem sokraBob_Marley írta:Na ma Spurs-Boston rangadó a GardenbenGyakorlatilag a jelen állás szerinti nagy döntő!Tegnap megnéztem a Miamit (mármint ma hajnalban), s hát azért a Bucks-ot sajnáltam, mert benne lett volna a meccsben egy szoros Milwaukee győzelem, de nyert a Miami!
Azért az megfigyeltem, rengeteg a James 1-1, Wade aki próbál mozogni, passzol stb, LBJ általában felső zárás, leválás Ilgauskassal, vagy zárás, ellép betörfault!Esetleg kiosztja!Bosh meg jó iparosként szedegeti a patikat!Biztos nehéz lesz őket megfogni, de nem lehetetlen 1 jó csapatvédekezéssel, s tegnap a Bucks is megmutatta, hogy jó védekezésnél repülnek a téglák
Meccs jelenete, hogy Skiles mester annyira magyarázott ki hova álljon védekezni, hogy elfelejtette, hogy a pályán van, s Arroyo sarokban megkapja a labdát, de Skiles meg már ott állt nme is figyelte jön valaki, aztán Crash Boom Bang:lol: Knicks-Spursbe is betekintettem, nagyon jó meccseket játszik a NY!Úgy repültek a pontok, hogy közben jó védekezések voltak!Amare megint nagyon jó volt, illetve egy bizonyos Shawne Williams!Ami számomra fura volt, hogy D'Anthony folyamatosan reklamált!Ők vezettek állandóan, s mindene kiakadt!Popovich meg -8 nál 3 perccel a vége előtt lehozott mindenkit a kezdők közül!De neki van igaza, nem 72-10el kell beszáguldani a POba hanem elég 55-27 körülivel, s bizony ez a sok kis 2-3 perc + pihenő sokat jelenthet a Spursnél!
Ma viszont mi is elverjük őket
szerk:Dallasban meg Butler lesérült, hatalmas veszteség nekik
Most nem fogsz unatkozni cseppet sem!Slither írta:Nem nagyon követtem a meccseket, de majd most leülök szurkolni.
Go Baltimore! (csak kár hogy rohadt unalmasak a a meccseik)
A jelenlegi felállás alapján én egy New England-Philadelphia döntőt tartanék a legszínvonalasabbnak. De a két kedvenc csapatomat nem szeretném egymás ellen:S. Az Eaglesnek már nagyon kijárna a Vince Lombardy trófea.a kis Manning anno megmutatta, "semmit" nem ér a trilliárd passzolt yard, s TD Brady-től, mert lsd SB a Giants csak megverte őket!
Hát meglátjuk, én bízok a Defenseben nagyon, s Cutler igazi rapszodikus teljesítményekre képes, s az is benne van, hogy ahogy írtad dobálja az INT-ket, de az ellentettje is, hogy pár perc alatt 2-3 TD!És amiben még bízok, az a jeges Soldier Field!Nagy játékos Vick, s iszonyat sokoldalú, de azért a -20ban a jeges talajba beledöngölni, hatalmas élmény leszEazzy írta:Hát hát. Én sem várok egyáltalán SB-t, de pl pont az Atlantától vagy a Bearstől nem félek annyira. Előbb a GB-től mint tőlük.Bob_Marley írta:Philly (már bocsánat), de szerintem simán fogható akár egy NO, Atlanta vagy Chicago csapatnak!Szóval tőlük egyáltalán nem várom az SB-t!
A Bears nagyon jól védekezik, szó ne essék róla, de még egyszer nem fogják tudni hozni azt a formát, mint legutóbb, viszont a Philly könnyedén túlszárnyalhatja azt...Azt se feledd, hogy gyakorlatilag bye week volt most Vick-nek, Jackson-nak, MacLin-nek, McCoy-nak...illetve kb az egész kezdőnek...
Cutler bá úgyis tol egy két INT-et is, nekünk meg a TO-kra épül a védelmünk. Szóval a simán szó kicsit túlzás.
No de előbb Green Bay, ami nehezebb lesz.
Hát hát. Én sem várok egyáltalán SB-t, de pl pont az Atlantától vagy a Bearstől nem félek annyira. Előbb a GB-től mint tőlük.Bob_Marley írta:Philly (már bocsánat), de szerintem simán fogható akár egy NO, Atlanta vagy Chicago csapatnak!Szóval tőlük egyáltalán nem várom az SB-t!
Eazzy írta:
Jah, kicsit félrevezető a dolog, ha valaki nem követte eddig, illetve aki nincs annyira benne a rendszerben. Hú mit kellett nekem magyarázni mire sikerült a wild card rendszert megértetni szobatársammal
Jah, kicsit félrevezető a dolog, ha valaki nem követte eddig, illetve aki nincs annyira benne a rendszerben. Hú mit kellett nekem magyarázni mire sikerült a wild card rendszert megértetni szobatársammalcsababarca írta:Eazzy írta:
csababarca!
A Philly sem fog az Atlantával játszani, mert az Atlantáé a 1st seed, és ők a rosszabbik WC győztest kaphatják, ami ha a Philly továbbjut, mindenképpen a Saints vagy a Seahawks...a Philly ha továbbmegy, akkor tuti hogy Bears ellen toljuk...totálisan mellé lőttél
Értem.
Én az nfl.com-on lévő PO picture-t nézegettem. Azt hittem,hogy ott ág-szerűen van beírva a bugi,de akkor nem.
Mindenesetre,tartom a két főcsoportdöntőmet, és a super bowl párosítsomat
Eazzy írta:
csababarca!
A Philly sem fog az Atlantával játszani, mert az Atlantáé a 1st seed, és ők a rosszabbik WC győztest kaphatják, ami ha a Philly továbbjut, mindenképpen a Saints vagy a Seahawks...a Philly ha továbbmegy, akkor tuti hogy Bears ellen toljuk...totálisan mellé lőttél
Itt eddig sem Manning volt rossz, hanem a csapat körülötte. Szóval nem kell összekapnia neki magát, a csapatának kéne...az meg nem fog menni, egyértelműen a Jets megy tovább.Xanthor írta:AFC-WILD CARD
Indianapolis Colts (3.)–New York Jets (6.)
(Sanchez idén (se) fog tudni felnőni a feladathoz, hogy Manninget legyőzze, aki viszont a PO-ra összekapja magát)
Xanthor írta:Ilyen nem jöhet össze az elődöntőben, mivel a Pats a legalacsonyabb seedűt kapja a 4 WC-os közül, és ezek közül a Colts a legjobb.csababarca írta: Pats-Colts