Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sőtdaffy írta:pepe 1 hónap off
villarreal(otthon),mallorca(otthon),osasuna(idegenben),sociedad(otthon)
ez a köv 1 hónap. azért pepe nélkül is nyerni kell mindet
Hát, ha végig olvastad volna a szanaszét szerkesztett "háeszem" , vagy azokat, amiket a többiek írtak, akkor rájöhettél volna, hogy eleve nem is velük játszanak.Ilúvatar írta:Királykupáról beszélek, nem erről szólt a téma?fcbarca0827 írta: Ez mi?
kupában Atma lesz, ha ezen tullépnek, és a Villarreal a Sevilla-n akkor talán. De sok a ha. a villarreal jo csapat, de a Valencia meg rossz. ezt tegnap is megmutatták.Mert kupában is velük játszanak, meg most 7végén is. Mert sztem mindenki másra értette...
Kupában nem Forlan-ékkal tolják?bence-barca írta:Ezt a kupára v a bajnokságra értetted?Bobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
Mert kupában is velük játszanak, meg most 7végén is. Mert sztem mindenki másra értette...

Ezt a kupára v a bajnokságra értetted?Bobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
Ilúvatar írta:Ismerjük a madridot: mindig bemákolnak egy továbbjutást...
És ha nem jön be, akkor te fizeted vissza nekem a tétet?Bobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!

Majd a Malagacsababarca írta:daffy írta:ahol a real pontot veszíthet:csababarca írta: ha villareal lenne otthon,akkor azt mondom,hogy igen,most megfoghatják a realt. De így sansztalan. Madridban lesz a meccs,emellett jól mondta daffy, a villareal rendesen elfáradhatott,sokat kivett belőlük a valencia elleni meccs.
tippem 3-1. a mi meccsünkre is ez a tippem a javunkra.
-villarreal idegenben
-atletico idegenben
-barca otthon
-talán a sevilla idegenben
másra nem nagyon számítok. a valencia és max az espanyol is izzadós lehet,de tőlük nem tartok úgy. ezek közül azt mondom,hogy becsúszik 1,max 2 vereség,meg talán 1 döntetlen
Ezt így adom, viszont az atleticot kivenném,ellenetek valamiért nem megy nekik még otthon se. Még a bilbao sanszos lehet,persze csak akkor ha ők nagyon jó napot fognak ki.
daffy írta:ahol a real pontot veszíthet:csababarca írta: ha villareal lenne otthon,akkor azt mondom,hogy igen,most megfoghatják a realt. De így sansztalan. Madridban lesz a meccs,emellett jól mondta daffy, a villareal rendesen elfáradhatott,sokat kivett belőlük a valencia elleni meccs.
-villarreal idegenben
-atletico idegenben
-barca otthon
-talán a sevilla idegenben
másra nem nagyon számítok. a valencia és max az espanyol is izzadós lehet,de tőlük nem tartok úgy. ezek közül azt mondom,hogy becsúszik 1,max 2 vereség,meg talán 1 döntetlen
ahol a real pontot veszíthet:csababarca írta: ha villareal lenne otthon,akkor azt mondom,hogy igen,most megfoghatják a realt. De így sansztalan. Madridban lesz a meccs,emellett jól mondta daffy, a villareal rendesen elfáradhatott,sokat kivett belőlük a valencia elleni meccs.
daffy írta:ne viccelj...a villarreal épp most döglött meg a valencia ellen,míg a real pihent. arról nem is beszélve,hogy a bernabeuban lesz a meccs. szinte mindenki ellen jön ez a bizakodás,hogy most hátha...aztán mégsem. nyugodtan lehetne fogadni a realra,csak kár,hogy ekkora a szorzóBobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
Most nincs úgy tűnik nekem, h valóban nincs jó formában a Real, és ha vmikor, akkor most benne lehet a pakliban a botlásuk. De sztem így is be húzzák. A Villarreal sokkal szebb napjaiban is égett már meg nagyon csúnyán a Madridtól, most sem bízok bennük. Igazából két lehetőséget látok: Kiütéses Real siker, vagy szenvedős, mákolós Real siker. De x, vagy vendég győzelem szvsz esélytelen.Bobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
ne viccelj...a villarreal épp most döglött meg a valencia ellen,míg a real pihent. arról nem is beszélve,hogy a bernabeuban lesz a meccs. szinte mindenki ellen jön ez a bizakodás,hogy most hátha...aztán mégsem. nyugodtan lehetne fogadni a realra,csak kár,hogy ekkora a szorzóBobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
Utolsó mentsvárunk a "Sárga tengeralattjáró". Látok esélyt rá, hogy egy x-re jók legyenek. Amúgy van eltiltott madridi részről?Bobán írta:A Villareal megfogja a Realt!!!! Nyugodtan meg lehet kötni a fogadásokat!
Azt hiszem már mások is mondták neked, de én is elmondom: nem igazán jók ezek az erőltetett, cinikus poénok.sjd írta:Te jó ég, mi történt szegény Afellay-jal?zsuni írta: mert ugye bár Barcelonában aztán türelmesek az uj igazolásokkal
Te jó ég, mi történt szegény Afellay-jal?zsuni írta: mert ugye bár Barcelonában aztán türelmesek az uj igazolásokkal
mert ugye bár Barcelonában aztán türelmesek az uj igazolásokkalcsak ugye itt jön az, hogy nem sok olyan játékos marad meg madridban, aki nem teljesít rögtön klasszis szinten.
egyáltalán nem biztos, hogy egy 18éves gyerek világot váltana ott ahol az elvárások szinte a legmagasabbak a világon..azért a belga bajnokság az belga bajnokság..szerintem most még nem csinálna többet higuainnál, bár mourinho biztos részletesen elemezte a játékát és hosszútávon benne van, hogy kifizetődik a gyerek. csak ugye itt jön az, hogy nem sok olyan játékos marad meg madridban, aki nem teljesít rögtön klasszis szinten..Jason írta:A napokban olvastam a hireket több ismert sport oldalon, és állitólag a nagy MOUnak most az anderlecht gólvágójára Romelu Lukakura fáj a foga.Megjegyzésként sztem jól járna vele a madrid.Mert ez a Higuain egy 0 sztem.Igy Ronaldónak legalább volna egy normális éktársa.