Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a téma, füröttéma?Kalap1988 írta:A főműsoridőről nem én papoltam, másik utcasjd írta:Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket?Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni) óra azért nem túl késő
Bob Marleynak hívják az úriembert
Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.
Mivel Győzike az égvilágon semmit nem tett le az asztalra, szégyen hogy egyáltalán kamera közelébe került. Aláírom hogy amit Benkő csinál az sem való sehova. De Győzikével ellentétben ő elindult egy kúltúrált úton, és így akart elismerést szerezni. Szerzett is de mint azt már korábban leírtam csak szűkebb körökben. Ezután adta ki magát ügyeletes "hülének". Természetesen ez is elitélendő, de valahogy amikor a Tv előtt ülök és mondjuk látom Győzit és íbenkőt szerepelni, az villan be hogy az egyik kúltúrált ember módjára is tud(na) viselkedni, míg a másik nincs tisztában a kúltúra fogalmával. És ezáltal egy fokkal kevésébé tud idegesíteni Benkő.ozsimiki írta:Ebben nem értünk egyet, engem jobban idegesít az,aki szándékosan teszi a hülyét,mint aki eleve az.
Persze nem mindenkire hat negatívan, de úgy gondolom, hogy érzéketlenséget mutat, ha azt, hogy az ilyen megérdemli. Ráadásul most arról beszélünk,hogy mit kellene tenniük a médiát felügyelő és/vagy üzemeltető embereknek. Nekik pedig kötelességük mindenkinek a jót akarni és mindenkiért felelősséget vállalni ( nem vagyok naiv, tudom, hogy nem teszik,de akkor is a kötelességük) tehát kicsit meddőnek és feleslegesnek érzem, ha azt írod, hogy megérdemlik. Senki nem érdemli a mocskot, az sem aki akarja. Arról pedig, hogy mit lehetne tenni azért sokan, és bővebben írtunk, mintsem, hogy leragadjunk a Petőfi összesnél. Több terület találkozásáról van szó ( otthoni nevelés-oktatás-társadalmi, utcai példák-színház-mozi-tv-újság-könyvek-internet stb-stb.). Ezt csak egyben lehet kezelni. Ha mindenhol a minőségre törekszünk, akkor senki sem elveszett. Persze nem keddről-szerdára megy ez, mint ahogy majdnem mindennel így van.csababarca írta:Aki ilyen gyerek az meg is érdemli.Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
Én néztem a VV 1-et is, 2002ben,amikor 13 éves voltam. Mégsem lettem hülye, nem jelentkeztem felnőttként a műsorba, nem ilyenekben látom a meggazdagodást.
Úgyhogy ez is általánosítás.
Mondom,aki egy ilyen manipulálni tud,az megérdemli. Sok ilyen ember van, nem vitatom. De ők nem lesznek normálisabbak akkor se, ha Petőfi összest olvasnak fel a tévében főműsoridőben.
+ az is jót tett szerintem,hogy pihentettünk kicsit, remélem kis részben az eurobarca staff is neveltS.Agüero írta:Köszi.Victor_Valdes írta:Az eddigi hsz-eidet olvasva, Te nem az az átlagos 12 éves srác vagy, nem férsz bele a mai átlagba. A többség nem gondolkodik ilyen éretten. Sokszor még a jóval idősebbek sem.![]()
Amúgy meg 13 vagyok, de mindegy.![]()
Nem akarok arcoskodni, de ezt mondták már más emberek is és ez nagyon jól esik.
Köszi.Victor_Valdes írta:Az eddigi hsz-eidet olvasva, Te nem az az átlagos 12 éves srác vagy, nem férsz bele a mai átlagba. A többség nem gondolkodik ilyen éretten. Sokszor még a jóval idősebbek sem.
A főműsoridőről nem én papoltam, másik utcasjd írta:Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket?Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni) óra azért nem túl késő
Aki ilyen gyerek az meg is érdemli.Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
csatlakozomS.Agüero írta:Azért ne általánosítsunk..Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...![]()
Mondjuk azt, h a nagy része.
Végre egy érintett a témában, akkor halljuk a véleményedet!S.Agüero írta:Azért ne általánosítsunk..Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...![]()
Mondjuk azt, h a nagy része.
Azért ne általánosítsunk..Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket?Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni) óra azért nem túl késő
Ebben nem értünk egyet, engem jobban idegesít az,aki szándékosan teszi a hülyét,mint aki eleve az.Barcaman14 írta:Én is elitélem természetesen, de mégiscsak jobban idegesit engem leagalábbis az ilyen Győzike szintű emberke, aki egy hulladék, már bocsánat. És persze még sorolhatnám a többieket...Kalap1988 írta:Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.
Én is elitélem természetesen, de mégiscsak jobban idegesit engem leagalábbis az ilyen Győzike szintű emberke, aki egy hulladék, már bocsánat. És persze még sorolhatnám a többieket...Kalap1988 írta:Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.
Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévéznisjd írta:Eleve ott kezdődik a dolog, hogy 16 karikás dolgokat csak 9 után lehet adni. Tehát ha a VV 16os lenne, akkor bukták a főműsoridőt
És egyben ez a válasz arra is, hogy a karika hogyan védheti meg a gyerekeket
Egyetértek majdnem teljesen csak két kis megjegyzésem lenne: Szerintem a 16-os karika önmagában nem old meg semmit. Ha ott van a szülő, akkor neki így is, úgy is tudnia kellene, hogy mit lehet nézni, persze ezekben az esetekben neki mankó lehet a karika. Viszont, ha nincs ott a szülő ( és ez a sűrűbb azokban az esetekben, amikor nem nekik való műsorokat néznek), akkor ezzel csak adunk a fekáliának egy pofont. A gyerekeket pont nem érdekli, hogy hányas karika van kint. A 18 éves életkor pedig azért reális, mert a 14-15-16 éves gyerekek egy része ( nem mind, ne támadjon nekem a fórumozó fiatalkorúságdaffy írta:gyerekek:Kalap1988 írta:...
én nem tartom elégnek a 12es karikát olyan műsoroknál,ahol péniszeket lóbálnak,káromkodnak stb. a 12 éves gyerek se nézzen ilyen stílusú műsorokat. minimum 16osra emelném a korlátot,mert egy ilyen idős gyerek már el tudja dönteni,hogy mi a jó és mit szabad.a vv-t ugyan nem nézem,de főműsoridőben egy ilyet leadni és 12es karikával illetni...hát,nevetséges. a 13éves gyerek ne ebből tanulja meg,hogy kell felnőttnek lenni és viselkedni. joggal hiheti egy kisiskolás,hogy így kell szerepelni a tv-ben. nem tudom,hogy itt hányan nézitek és nem is érdekel,de a gyerekek fél8kor még bőven fent vannak és ilyenkor jön el a tv nézés ideje. nem biztos,hogy a megfelelő időpont lett kiválasztva a "shownak". ugyanakkor keveslem a gyerekeknek szóló műsorokat és csatornákat. itt nem feltétlenül mesékre kell gondolni,meg lehet nézni pl a karácsonyi programot. egy ilyen csatornát lehetne indítani és animációs filmekkel,harry potterekkel,beethovenekkel meg lehet tölteni az esti programsávot.
Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.Barcaman14 írta:Benkő esete valóban érdekes. Úgy gondolom hogy ő tudatosan züllött le és nem a média húzta le ennnyire. Ugyanis amikor nemzetközi mércével is híres lantművész volt, nem volt akkora az érdekeltség iránta. Majd rájött hogy a mai világban már csak szűkebb köröket érdekel a kúltúra, művészet. Ma már az a "menő" ha a tv-ben mutogatod magadat, és külöbőző módokon próbálod elérni, hogy állandó közszereplő legyél.
Az a helyzet hogy erre Benkő is rájöhetett szerintem, és átcsapott majommá!Ő egy rendkívül értelmes ember, úgyohgy nem hinném hogy bárki, vagy bármi által befolyásolható lenne.
És nézzük csak meg: Mióta ezt az arcát mutatja, érdekes módon felkapta a média! Ő meg jól érzi így magát, és röhög otthon hogy a sok hülye erre vevő! Én így látom a dolgot.
Egyetértek.daffy írta: gyerekek:
én nem tartom elégnek a 12es karikát olyan műsoroknál,ahol péniszeket lóbálnak,káromkodnak stb. a 12 éves gyerek se nézzen ilyen stílusú műsorokat. minimum 16osra emelném a korlátot,mert egy ilyen idős gyerek már el tudja dönteni,hogy mi a jó és mit szabad.a vv-t ugyan nem nézem,de főműsoridőben egy ilyet leadni és 12es karikával illetni...hát,nevetséges. a 13éves gyerek ne ebből tanulja meg,hogy kell felnőttnek lenni és viselkedni. joggal hiheti egy kisiskolás,hogy így kell szerepelni a tv-ben. nem tudom,hogy itt hányan nézitek és nem is érdekel,de a gyerekek fél8kor még bőven fent vannak és ilyenkor jön el a tv nézés ideje. nem biztos,hogy a megfelelő időpont lett kiválasztva a "shownak". ugyanakkor keveslem a gyerekeknek szóló műsorokat és csatornákat. itt nem feltétlenül mesékre kell gondolni,meg lehet nézni pl a karácsonyi programot. egy ilyen csatornát lehetne indítani és animációs filmekkel,harry potterekkel,beethovenekkel meg lehet tölteni az esti programsávot.
gyerekek:Kalap1988 írta:...