TiTiHenry írta:Yaya elment,jott Busquets,nagyon jo vkp lett belole,nyugaodt vagyok ha o van azon a poszton,de smmi olyan nincs benne ami miatt kedvelnem,es ami megszornyubb utalni sem birom mert nincs benne mit,egyszeruen nem egyeniseg.
Hát ez pont fordítva van. Busquets sokkal inkább egyéniség, mint Touré. Busi finom körömpasszai, bokacselei, amivel eteti az ellenfelet élményszámba mennek, főleg, ha az ellenfél a Real Madrid. Ugyanakkor a védekezésben is kiváló. De ami a legszembetűnőbb: mindkettőt olyan eleganciával, lazasággal és művészien teszi, mint senki a vkp poszton. Persze vannak hibái, hiányosságai, de nyilvánvaló, hogy klasszissá érett és nagy művész a posztján.
Touré is kíváló volt, masszívságával és passzjátékával kitűnt a Barcából,de hát legyünk őszinték a korábbi védekező középpályásaink közül nem volt nagy szó kítűnni. Edmílson, Motta, V.Bommel...stb. Egyik se hozta a megfelelő szintet, és Touré érkezéséig a vkp poszt volt a Barca gyenge posztja, oda sose volt jó ember. Jött Touré és mindenki ámuldozott, hogy hű hát ilyen is van??!! Aszta. És nem lehúzni akarom, tényleg eszméletlenül jól megoldotta a védekező feladatait, és ráadásul még az előrefelé játékban is alkotott, amit z elődjei még nem is kapizsgáltak.
De aztán feltűnt Busquets, aki méginkább illett a képbe és NEM VLETLENÜL szorította ki Tourét. Hagyjuk már a Pep kedvence, saját magát látja benne stb. dumákat!

Inkább vegyük észre mekkora zseni a maga posztján. Ahogy összeköti a középpályát a védekezéssel, az az EGYÉNISÉG!! Sokkal, de sokkal egyénibb, mint Yaya, nem is értem, hogy hogy merült fel vita pont arról, hogy ki az egyénibb. Mert egyértelmű szerintem, hogy Busi. Abban nyugodtan lehet vitatkozni, hogy ki látja el jobban a védekező feladatokat, ki a keményebb, de hogy ki a nagyobb egyéniség, művész? Nem kérdés, hogy Busi.
Sergi a posztján egyértelműen a legnagyobb egyéniség, nemcsak a Barcán belül, az egész világon! Persze bőven van még hova fejlődni egyben, s másban, de a stílus az nagyon megvan benne.
u.i.: tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de itt találtam ezt az általam idézett véleményt, hát ide válaszoltam.