Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
videókártya probléma lesz szerintem!Cumbee írta:Hi!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Olyan gondom van, hogy feltelepítettem az NBA 2k11-et, elindítom, egy fekete ablakban elindul a játék, majd 1 mp után kilép belőle és ennyi volt. Újratelepítettem, feltettem azt a direct x-et ami mellé volt, de nincs változás. A tűzfal kikapcsolását is próbáltam, de semmi. Valakinek van esetleg ötlete, hogy mit kéne még megpróbálnom?
Köszi előre is.
nézd meg a walkthrough-t, nekem úgy sikerültdetabarca írta:Srácok!
Találtam egy marha jó flash játékot. Egy városból kell elmenekülni, úgy hogy kisebb feladatokat kell végrehajtani. (tárgyakat megtalálni-felhasználni, segíteni pár embernek...) Több mint egy órája próbálom megcsinálni, de csaknem akar sikerülni. Már nagyon idegesít, úgyhogy ha vkinek van kedve és ideje, akkor nézzen már rá erre:
http://www.newgrounds.com/portal/view/554892
Kiváncsi vagyok, hogy van-e vki, akinek sikerül...
ÁÁÁÁÁÁ így se lett jobb...daffy írta:lejjebb veszed a felbontást/driverfrissítés...a laptop igazából nem játékra való,így nagyon meglepne,ha a frissítés után menneultrasur írta:Kéne egy kis segítség.
Ma kezdtem el az f12010.
Zsír új laptopom van melyen fut minden játék max felbontással.
De az F1 nem közepes felbontással tolom és a sima kötözgetésnél nincs gond de amint elkezdek egy verseny hétvégét és azon belül a mért köröket elkezd szaggatni se annyira hogy használhatatlan.
Mit tudok tenni?
Igen...és nagyon élvezetes amúgy, láttam hogy ide beírtátok, és leszedtem én is...azóta azzal szórakozokcsababarca írta:faithnomore írta:köszi srácok, többet ismertem eddig, de olyan játékokat is ajánlottatok, amiket nem, ezeket mind ki fogom próbálni
age od empires 2-t mindenképpen, puzzle questet is, strongholdot is, de a gta-kkal sztem nem próbálkozok...nem olyan izom laptop ez azért, videokártya nem annyira erős benne
amúgy az ilyenek a legjobbak mint a plant vs zombie
a gta vice city nekem egy rossz 10 éves gépen is elfutott,amiben volt 512 mb memória,alaplapi videókarival
lejjebb veszed a felbontást/driverfrissítés...a laptop igazából nem játékra való,így nagyon meglepne,ha a frissítés után menneultrasur írta:Kéne egy kis segítség.
Ma kezdtem el az f12010.
Zsír új laptopom van melyen fut minden játék max felbontással.
De az F1 nem közepes felbontással tolom és a sima kötözgetésnél nincs gond de amint elkezdek egy verseny hétvégét és azon belül a mért köröket elkezd szaggatni se annyira hogy használhatatlan.
Mit tudok tenni?
faithnomore írta:köszi srácok, többet ismertem eddig, de olyan játékokat is ajánlottatok, amiket nem, ezeket mind ki fogom próbálni
age od empires 2-t mindenképpen, puzzle questet is, strongholdot is, de a gta-kkal sztem nem próbálkozok...nem olyan izom laptop ez azért, videokártya nem annyira erős benne
amúgy az ilyenek a legjobbak mint a plant vs zombie
Puzzle Quest? Bejewelled/RPG Cross-over. Fejtörők vannak, közben szintet lépsz. Szerintem hatalmasfaithnomore írta:tudtok valami olyan játékokat ajánlani, aminek nem nagy a gépigénye, de jól el lehet velük szórakozni? esetleg ha multizni lehet vele akkor még jobb
laptopomhoz kellene, mert távol vagyok az asztali gépemtől, és kellene egy kis szórakozás:)
age of empires 2. nekem nagyon bejött anno,sőt a mai napig játszom velefaithnomore írta: igazából mind1, bírom a stratégia játékokat is, de a multi a lényeg amivel jól el tudunk szórakozni
pl empire earth-t már leszedtem
igazából mind1, bírom a stratégia játékokat is, de a multi a lényeg amivel jól el tudunk szórakoznidaffy írta:milyen típusú játék kellene?faithnomore írta:tudtok valami olyan játékokat ajánlani, aminek nem nagy a gépigénye, de jól el lehet velük szórakozni? esetleg ha multizni lehet vele akkor még jobb
laptopomhoz kellene, mert távol vagyok az asztali gépemtől, és kellene egy kis szórakozás:)
faithnomore írta:tudtok valami olyan játékokat ajánlani, aminek nem nagy a gépigénye, de jól el lehet velük szórakozni? esetleg ha multizni lehet vele akkor még jobb
milyen típusú játék kellene?faithnomore írta:tudtok valami olyan játékokat ajánlani, aminek nem nagy a gépigénye, de jól el lehet velük szórakozni? esetleg ha multizni lehet vele akkor még jobb