Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.08. 18:25:24

Kalap1988 írta:
sjd írta:
Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni :D ) óra azért nem túl késő
Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket? :D
A főműsoridőről nem én papoltam, másik utca :D Bob Marleynak hívják az úriembert :D Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.
Mi a téma, füröttéma?
Jó ez nagyon gyenge volt :lol:
Én vagyok a főműsoridős utca valóban, és még mindig állítom legyen, de akkor amikor olyan nézi akinek tényleg ehhez van kedve!És akkor karika is változna!Ennyi, de ez nem üzlet!Azért az tényleg kemény, hogy úgy lesz valaki celeb ha lóbáltatja mint Dani lan művész ÚR, meg ÚÚÚÚállomás Pákó!Félre értés ne essék irigyli őket a búbánat, csak jó lenne olyanokat látni abban a fekete dobozban akik értelmesek!Mert bizony ez a jó mentalitás ráragad a hétköznapi emberkékre is!
Most így visszafogottan babásan megfogalmazva :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.01.08. 18:26:41-kor.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.08. 18:24:32

ozsimiki írta:Ebben nem értünk egyet, engem jobban idegesít az,aki szándékosan teszi a hülyét,mint aki eleve az.
Mivel Győzike az égvilágon semmit nem tett le az asztalra, szégyen hogy egyáltalán kamera közelébe került. Aláírom hogy amit Benkő csinál az sem való sehova. De Győzikével ellentétben ő elindult egy kúltúrált úton, és így akart elismerést szerezni. Szerzett is de mint azt már korábban leírtam csak szűkebb körökben. Ezután adta ki magát ügyeletes "hülének". Természetesen ez is elitélendő, de valahogy amikor a Tv előtt ülök és mondjuk látom Győzit és íbenkőt szerepelni, az villan be hogy az egyik kúltúrált ember módjára is tud(na) viselkedni, míg a másik nincs tisztában a kúltúra fogalmával. És ezáltal egy fokkal kevésébé tud idegesíteni Benkő.

Persz mindenki máshogy látja a dolgokat, és ez így van jól! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 18:20:23

csababarca írta:
Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
Aki ilyen gyerek az meg is érdemli.
Én néztem a VV 1-et is, 2002ben,amikor 13 éves voltam. Mégsem lettem hülye, nem jelentkeztem felnőttként a műsorba, nem ilyenekben látom a meggazdagodást.
Úgyhogy ez is általánosítás.
Mondom,aki egy ilyen manipulálni tud,az megérdemli. Sok ilyen ember van, nem vitatom. De ők nem lesznek normálisabbak akkor se, ha Petőfi összest olvasnak fel a tévében főműsoridőben.
Persze nem mindenkire hat negatívan, de úgy gondolom, hogy érzéketlenséget mutat, ha azt, hogy az ilyen megérdemli. Ráadásul most arról beszélünk,hogy mit kellene tenniük a médiát felügyelő és/vagy üzemeltető embereknek. Nekik pedig kötelességük mindenkinek a jót akarni és mindenkiért felelősséget vállalni ( nem vagyok naiv, tudom, hogy nem teszik,de akkor is a kötelességük) tehát kicsit meddőnek és feleslegesnek érzem, ha azt írod, hogy megérdemlik. Senki nem érdemli a mocskot, az sem aki akarja. Arról pedig, hogy mit lehetne tenni azért sokan, és bővebben írtunk, mintsem, hogy leragadjunk a Petőfi összesnél. Több terület találkozásáról van szó ( otthoni nevelés-oktatás-társadalmi, utcai példák-színház-mozi-tv-újság-könyvek-internet stb-stb.). Ezt csak egyben lehet kezelni. Ha mindenhol a minőségre törekszünk, akkor senki sem elveszett. Persze nem keddről-szerdára megy ez, mint ahogy majdnem mindennel így van.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.08. 18:20:15

Bocsi a korodért. :)

A kaikáknak meg semmi értelme. Nincs gyerek, vagy szülő, aki komolyan veszi... :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.08. 18:19:30

S.Agüero írta:
Victor_Valdes írta:Az eddigi hsz-eidet olvasva, Te nem az az átlagos 12 éves srác vagy, nem férsz bele a mai átlagba. A többség nem gondolkodik ilyen éretten. Sokszor még a jóval idősebbek sem. :)
Köszi. :oops:
Amúgy meg 13 vagyok, de mindegy. :lol:
Nem akarok arcoskodni, de ezt mondták már más emberek is és ez nagyon jól esik. :)
+ az is jót tett szerintem,hogy pihentettünk kicsit, remélem kis részben az eurobarca staff is nevelt :lol: mert azért előtte bőven voltak Victor Valdes által írt "mai fiatal átlag" hszeid :D

de így tovább
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.08. 18:15:13

Victor_Valdes írta:Az eddigi hsz-eidet olvasva, Te nem az az átlagos 12 éves srác vagy, nem férsz bele a mai átlagba. A többség nem gondolkodik ilyen éretten. Sokszor még a jóval idősebbek sem. :)
Köszi. :oops:
Amúgy meg 13 vagyok, de mindegy. :lol:
Nem akarok arcoskodni, de ezt mondták már más emberek is és ez nagyon jól esik. :)

Visszatérve a témára szerintem tök felesleges karikákat kitenni.
A gyerek úgyis megnézi azt a műsort ha nagyon akarja.
Max az lenne jobb, ha későbbre tennék ezeket a műsorokat, de akkor meg nem lenne semmi nézettsége, mert leginkább a tizenévesek nézik ezeket. :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 18:14:07

sjd írta:
Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni :D ) óra azért nem túl késő
Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket? :D
A főműsoridőről nem én papoltam, másik utca :D Bob Marleynak hívják az úriembert :D Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.08. 18:11:40

Az eddigi hsz-eidet olvasva, Te nem az az átlagos 12 éves srác vagy, nem férsz bele a mai átlagba. A többség nem gondolkodik ilyen éretten. Sokszor még a jóval idősebbek sem. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.08. 18:10:53

Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
Aki ilyen gyerek az meg is érdemli.
Én néztem a VV 1-et is, 2002ben,amikor 13 éves voltam. Mégsem lettem hülye, nem jelentkeztem felnőttként a műsorba, nem ilyenekben látom a meggazdagodást.
Úgyhogy ez is általánosítás.
Mondom,aki egy ilyen manipulálni tud,az megérdemli. Sok ilyen ember van, nem vitatom. De ők nem lesznek normálisabbak akkor se, ha Petőfi összest olvasnak fel a tévében főműsoridőben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.08. 18:10:09

Hát figyelj.
Szerintem az ilyen korai kamaszodó gyerek azt a műsort nézi meg amit nem lehetne, szóval ő pl 12 éves és 16 karikás a műsor, akkor azért is megnézi.
A VV-t pl én is nézem, de nem azok az emberek a példaképeim.
Nem is akarok ebből meggazdagodni, meg nem is akarok celeb lenni vagy sztár.
Semmi jó nincs abban. Annyi pénzed van mint a szemét, azt nem tudsz vele mit kezdeni. ha nincs olyan sok pénzed legalább tudsz vágyni valamire.
Így legalább tudsz minek örülni.
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.08. 18:05:01

S.Agüero írta:
Azért ne általánosítsunk.. :)
Mondjuk azt, h a nagy része.
csatlakozom :D
Abi & Tito
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.08. 18:03:04

S.Agüero írta:
Végre egy érintett a témában, akkor halljuk a véleményedet! :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.08. 17:58:58

sjd
Llegenda del Barça

2011.01.08. 17:56:47

Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.08. 17:56:46

az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.08. 17:54:44

Barcaman14 írta:
Kalap1988 írta:Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.
Én is elitélem természetesen, de mégiscsak jobban idegesit engem leagalábbis az ilyen Győzike szintű emberke, aki egy hulladék, már bocsánat. És persze még sorolhatnám a többieket... :roll:
Ebben nem értünk egyet, engem jobban idegesít az,aki szándékosan teszi a hülyét,mint aki eleve az.

Az nekem sem tetszik,h ilyen Benkő és Győzike félékre van kereslet...ennyi erővel odaállítom nagyfatert egy szál ....-be tornázni, aztán csapjanak le a tvék :S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.08. 17:51:54

Kalap1988 írta:Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.
Én is elitélem természetesen, de mégiscsak jobban idegesit engem leagalábbis az ilyen Győzike szintű emberke, aki egy hulladék, már bocsánat. És persze még sorolhatnám a többieket... :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 17:51:48

sjd írta:Eleve ott kezdődik a dolog, hogy 16 karikás dolgokat csak 9 után lehet adni. Tehát ha a VV 16os lenne, akkor bukták a főműsoridőt
És egyben ez a válasz arra is, hogy a karika hogyan védheti meg a gyerekeket
Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni :D ) óra azért nem túl késő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2011.01.08. 17:52:33-kor.
sjd
Llegenda del Barça

2011.01.08. 17:45:20

Eleve ott kezdődik a dolog, hogy 16 karikás dolgokat csak 9 után lehet adni. Tehát ha a VV 16os lenne, akkor bukták a főműsoridőt
És egyben ez a válasz arra is, hogy a karika hogyan védheti meg a gyerekeket
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 17:18:28

daffy írta:
Kalap1988 írta:...
gyerekek:
én nem tartom elégnek a 12es karikát olyan műsoroknál,ahol péniszeket lóbálnak,káromkodnak stb. a 12 éves gyerek se nézzen ilyen stílusú műsorokat. minimum 16osra emelném a korlátot,mert egy ilyen idős gyerek már el tudja dönteni,hogy mi a jó és mit szabad.a vv-t ugyan nem nézem,de főműsoridőben egy ilyet leadni és 12es karikával illetni...hát,nevetséges. a 13éves gyerek ne ebből tanulja meg,hogy kell felnőttnek lenni és viselkedni. joggal hiheti egy kisiskolás,hogy így kell szerepelni a tv-ben. nem tudom,hogy itt hányan nézitek és nem is érdekel,de a gyerekek fél8kor még bőven fent vannak és ilyenkor jön el a tv nézés ideje. nem biztos,hogy a megfelelő időpont lett kiválasztva a "shownak". ugyanakkor keveslem a gyerekeknek szóló műsorokat és csatornákat. itt nem feltétlenül mesékre kell gondolni,meg lehet nézni pl a karácsonyi programot. egy ilyen csatornát lehetne indítani és animációs filmekkel,harry potterekkel,beethovenekkel meg lehet tölteni az esti programsávot.
Egyetértek majdnem teljesen csak két kis megjegyzésem lenne: Szerintem a 16-os karika önmagában nem old meg semmit. Ha ott van a szülő, akkor neki így is, úgy is tudnia kellene, hogy mit lehet nézni, persze ezekben az esetekben neki mankó lehet a karika. Viszont, ha nincs ott a szülő ( és ez a sűrűbb azokban az esetekben, amikor nem nekik való műsorokat néznek), akkor ezzel csak adunk a fekáliának egy pofont. A gyerekeket pont nem érdekli, hogy hányas karika van kint. A 18 éves életkor pedig azért reális, mert a 14-15-16 éves gyerekek egy része ( nem mind, ne támadjon nekem a fórumozó fiatalkorúság :D ), ekkor nagyon erőteljesen kamaszodik és őket még igenis lehet befolyásolni rossz irányba minden szeméttel. Ezerszer hamarabb hallgatnak sajnos sok esetben celebekre, mint a szüleikre.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.08. 17:14:01

Barcaman14 írta:Benkő esete valóban érdekes. Úgy gondolom hogy ő tudatosan züllött le és nem a média húzta le ennnyire. Ugyanis amikor nemzetközi mércével is híres lantművész volt, nem volt akkora az érdekeltség iránta. Majd rájött hogy a mai világban már csak szűkebb köröket érdekel a kúltúra, művészet. Ma már az a "menő" ha a tv-ben mutogatod magadat, és külöbőző módokon próbálod elérni, hogy állandó közszereplő legyél.
Az a helyzet hogy erre Benkő is rájöhetett szerintem, és átcsapott majommá! :) Ő egy rendkívül értelmes ember, úgyohgy nem hinném hogy bárki, vagy bármi által befolyásolható lenne.
És nézzük csak meg: Mióta ezt az arcát mutatja, érdekes módon felkapta a média! Ő meg jól érzi így magát, és röhög otthon hogy a sok hülye erre vevő! Én így látom a dolgot.
Ez egyértelmű, ettől csak még jobban elítélem őt. Persze.
socio66

2011.01.08. 11:08:36

én szoktam nézni,általában 7 körül érek haza minden nap és olyankor jólesik megnézni egy ilyen könnyed műsort,ami néha még szórakoztat is.
mondjuk nagyon nem élem bele magam,nem szavazok még neten sem,meg tisztában vagyok vele hogy némely konfliktust a szerkesztők generálnak,de ettől függetlenül engem le tud kötni.
amit viccesnek tartok,hogy sokan leszólják,meg azt mondják hogy nem nézik,aztán mégis egész nap azt hallom suliban,kondiban,bulihelyen hogy mit csinált éppen alekosz meg a többiek. :)
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.08. 11:05:33

daffy írta: gyerekek:
én nem tartom elégnek a 12es karikát olyan műsoroknál,ahol péniszeket lóbálnak,káromkodnak stb. a 12 éves gyerek se nézzen ilyen stílusú műsorokat. minimum 16osra emelném a korlátot,mert egy ilyen idős gyerek már el tudja dönteni,hogy mi a jó és mit szabad.a vv-t ugyan nem nézem,de főműsoridőben egy ilyet leadni és 12es karikával illetni...hát,nevetséges. a 13éves gyerek ne ebből tanulja meg,hogy kell felnőttnek lenni és viselkedni. joggal hiheti egy kisiskolás,hogy így kell szerepelni a tv-ben. nem tudom,hogy itt hányan nézitek és nem is érdekel,de a gyerekek fél8kor még bőven fent vannak és ilyenkor jön el a tv nézés ideje. nem biztos,hogy a megfelelő időpont lett kiválasztva a "shownak". ugyanakkor keveslem a gyerekeknek szóló műsorokat és csatornákat. itt nem feltétlenül mesékre kell gondolni,meg lehet nézni pl a karácsonyi programot. egy ilyen csatornát lehetne indítani és animációs filmekkel,harry potterekkel,beethovenekkel meg lehet tölteni az esti programsávot.
Egyetértek.
A válasz egyszerű, h miért fél 8kor megy a vv, ahogy irtad ez a főműsoridő és ilyenkor a gyerekek mellett a felnőttek zöménél is eljön a TV nézés ideje, a 12es karikát azért nem váltja fel a 16os mert 12essel jóval nagyobb a nézettség. Sajnos ma minden erről szól, mehet akármi a TVben a lényeg az, h több millióan nézzék. A vvről az a véleményem, h nem kell az egészet komolyan venni, kb. olyan, mint a mónika show. Ha kedved tartja ülj le nézd meg és röhögj rajta egyet és azt hiszem, h aki egy kicsit is művelt az ezt csinálja, feltéve ha nézi.
A "rajzfilmes" résszel is egyetértek. Tesóm 9 éves és hétvégén látom, h reggelente milyen mesék mennek, hát... rikta az igényes, jó rajzfilm. A kérdés költői: miért nem megy egy Dr Bubó, Frakk, Magyar népmesék stb. A válasz ismét csak egyszerű, külföldről folyik be hanah montana és társaik, minden ezzel van tele, ebben van a pénz és normális, h a TVben is ez megy. DE ez a nézők és a szülők hibája is, mert ha nem lenne kereslet akkor nem lenne ennyi igénytelen műsor.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2011.01.08. 10:52:10

Kalap1988 írta:...
gyerekek:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.08. 09:05:49

Benkő esete valóban érdekes. Úgy gondolom hogy ő tudatosan züllött le és nem a média húzta le ennnyire. Ugyanis amikor nemzetközi mércével is híres lantművész volt, nem volt akkora az érdekeltség iránta. Majd rájött hogy a mai világban már csak szűkebb köröket érdekel a kúltúra, művészet. Ma már az a "menő" ha a tv-ben mutogatod magadat, és külöbőző módokon próbálod elérni, hogy állandó közszereplő legyél.
Az a helyzet hogy erre Benkő is rájöhetett szerintem, és átcsapott majommá! :) Ő egy rendkívül értelmes ember, úgyohgy nem hinném hogy bárki, vagy bármi által befolyásolható lenne.
És nézzük csak meg: Mióta ezt az arcát mutatja, érdekes módon felkapta a média! Ő meg jól érzi így magát, és röhög otthon hogy a sok hülye erre vevő! Én így látom a dolgot.
Kép

Válasz küldése