Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Betisben/Sevilla-ban volt, emlékszem rá és akk VV tényleg fogott egy tizit.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Hát igen, és a 2, meccsen is sikerült,ha jól emlekszem 2-0-ról 2-2-t játszani,ugyancsak téli periódusban....gergo9 írta:És asszem még VV 11-est is fogott.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Rá egy évre meg itthon (a triplázós szezonban) mentünk 2-0ra majd kb 75 perc tájékán kiegyenlítettek. Majd Józsi góljával megnyertük a meccset.
Hideg kiráz tőlük még mindig
Elméletileg nem, de aztán ki tudja. Az biztos, h a BL, bajnokság, kupa 3-ból ez lesz az, melyet legkevésbé veszünk majd komolyan. A kis csapatok meg úgy küzdenek majd, mintha az életükért játszanának. Mondhatjuk, h jelenlegi formánkban még ezekkel a tényezőkkel számolva is üssük őket, de kerülhetünk még hullámvölgybe, jöhetnek kulcsemberek sérülései, szóval semmiképp ne igyunk előre a medve bőrére.Tocy írta:Csak vegyük is komolyan...aztán egy presztízsmeccs a Madrid ellen a döntőbenozsimiki írta:Döntő meglesz innen már. 2meccsen egyik csapatnak sem lesz reális esélye ellenünk, akármilyen felállásban is toljuk.
Csak vegyük is komolyan...aztán egy presztízsmeccs a Madrid ellen a döntőbenozsimiki írta:Döntő meglesz innen már. 2meccsen egyik csapatnak sem lesz reális esélye ellenünk, akármilyen felállásban is toljuk.
És asszem még VV 11-est is fogott.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Rémálmaimban még mindig előjön az a meccsfcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...Hú, de jó volt.
![]()
Tényleg nagy meccseket vívtunk velük. Az sem volt semmi, mikor egy őrült meccsen lett 3-3, Gio egyenlített az utolsó percekben.fcbarca0827 írta:Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...LM10 írta:A betis idegenben 1-3-ra legyőzte a Getafét, ezzel a Betis jutott tovább, hisz az 1. meccsen otthon 1-2-re kikaptak, így lett 4-3-as összesítés.
Szvsz könnyebb dolgunk lesz, mint ha a Getafét kaptuk volna.Hú, de jó volt.
Hát, mondjuk ezt nem is lehet másnak nevezni.Drigo írta:Na, ezt nevezem én nagy gólnak
Ennek örülök. Mindig jó meccseket játszottunk ellenük. Szeretem a Betist. A legemlékezetesebb meccs velük, amikor vezettünk otthon 2:0-ra és kikaptunk 2:3-ra...LM10 írta:A betis idegenben 1-3-ra legyőzte a Getafét, ezzel a Betis jutott tovább, hisz az 1. meccsen otthon 1-2-re kikaptak, így lett 4-3-as összesítés.
Szvsz könnyebb dolgunk lesz, mint ha a Getafét kaptuk volna.
Hát, mondjuk ezt nem is lehet másnak nevezni.Drigo írta:Na, ezt nevezem én nagy gólnak
Lionel85 írta:Agüero hosszabbított az Atléticóval
http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... -madriddal
Azért én többet vártam volna Kuntól... Ezek szerint jó vegetálni egy középcsapatban, pedig képességei alapján egy topcsapatban kéne játszania... Kár lenne ezt a tehetséget így elpazarolni!
Hát ha innen fordítanak bármi legyek. Egyébként meg a 11es jogos, a Bilbao pirosa nem. Nem tudom ezen mit kell még a stúdióban "vitatkozni".Hunter91 írta:Remélem beég a Bilbao![]()
![]()
Amit ellenünk alkottak,azért megérdemlik.
A PL-es pénzeszsákokkal ellentétben Málagán olyan játékosokat szereznek meg, akik nagyrészt kevesebb szerepet kapnak az adott csapatukban. Demichelis, Baptista mindenképpen, Asenjo ugye padozik De Gea mögött, tehát nem a nagy nevekre mennek ott.LM10 írta:Hiába ítélitek el sokan a PL-ben a pénzeszsákokat, kéne pár ide a La Ligában is, ahol ésszel költik a pénzt. Nagyon szurkolok a Malagának.
Én a biztosakat tudom: Demichelis kölcsönbe érkezik, Júlio Baptista meg talán végleg. Kicsit le is kellett adnia a fizetési igényeiből, de elfogadta a Málaga ajánlatát. Úgy néz ki, az ázsiai tulaj megkezdte érdembeli munkáját. Most 18. helyen áll a csapat, szerintem ezekkel a nevekkel simán meglesz a bennmaradás és ha kialakul egy jó csapat, jövőre már a nemzetközi kupákért is harcolhat majd.noname írta:A goal.com szerint a Malaga azóta megvette Camachot az Atletico-ból, illetve Asenjot is kölcsönvették. Ezekből mi igaz?
A Malaga jól beerősít. Kérdés h mire mennek ezek a játékosok, illetve van-e bennük elég motiváció.
Sztem meglesz a bennmaradás. Ha nem is áll össze a scapat az egyéni villanások megmentik őket.