Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Angol kommentátor 2 gólt említ ezzel együtt.eric írta:Egy gólt már biztos szerzett, a 06-07es francia kupában az elődöntőben a Le Mans ellen ő lőtte az egyetlen gólt a 23 percben! Ezt az angol wikipediaról lestem le. a francia wiki mégegy gólt ír a 04-05ös kupára Abidalhoz, erről nem találtam semmit.
Szóval ha hinni lehet a franciáknak akkor ezzel a mai góllal már 3 gólt szerzett pályafutása során... de ha a 04-05ös gólját nem számoljuk, akkor is a 2. gólját
Mik vannak. Eddig ahányszor előjött Abidal góljainak a száma, én mindig a 0-t hallottam, közben meg kiderül, hogy egy gólvágó. Meg sem fordult a fejemben, hogy személyesen utánanézzek, de legalább ma is tanultam valamit.eric írta:Szóval ha hinni lehet a franciáknak akkor ezzel a mai góllal már 3 gólt szerzett pályafutása során
Szerintem meg a lassan visszaérkező Alves a ludas. OK, hogy ő már inkább támadó, de azért általában időben visszazár, viszont most lassúra vette a figurát, így a Puyol és Piqué középen 3! támadóval kellett volna megbirkóznia és Puyol két ember között hezitált, így ő csak picit hibáztatható...eric írta:Fernando: ezt szerintem elnézted, ez Puyol gólja volt inkább, mint Abidalé. Abidal a szélen elfutó labdás emberrel ment, Puyol (okkal vagy ok nélkül, mindenki döntse el maga) kilépett a befelé cselező szélső játékos felé, és így tök üres területre léphetett be Llorente. Piqué emberen állt, Abidalé volt a szélső játékos, Puyolé az érkező Llorente. Sztem ez a napnál is világosabb.
(...)
Nem hogy nálunk nem, hanem egész felnőtt karrierje során nem talált még be.Pavel írta:Egyébként rúgott már gólt vagy ez az első. Nem emlékszem, hogy betalált már nálunk.
Gyarló emberek vagyunk...ab1daL írta:Mennyi dícséret... Bezzeg amikor nyáron mondta Pep, hogy fog ő középen játszani, mindeki húzta a száját, mostmeg..
És a Barca Atletic már nem is számít?Fecooo írta:off:gergo9 írta: Mindenesetre megnézném nagyvad ellen is Abidalt. Az Spanyolországban sajnos nincs, sebaj majd a béelben.
ez csúnya beszólás volt, de igazad van![]()
![]()
![]()