Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tulajdonképp ez teljesen bejött.fcbarca0827 írta:Dexter: 1. évad, 7. rész után:
Már most tudom, hogy ki lesz a "Jeges".Tuti, hogy az orvosember, akitól "megkapta" a művégtagokat a biztonsági őr. Valami olyat el tudok képzelni az éved végére, hogy Debrat is elkapja.
![]()
Szerk.: Hehe, 8. rész után ez már egyértelmű is. De jó vagyok.![]()
Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz az a húdenagyhajdejuj.Fecooo írta:a 4. évad utolsó pár perce a sorozattörténelem egyik legsokkolóbb jelenetét tartalmazza, ahhoz képest az első évad tündérmese
tegnap éjjel még csak az első epizódot néztem meg. Elég meleg lehetett a szitu, mert vége fele Dexter álmos lett és elaludt a volánnál. Fának ütközött és felborult. NA ez szép lehetett, mert a csomagtartóban vannak a levágott végtagok meg minden szaftos darab. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja kimagyarázni ebből?...messideco írta:Igazad van. Mégegyszer bocsi. Hol tartasz a negyedik évadban?
messideco írta:jól megérdemlem a banánt...
Még egy súlyos ellenérv a sárgák és a textilöblítőkékek ellen!ozsimiki írta:Ilú!
El ne olvasd amit írt nagyon szimpatikus módmessideco ...
Messideco! nem gondolod,h hiheti azt,h az ő sárgájára reagálsz,és nem lelősz olyat amit még nem látott? igaz,nem az én szórakozásomat rontod el,de ilyesmit nem kellene.
visszatérve a 4.évadra, valóban az eddigi legjobb, elejétől a végéig.
5. is majdnem felért hozzá,de az évadzáró miatt mégse szerintem.
komolyan nem értelek...szóval kíváncsiságod megért volna annyit,h egy egész évadot kukázzon?messideco írta:Kíváncsi voltam, hogy elolvassa-e...![]()
Remélem nem tette...
Én is szívesen megnézném az IMAX vetítő termét, biztos sokkal másabb mint egy sima mozié. Amúgy jó szórakozást a filmhez és a látogatáshoz egyarántKrojf írta: Januárban én is megnézem ugyanott!
Még gépházlátogatásom is lesz!
A terem egyébként az év második felétől digitális IMAX-mozi lesz!
K.
Januárban én is megnézem ugyanott!torrentkiller írta:Most voltam moziban megnéztem IMAX-ban a Tront. A sztorija kicsit fasság, de ha valaki elvetemült kocka, akkor imádni fogjaAz effektek nagyon faintosra sikerültek, és hát a zene... az nálam 11/10
![]()
Összességében egy 8,5/10et adnék rá.
Ugy emlékszem te kérdezted multkor isKrojf írta:Hogy ennek a sok vakító sárgának, meg textilöblítő-kéknek mi értelme van, azt még mindig kutatom az agyamban...
K.
Ha olvassa, akkor se tud mit kezdeni ezzel, mert nem tud belenyúlni a fórum ezen részébe. De talán tud majd beszélni a programozó sráccal.kennyke04 írta:mondjuk tény ami tény, egyelőtagot én szívesen fogadnék, gondolom itt is megoldható lenne (csukás-nyitás) Andris, remélem olvasod
Aki meg akarja nézni azt a filmet/sorozatot amiről írnak, hogy mi van benne, ezért hogy ne lássa meg ez a személy.Krojf írta:Hogy ennek a sok vakító sárgának, meg textilöblítő-kéknek mi értelme van, azt még mindig kutatom az agyamban...
K.
Nagyon jól jön, ha olyan filmről ír valaki spoileresen amit más még nem látott. A sárga szerintem a legjobb, mert még ha véletlen kicsit hosszabb időre oda vetődik az ember tekintete akkor se tudja egyből elolvasni, mert ugye vakító.Krojf írta:Hogy ennek a sok vakító sárgának, meg textilöblítő-kéknek mi értelme van, azt még mindig kutatom az agyamban...
K.